Happy Birthday|Mendes

377 24 25
                                    

Bunu okuyanlara ilk olarak merhaba! Ama sizinle değil Shawn ile konuşacağım müsade ederseniz skxjsidjidks.

Bugün günlerde 8 Ağustos 2017. Sen şaka maka 19 yaşına girdin. Bende bunu kutlamak amacıyla bunu yazıyorum. Demesem anlamıyacaktın sanki eheheh.

Binlerce hayranın var. Bizim hayran diye nitelendirilmemiz ne kadar doğru bilmiyorum bu konu hakkında konuşmayacağım ama sjksjcsusic.

Sen hayatımda girdiğin zaman gerçekten psikolojik olarak bok gibiydim. (Shawn'a içimi döküyorum şurda laf falan atmayın sjxjsjx)
İlk önce tüm şarkılarını tek tek dinledim. Hepsine bir anda aşık olmadım tabi. (Burada doğruları konuşuyoruz lütfen herkes gerçekçi olsun) İlk başta baya dinlediğim şarkıların life of the party, the weight, imagination, bring it back, never be alone falandı. Duygu ağırlıklı şarkılar. O zaman illuminate yoktu tabii. *Konu iyice salak oldu.* Daha sonra seni takip etmeye başladım. Bir tura daha yeni başladığını öğrendim. Bir anda kendimi tüm şarkılarını telefonuma indirirken buldum. Deli gibi senin hakkında bahsediyor ve şarkılarını etrafta bağıra bağıra söyleyip duruyordum. Ama arkadaşlarıma senin o kadar güzel bir yüzün olduğundan ve harika şarkıların, muhteşem bir gülüşün ve o kadar sevecen biri olduğundan bahsetmiyordum. Bu bencillik biliyorum ama yapacak bir şey yok. Bazılarına göre sen yakışıklı bile gelmiyordun. Ama onlar sadece dış görünüşe göre konuşuyorlardı. Senin o içten gülüşünü ve hayranlarına olan sevgini en önemlisi senin içini görebilmişler miydi de konuşuyorlardı.

Çoğumuz seni görmemiştik veya seninle konuşmamıştık önemli olanda bu değil mi zaten. Birini canlı canlı bir şekilde görmeden onu böylesine sevebilmek, değer vermek. Bu zor bir şey ve biz bunu başardık.

Seninle aynı yüzyılda yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. Bir ünlünün hayranı bunu gibi bir şey demişti. Çok haklı. Senin aynı yüzyılda yaşadığım için, seni fark ettiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum.

Seni rüyamda gördüğüm zaman tüm gün ağızım kulaklarımda geziyorum. Belki de seni her zaman rüyamda görüyorum ama hatırlamamak çok üzücü. Niye hatırlayamıyorsak zaten. Tamam bu da saçmaydı.

Seni görmek şuanda hayatımda çok fazla istediğim şeylerden biri. Seni gördüm diyelim. Daha sonra ne olacak. Ya bağımlılık yapıyorsan (ki yapıyorsundur) ne yapacaz onu Shawn bey. Bir şey yapamayacaksın çünkü yapamazsın. Bu senin elinde değil ki. Ama seni çok sevdiğimi bilmeni o kadar çok isterdim ki. Ama bu imkansız kadar uzak bir istek.

Şimdi asıl konumuza geri dönelim. Yani bugünün doğum günün olmasına. İyi ki Karen ve Manny seni yapmışlar.
8 Ağustos 1998 günü dünyaya harika bir insan daha geldi ve bunun için tekrardan Manny ve Karen'a teşekkür ediyorum. (Çok ciddi oldu ama yapacak bir şey yok. Şu yazma işinde hiç iyi olamamışımdır zaten.)

Sadece rüyalarımda birlikte olduğum çocuk. Seni seviyorum xx.

××××

Ve şimdi bunu okuyanlara söylüyorum. Hiçbirimizin 'Shawn'ı ben hepinizden daha çok seviyorum. Ben onun en büyük hayranıyım.' demek gibi bir hakkı yok. Çünkü hiç kimsenin birini ne kadar sevdiğini bilemeyiz. Bizim böyle saçma şeyler demek yerine iyi anlaşmamız gerek. Bunu söylememin sebebi bu yönde çıkan kavgaların gereksiz olduğuydu. Bir kişi birden fazla kişi sevebilir seviyorda zaten.

Sanki Shawn'a konuşuyormuşsunuz gibi yazmak çok rahatlatıyor insanı sizde deneyin. Hatta sesli konuşun. Açıkçası ben bunu sık sık yapıyorum ve hayır deli falan değilim wsksjxjkac

Belki yapmak istemeyebilirsiniz ama eğer isterseniz sizde Shawn'ın hayatınıza nasıl girdiğini benim gibi anlatabilirsiniz. İsterseniz yoruma, isterseniz mesaj olarak bana atabilirsiniz ya da bir kağıda yazabilirsiniz bunlardan birini yaparsanız bana haber verin sjxjsidj. Size cevap vereceğimden de şüpheniz olmasın. Böyle saçma gelebilir 'bu geri zekalı ne diyor ya' bile diyebilirsiniz ama ben yine de diyeceğim.

Sizi de çok seviyorum! Xx

Not: Bunu tüm hikayelerimde paylaşacağım.

           Sevgilerimle xshawncanadianboyx

Takip - Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin