Četvrto poglavlje

6.2K 429 47
                                    

Tamara pov

Zanesena ovim muškarcem ispod mene zaboravljam i na mjesto i na vrijeme. Negdje sam zakopala i onaj dio koji mi govori da smo na plaži i da bi svakog trenutka neko mogao da naiđe i da nas vidi. Njega ljudi ovdje poznaju ali mene ne. Negdje sam ipak uspjela da prizovem tračak razuma u sve ovo i taman kad sam htjela da se odvojim od njega i kažem  mu to okrenuo nas je i na leđima sam osjetila sitan pijesak. Napaljen je koliko i ja i namješten je na samu moju vlažnost. Uovom momentu sam mogla da se zahvalim šorcu koji sam imala na sebi.

Kako se samo ljubi, da nemam s čim to da uporedim. Nikad me niko nije ljubio ovako, nije baš da sam neiskusna ali ovako nešto nisam nikad doživjela. Da samo jedan poljubac napravi od mene toliko željnu bludnicu da bi mogla da molim da mi uradi i ono što nikad do sad nisam. 

,, Tamara, idemo odavde. Mislim da ni za jedno od nas ne bi bilo dobro da nas nađu potpuno gole ovdje, a vjerujem da za ono što planiram s tobom nećeš biti tiha'' progutala sam glasno pljuvačku i ako je bilo moguće, postala još vlažnija.Ovako intenzivno i žestoko nisam iskusila ni sa kim.

,, Gdje želiš da idemo'' nasmje se i ponovo me poljubi, ali se cijelim tijelom spusti na mene. Košulja mu je izvučena iz hlača i raskopčana, kosa mu je u haosu od mojih nemirnih prstiju, erekciju je nemoguće ignorisati jer je tvrđa nego što je bila i ja ne izgledam bolje u to sam sigurna. Gospode, izgubiću se  njemu bude li nastavio s ovim.

,, Hotel. Moj apartman'' nakratko napusti moje usne i nastavi nakon odgovora. Šta god ovo među nama bilo moglo bi postati opasno. Ne mora da znači da će prerasti u nešto veće ali ovo što se događa kad mi je blizu nije nešto što baš osjetim svaki dan.

Podignem se s njega i vidim da nas jedan par posmatra i u trenutku postajem malo svjesnija ali nedovoljno. I dalje kroz mene struji ona ista  želja i osjećam jednaku potrebu za njim. Zatvorim oči i pokušam da ustabilim disanje i drhtavicu koja me prožima, da bi mogli poći, ali svaki njegov dodir  pa i onaj najmanji me samo dodatno napaljuje.

,, Mislim da si u pravu'' posmatram ga dok uzima cipele i hvata me za ruku i povede prema svom autu. Vožnja do hotela nije trajala dugo, svega nekoliko minuta, ali mi se činilo kao vječnost i molila sam se da što prije dođemo to te sobe. Na recepciji smo oboje uzeli ključeve od soba i ušli u lift.

Jedna sitnica u svemu ovome me malo kopka, a to je kako ga svaki zaposlenik poznaje. Odlučila sam da to potisnem negdje, jer da bi imali vruć seks ne trebaju mi te informacije zar ne? Ovo je sve neobavezno i što manje znam lakše će mi biti kasnije. Manje infornacija, manje komplikacija, pa tako i mi... Ovo je samo večeras i nikad više, ako se ja pitam. Najbolje je  kad nema očekivanja jer tad nema ni razočaranja.

 Tek kad su se vrata lifta otvorila shvatila sam da smo na zadnjem spratu i da je ovo rezervisano za VIP klijentelu. Možda sam ipak pogriješila došavši ovdje. Ali samo jedan pogled na ono lijepo lice i oči koje me hipnotišu i ja sam gotova. Znam da bi se trabala paziti ovakvih tipova jer s njima najlakše izgubiš srce, ali mogu emocije držati pod ključem.

,, Vrijeme premišljanja je prošlo i večeras si moja'' podiže me s poda i ponese prema vratima pa provuče karticu kroz njih i unese me unutra.

,, Nisam se mislila predomisliti ali sam razmišljala o tome kako ne znam ništa o tebi, osim imena i tad si me doveo ovdje'' podignem obrvu u znak pitanja i njegove ruke se nađu ispod moje majice.  Kao na autopilotu moje tijelo reaguje na njegov dodir i zaboravljam sve.

,, Kasnije ćemo da razgovaramo ako to budeš i dalje željela'' moja majica je na podu a njegovi prsti petljaju oko mog šorca i otkopčavaju ga. Svuče ga niz moje noge zajedno sa gaćicama i baci negdje iza.

Vrele noćiWhere stories live. Discover now