Shawn|twenty-three

910 55 10
                                    

Sabah uyandığımda saatte baktım 8. Salondan sesler geliyodu. Normal bir insanın duyupta uyanabileceği bir ses değildi ama ben duymuştum. Hangi insan sabah sekizde kalkar ki. Uyku harika bir şey. Bunun kıymetini bilmiyorlar.

Aşağıdaki sesler biraz daha artınca artım aşşağıya inmem gerektiğini düşündüm. Sessizce merdivenlerden inerken sesin mutfaktan geldiğini anladım. Mutfağın kapısı kapalıydı. Ama tam değil aralık vardı. Içerde sessiz ama hararetli bir konuşma geçiyordu. Tanıdığım bir erkek sesi duydum.
"Senin burda ne işin var! Eve nasıl girdin" bu shawndı. Yanındaki her kimse konuştu.
"Sana seni bırakmayacağımı söylemiştim shawn."dedi sesinden kız olduğunu anladığım kişilik.
"Seninle yaptığım zaman hayatımın en büyük hatasını yaptığımın farkında değildim. Seni asistanım olarak aldıkları zamanı sikiyim!!"dedi shawn.

Shawn'ı görebiliyorum ama kızın kim olduğunu göremiyorum. Muhtemelen şu son zamanlarda konuştuğu şahıs bu.
Kız tekrar konuştu.
"Yaparken böyle demiyordun ama"
"Çünkü kendimde değildim aptal"
"Şimdi yaptığım gibi o zamanda seni sarhoş mu etmiştim?"dedi. Bu laftan uzun süre sonra ses çıkmadı.

Orda ne olduğunu o kadar merak ediyorum ki. Oraya dalmamak için kendimi zor tutuyorum. Ama biraz daha sabredicem.

2 dakika sonra falan o kızdan tekrar ses geldi.
"Kabul et shawn. Sende bana aşıksın. O carter denen kız senin için geçici bir heves sadece. Bana deli oluyorsun."dedi. Bu şıllık beni nerden biliyo laan.
İçerde bir hareketlenme oldu. Shawn'ın sadece saçını görüyordum artık tamamen göremiyorum. Kız fısıltıyla "işte böyle shawn" dedi. Neler oluyor orda lan. Yok ben daha duramıyorum.

Kapıyı sertçe ittiğimde gördüklerimin rüya olmasını ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz. Shawn'ın kucağında bir kız vardı. Tüm bedeni shawna yapışıktı. Öpüşüyor olmalılar. Gözlerim dolu bir şekilde shawn'a baktım.
"Sana inanamıyorum. Bildiğin halde bana bunu nasıl yaparsın sen!"diye bağırdım. Sinir krizim geldiğinde kendimi tutmaya çalıştım o göt kızın yanında küçük duruma düşemezdim. Sinirlerime hakim olmak için elimi sıkmaya başladım. Bir kaç saniye daha bakıp yukarı koşarak çıktım.

Özenle yerleştirdiğım kıyafetlerimi bavuluma rastgele bir şekilde attım. Bu evde daha fazla duramam. Tüm eşyalarımı toparlayıp giyindikten sonra bavulumla birlikte aşşağı indim. Ben bavuluma kıyafetlerimi koyarken shawn aşşağıda kıza bağırıp çağırıyodu. Masayı falanda yıktı galiba. Ne yapıyo artık benim zerre umrumda değil. İsterse kızla yiyişsin isterse bir daha kızın yüzüne bakmasın beni ilgilendirmiyo. O görüntüyü gördüğüm an shawna nefret duyuyorum. Onların durduğu yere geldiğimde shawn bana bir şeyler diyordu ama umursamadım.
"Shawn ona kızmamalısın sürtük olmak onun suçu değil sonuçta"dedim dalga geçer gibi.

Shawn her adımımda yanımda. Ayakkabılarımı da giydimten sonra kıza baktım
"Size iyi sevişmeler. Seni sevdim adıni bilmediğim bilneninde gerek olduğunu düşünmediğim sipastik kız. Böyle devam et. Shawn sana aşık sonuçta dimi shawn"dedim en son shawn'a bakarak.
Bana kafasını olumsuz bir şekilde sağladı. Shawnın yüzüne son kez baktım ve kapıyı açtım.

Anayola çıktığımda shawn hala peşimden koşuyordu. O buraya gelmeden taksi bulmam gerek ama. Aha yeminle taksi geliyo.

Taksiyi durdum ve içeri girdim. Tam o sırada shawn geldi. Süren abiye havaalanına gitmek istediğimi söyledim. Shawn ilk başlarda taksinin arkasında koşuyordu ama sonra pes etti galiba.

Shawn'dan
Taksinin peşinden koşmaya devam ederken bir şeyin bedenime çarpmasıyla yere yığıldım.

3 saat sonra
Hastane kokusu. Nefret ettiğim şeylerden biri. Benim burada ne işim var acaba. Uyandığım görmüş olmalılar ki Aaliyah ve Camila içeri girdi. Aaliyah'ın kursta olması gerekiyordu. Camila telaşlı bir şekilde Aaliyah'ı itip yanıma geldi ve elimi tuttu.
"Sana bir şey olacak diye çok korktum shawn."
"Hepsi senin suçun"diye bağırdım.
"Ben mi? O sürtük kızın peşinden giderken oldu bu farkındaysan"
"Sen ne dedin. Carter ablaya sürtük mü dedin yoksa ben yanlış mı duydum"dedi aaliyah.
"Gayette ona sürtük dedim"dedi.
"Sürtüğün birine sürtük demeside çok dikkate alınacak bir şey değil. Sürtük!"dedi Aaliyah. Kimin kardeşi bee.
"Senden iğreniyorum. Defol burdan!"dedim.
Elimi bırakıp topuklarını vura vura gitti.

Carter'dan
"Ne demek bilet kalmadı!! Saçmalamayın lütfen"dedim adama.
"Sakin olun hanımefendi. Tüm uçaklarımız tatilden dolayı dolu. Yapabileceğim bir şey yok."dedi. 2 aonra için bilet aldım.

Sinirle havaalından çıktım. Şansıma tüküriyim ben. Bugün gitmek varken 2 gün sonra gidiyorum. Bana sabır ver.
Kalacak bir otel tutmam lazım acilen.

Shawn'dan
Doktor karşımda durmuş benim toz gibi bir şey içtiğimi o yüzden vücudumu kontrol edemediğimi falan söylüyo.
"Ben öyle bir şey içmedim"dedim.
"Siz içmediyseniz size içirmiş biri olabilir mi?"dedi
Bir şey hatırladım işte. Ben su içmeye mutfağa indim. Masanın üstünde bardakta bir su vardı onu içtim ve içtikten 1 dakika sonra bile olmadan camila geldi. İşte sonra olanları biliyorsunuz. Tuhaf olan şey ise onunla yaptığım gecede bir su içmiştim ve ondan önce öyle bir şey yapmak gibi bir niyetim yoktu sadece yatıp uyumak istiyordum. Her şeyi Camila yapmış olabilir mi?

"Kimin yaptığını biliyorum."dedim doktora bakarak.
"Kim?"diye sordu merakla.
"Camila Cabello"dedim.
"Sinirle yanınızdan ayrılan bayan mı?"dedi doktor.
"Evet o. Kendisi benim asistanım. Psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum. Bu toz olayını ilk yapışı değil bir kere daha yapmıştı ve bu kadar iyi bir durumda değildik. Sevdiğim kızdan ayrılayım diye yaptı."dedim.
"Anlıyorum. Bunu nasıl kanıtlayabiliriz peki"
"Bir yolu var aslında" "Camila'ya yakın davranıcam. Onu sarhoş bile edebilirim ona bu soruyu sorucam ve cevabını ses kaydına alıcam."dedim
"Siz eğer başarırsanız bunu yapmayı size yardımcı olacağıma emin olabilirsiniz."dedi
"Teşekkür ederim"dedim. Hala bu kadar iyi insanlar olduğun için teşekkür ederim.

Bunu yapmayı başarırsam eğer tek bir sorunumuz olacak o da Carter'a bunu nasıl anlatıcam. Beni dinlemez.

Carter'dan
"Crystal"dedim ağladığım için boğuk çıkan sesimle.
"Ne oldu Carter"dedi sesi endişelenmiş gibiydi.
"S-shawn beni"diyip tekrar ağlamaya başladım.
"Shawn seni ne?"diye sordu.
"Daha sonra anlatırım kapatmam lazım"dedim ve cevap vermesini beklemeden yüzüne kapattım. Telefon elimde boş bir sokakta kaldırımda oturuyorum ve tek düşündüğüm şey ise shawn'ın bana neden bunu yaptığı. Yaşadığım sorunları biliyordu ve bunu bile bile beni aldattı. Ama tuhaf olan sinir krizi falan geçirmedim.

Hala o kaldırımda oturuyorum ve karşımda bir bakkal var ve benim istediğim tek şey şuan o. Deli gibi istiyorum onu kendimi tutmak gerekir ama ben yapamıcam çünkü her aldattılan kız genelde bir şeye bağlanır bende sana bağlanıcam tekrar.
_________________________________________

Merhabaa!! Uzun bir bölüm yazdım yani bence uzundu daha uzunlarınıda yazdım ama buda uzun. Her neyse ben bu bölüme tam ısınamadım ama olayları bu kadar hızlı şeetmemin nedeni bundan önce olayların çok yavaş ilerliyor olmasıydı ve aklımdakileri yazmak için hızlı gitmem gerekiyordum. Yeni hikayem Bring It Back'a de yeni bölüm bugün gelebilir. Sizii çook seviyorumm. İnşallah bölümü beğenirsiniz. Yorum yapmayı unutmayın. İyi okumalar ♥

Takip - Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin