Hoofdstuk 18

386 17 3
                                    

Ik was vroeg opgestaan vandaag en extra vroeg gaan ontbijten zodat ik nog een heleboel tijd heb om me klaar te maken voor het Halloween feestje. Het was namelijk de bedoeling om er super sexy en stoer uit te zien voor Chris.

Na het akkefietje in de jongens hun kamer heb ik Dave niet meer gesproken. Dave liep al de hele week in zijn eentje rond en negeerde ons allemaal, zelfs zijn tweelingzus Margo.

Chris daarin tegen was extra lief tegen iedereen, vooral tegenover mij, en gaf het flikflooien met alle meisjes van het internaat op. De kus die we hadden in de jongens hun kamer was een hele verassing, maar het voelde zo goed voor beide van ons. Ik werd door Chris zenuwachtig en hij bezorgde me een heleboel vlinders in mijn buik als hij naar me glimlachte of me zelfs maar aanraakte. Niemand van onze vriendengroep weet hier iets van, maar ik denk dat ik verliefd op hem aan het worden ben. Doordat we niet wilde dat de hele school dit wist hadden we afgesproken om het rustig aan te doen.

"Als hij zijn voetbal uniform niet aandoet geef ik hem een schop onder zijn kont!" Riep Lucy boos tegen Margo. Ze kwamen de kamer net binnen en zo te horen was Lucy in geen goede bui. "Hij moet echt eens leren inzien hoe prachtig mijn cheerleader outfit bij de zijne past!"

Het schater gelach van Margo maakte haar humeur niet veel beter. "Lucy, kom op. Sinds wanneer mag Kyle niet meer kiezen wat hij zelf wilt aandoen?" Zei ze hoofdschuddend.

"Zie je me al in mijn cheerleader outfit samen op de foto staan met superman?"

Ik grinnikte bij die gedachte. "Zou wel leuk zijn om later aan je kinderen en kleinkinderen te tonen."

Lucy ging ongelovig op haar bed liggen met haar handen op haar gezicht gedrukt. Ze mompelde iets wat leek op "Het zal wel" en bleef zo liggen.

"Het is maar een feest." Margo schopte haar laarsjes uit bij de deur en ging op haar bed zitten. Ze keek even op het schermpje van haar telefoon en keek daarna nog eens naar Lucy, die nog steeds lag te mokken. "Lucy, wees blij dat je een date hebt. Ik ga voor de zoveelste keer alleen."

*beep beep* Beide meisjes keken Robin nieuwsgierig aan terwijl ze haar telefoon van onder haar kussen haalde.

"Kan ik je even spreken? Ik wacht op je in de bibliotheek, categorie romantiek ;) - Chris"

Mijn hart begon sneller te kloppen door die knipoog en met een grote grijns stuurde ik snel een berichtje weer.

"Is goed! :) - Robin x"

Chris maakte echt altijd alles spannend, zelfs een simpel berichtje. Ik trok snel mijn schoenen aan, streek mijn haar glad en stopte mijn gsm snel in mijn broekzak.

"Eh waar ga jij nu weer naartoe?" Riep Lucy net voordat ik de deur kon openmaken.

Ze keken me beide aan alsof ik een buitenaards wezen was. "Oh ik moet even met iemand gaan praten," zei ik snel terwijl ik die grote grijns van mijn gezicht probeerde te vegen.

"Wie?" Vroeg Margo met een frons. "Je gedraagt je al een tijdje vreemd." Lucy knikte.

Het leek net een interventie of op een gesprek dat ik zou houden met mijn ouders. "Ik doe helemaal niet vreemd."

Beide meiden begonnen te lachen. Lucy zat recht op haar bed en keek Margo met een grijns aan. "Op wie heb jij een oogje?" Riep Lucy enthousiast. "Kennen we hem?"

"Ik moet gaan," zeg ik paniekerig. "Doei." Als ik niet was gevlucht hadden ze het misschien nog geraden dat ik in het geniep afspreek met Chris en dat ik met Dave heb gezoend.

Eens aangekomen in de bibliotheek ging ik meteen naar de categorie romantiek, opzoek naar Chris. De boekenrekken stonden zo dicht tegen elkaar gedrukt dat je er onmogelijk met twee tegelijk door kon lopen. De boeken waren echter perfect gerangschikt op de planken.

"Waar ben je? :) - Robin x"

Chris was nergens te bekennen dus stuurde ik hem maar een smsje. Benieuwd keek ik even naar de titels van de boeken tot ik antwoord kreeg op mijn smsje. Het boek 'Als ik blijf' sprak me wel aan dus ik nam een kijkje in het boek en begon de eerste regels ervan te lezen.

Twee grote warme handen werden over mijn ogen geplaatst en ik schreeuwde het uit van schrik. "Sssht niet schreeuwen! Ik ben het" Fluisterde hij in mijn oor.

Ik ontspande meteen door die woorden. Hij legde zijn armen om me heen en drukte zijn buik tegen mijn rug aan. Zijn warme adem in mijn nek maakte me zenuwachtig en ik voelde de vlinders borrelen in mijn buik.

"Ik wilde je gewoon nog even zien voor het feest." Ik draaide me om en keek hem aan. Zijn blond gouden haar zat netjes, hij glimlachte verlegen en hield mijn handen vast.

Ik glimlachte en ging iets dichter tegen hem aan staan. Hij keek op me neer met een grijns en gaf me een tedere kus op mijn fel rode lippen. "God, dit stiekeme gedoe begint irritant te worden," Zei ik zacht met mijn hoofd tegen zijn borst gedrukt.

"Daarover wou ik het net hebben." Zijn ogen glinsterden van blijdschap. "Ik wilde je vragen of je mijn date wilde zijn."

"Maar wat gaan de andere dan allemaal zeggen?"

Hij legde zijn armen om mijn heupen en trok me nog dichter tegen zich aan. "Het maakt niet uit wat de andere zeggen, Robin. Ik wil iedereen tonen dat ik iets heb met de mooiste meid van het internaat."

Blozend keek ik naar zijn borst. Je kon zijn gespierde buik door zijn witte t-shirt zien. Chris had een zoete geur door zijn parfum.

Hij plaatste zijn rechterhand onder mijn kin en duwde hem zacht omhoog zodat ik hem wel moest aankijken. "Wil je nu mijn date zijn of niet?" Vroeg hij lachend.

"Natuurlijk wil ik je date zijn." Ik stond op mijn tippen en gaf hem een klein kusje tussen de boekenkasten.

----
Na bijna 2 jaar is er eindelijk een nieuw hoofdstuk! :)

Mijn leven lag nogal overhoop, maar het gaat wel goed nu dus ik zou graag dit verhaal vervolledigen voor jullie, maar ook voor mezelf.

Geef me maar feedback in de reacties! <3

Het internaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu