Shawn|fourteen

1.5K 91 5
                                    

Shawn otele geldi mi acaba diye çok merak ediyorum nedense. Saat gece 3 falan ama hala uyuyamadım. Belkide bar bölümüne falan gitmeliyim. Kafamı dağıtırım. Şu son olanlar beni kötü etkiledi onlardan kurtulmanın yollarını ararım belkide. Evet bara gidicem.

Odadan Calsey'i uyandırmadan çıkmayı başardım. Tabii ki pijamalarla gitmedim kot şortla bol bir düz beyaz tişört giydim. Cüzdanımıda aldım tabii. Kapıdan içeri girdim. Tuhaf bir şekilde kimse yoktu barmen hariç. Sadece bir kişi oturuyodu o uzun bar sandalyelerinde. Ses yoktu, insan yoktu sadece içki. Barmenin yanına gidip çok ağır olmayan bir şey istedim. Yanımda kafasını masaya gömmüş biri oturuyodu. Yorgun gibi duruyodu. Fiziği birine çok benziyodu ama tam çıkaramadım. Kafasını kaldırdı ama ona bakmadım içkimden bir yudum aldım.
"Bana bir tane daha ver" dedi. Sesi pekte yorgun çıkmıyordu ama aksine çok neşeli çıkıyordu. Sesi efsane tanıdık. Bir dakika bu shawn. Hayır çaktırmicam. Beni daha fark etmedi ve görünceki tepkisini çok merak ediyorum.
"Sana buraya kimseyi alma demedim mi?"dedi biraz kızgın bir şekilde. Bana dönmeden kızım git burdan yoksa kötü olur dedi.
"Niye bara geldim diye beni işten mi atarsın?"dedim. Bana döndü ve
"Aa Carter sen miydin?? Ne işin var burda. Git uyu!"dedi sanki abim gibi.
"Sana mı sorucam. İşe başlamadan önce kimse bana bara gidemezsin patron izin vermiyo falan demedi"dedim.
"Tamam kabul gelebilirsin. Bir dakika senin yaşın tutuyo mu ki?"dedi. Son cümleyi gülerek söyledi. Tutup tutmadığından emin değilim cevap olarak sallasana kim takar anlamında elimi oynattım. Onunda yüzündeki gülüş genişledi. Bir kaç saniye sonra gülüşü gitti yerini sert bir bakış aldı. Üstünde takįm yoktu. Neler olduğunu çok merak ediyorum.
"Ee nasıl geçti yemek"dedim.
"Bu seni ilgilendirmez. Sana bunu anlatacak kadar yakın görmüyorum kendimi. Eğer çok merak edersen yarın izlersin televizyondan"dedi. Benim lafımı bana yedirmişti. Ardından tekrar konuştu.
"Bu gece burası benim. Artık başka gece geliceksin bebeğim. Hadi git odana!"dedi. Bu çocuğun benle derdi ne bi soğuk davranıyo bi sıcak anlayamıyorum. O benim konserine gittiğim shawn değil ya da benim konuştuğum shawn değil bu başka bir shawn ve ben bu shawndan hiç hoşlanmadım.

Sabah kalktık. Kahvaltı yaptık ve uçağa bindik. Öğlen 2'de de uçaktan indik yemek yedik. Yarın son konser var ve shawn yeni şarkısı don't be a fool'u konserinde söylicek. Shawna efsanevi kızgın, kırgın olsamda bu şarkıyı çok merak ediyorum.

Shawn'dan
Neden mi Carter'a böyle davranıyorum. Carter'a değer veriyorum çünkü. İlk geldiğinde eğer ona yakınlaşırsam ki ben kendimi biliyorum ona ufakta olsa bir şeyler hissediyordum. Bunun Bella'ya ihanet olacağını düşündüm ama Bella'nın beni aldattığını ve benimle ünlü ve param olduğu için çıktığını öğrenince işler değişti. Kısacası Carter'ı üzmemek için onu yeni shawndan uzak tutuyorum. Carter'a karşı öyle bir şey hissetmiyorum ama boşda değil ve ben bu duyguyu daha önce hiç yaşamadım.

Carter'dan
"Yok ben dayanamıcam."diye isyan etti Calsey.
"Ne oldu be"
"Kızz dün gece ne yaşandı acaba bellayla shawn arasında"
"Ne bileyim ben"
Calsey odamızdaki televizyonun kanallarını değiştirmeye devam ediyordu.
"Aaaaa buldum"
"Neyi buldun"
"Shawnın haberini. Sus ve izle"
Ünlü müzisyen Shawn Mendes dün gece Bella Jared'la aynı mekandalardı. Sevgili olduğunu bildiğimiz çift mekandan ayrı ayrı çıktılar. Shawn Mendes'ın bu konuda bir şey dememesi sadece bir soruya cevap vermesi dikkatleri çekti. Mekanda bulunan kişiler tartıştıklarını söylüyor ne kadar doğru ileriki günlerde göreceğiz.
*Shawn'ın Carter hakkında söyledikleri*

"Bugün sabah alışveriş merkezinden çıkarken elini tuttuğunuz bayan kimdi?"

"O elimi tuttuğum bayan benim iş arkadaşım. Sadece arkadaşız başka anlamlar taşımayın lütfen"

Bayan... Carter da demiyo. Salak.

5 saat sonra
Yok benden günah gitti. Benimle böyle davramaz. Ben onun oyuncağı falan değilim. Kovarsada kovsun sanki çok umrumda.

Hışımla Shawn'ın kaldığı odanın kapısını yumrukluyorum. "Aç Shawn" "Açsanaa!!" "Sana diyorum Shawn götlek Mendes" "shawnnn aç şu lanet kapıyı"
"Hele şükür açtıınn"
"Ne oldu Carter sevgilinle aran bozulduda bana mı sarıyosun."
"Sevgilim mi? Sevgili"diyip kahkaha atmaya başladım.
"Bunda komik bir şey göremiyorum"
"W-Wenthworth"diyip ağlamaya başladım.
"O kim sevgilin mi?"alaycı bir şekilde söyledi. Bir anda ciddileştim.
"Bana sevgili deme"diye bağırdım.
"Gel sene sen bir içeri. Ne yaptın be kendine sen kızım"
"Ben senin kızın felan değilim ve ben kendime bir şey yapmadım."
"Buraya neden geldin o zaman"
"Sana diceğim iki çift lafım var"
"De bakalım"
"Sen beni neden kullanıyosun. Ben ikinciyi daha kaldıramam. Beni çok kırıyosun. Bir anda ne oldu ne değişti neden değiştin. Söylesenee!!" Söylesene derken bağırmıştım.
"Carter bunu sana anlatamam. Sana tek diyeceğim şey benden uzak dur. Ben seni mutlu edemem kalbini böyle daha fazla kırarım. Yapma bunu kendine."
"Benim neden hastaneye yatırıldığımı biliyor musun?"
"Hayır"
"Eski sevgilim yüzünden kriz geçirdim etrafı yıktım kendime zarar verdim ve en kötüsü unutamamak. Keşke hafızamı kaybetsemde onu unutsam."

5 saat önce
Bara indim ve 5 kişi vardı. Onları kovdurdum ve tek ben kaldım. 1 bardak 2 bardak 3 bardak 4 5 6 7 8 9...
Kaç saatir burda olduğum hakkında bir fikrim yok. Tek bildiğim çok içtiğim. Çok zor yürüyorum. Denge diye bir şey yok. Ordan oraya savruluyorum. Shawn. Shawna yaptıklarının hesabını sorucam.

Şimdi
"Sen neden içtin bu kadar çok"
"S-sen hani demiştin ya geçen gün burası benim diye. Bugünde orası benimdi. Belki bırazcık fazla kaçırmış olabilirim."
"Belli"

Shawn'dan
Carter'ın söylediklerimi hatırlıcağını pek sanmıyorum açıkçası. Kendi söylediklerininde tabii. Onu odasına götürücem ama nasıl. Ceplerinde kart falan yok. Tek çare kapıyı çalmak. Carter yatağımda uyuya kalmıştı. Kucağıma aldım ve odalarına doğru gittim. Kapıyı çaldım anında açıldı.
"Yaa kızım nerdesin sen ya kaç saattir seni bekliyorum ne yap- aa shawn sem miydin. Kucağındaki Carter mı? Bir şey mi oldu yoksaa!!"
"Yok Carter'a bir şey olmadı. Çok içmiş. Benim odama geldi bağırdı falan. Bende odasına geri getirdim işte"dedim.
"Peki nasıl yapıcaz. Yatağa yatır istersenki uyanmasın."
"Tamam"dedim ve içeri girdim yatağına bıraktım. Odadan tam çıkacakken.
"Bu yeni shawn hallerini Carter'ın üstünde denemezsen iyi olur"dedi
"Bunun seni ilgilendirdiğini sanmıyorum açıkçası."
_________________________________________

Merhabaa. Uzuun zamandır hikaye atmıyorum ama nedeni var size türkiyede değilim demiştim ordan tam okullar açılmadan önceki gün döndüm okulun ilk haftası falan filaan iştee. Beni enn mutlu eden şeyy 1.24 bin okunma olmuşş Yo yee. Sizi çook seviyorum. Multiye ne koyucağımıda bilemedim zaten Shawn'ın albümü çıktı. Mercy'nin klibi çıktı falan. İnşallah bu bölümü beğenirsiniz. Hepinizi çook seviyorum. İyi okumalar 🎸

Takip - Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin