Shawn|twenty-five

886 57 11
                                    

Shawn'dan
Sen gideli 2 ay oldu güzelim. Bir gün bile aklımdan çıkmadın. Sana gerçeğin kanıtlamaya çalıştım ama sen öğrenmek istemediğini söyledin. Beni kırmaman için benden uzaklaşmanı söyledin ve bende öyle yaptım. Ama hep aklımdaydın be Carter. Bugün bir programa gittim ve eskisi kadar iyi hissetmediğimi söyledim. Senden bahsettim. Geri gel Carter lütfen.

Carter'dan
2 ay oldu Nashville'ye gideli. Şimdi dicenizki senin okulun yok mu be insan. Var benimde bir okulum var. Ama geç başlamak istedi benim canım okulum o yüzden haftaya başlıcak.

Televizyonda bi talk show açıktı. Kimin geleceğini bilmiyorum ve merakda ettim açıkçası. Sunucu adam tam söyleyecek kısa bir aradan sonra dedi salak.
"Carter!! Hay salak arkadaş beni niye çağırmıyon. Kaç gündür bu programı bekliyorum."diye geldi Ariana.
"Laan benide bekleyin bu hafta hangi ünlü gelecek çok meraklıyım."diye damladı yanımıza Crystal.

Üçümüzde koltuğa yatmış aslında kısa olan ama bize 15 dakikaymış gibi süren şu reklamın bitmesini bekliyoruz. Bitti an hepimiz cırladık. Bu programı hepimiz seviyoruz aslında ben yeni sevmeye başladım snshzbsjc. Heyecanla beklerken sunucu adam konuştu.
"Bu haftaki konuğumuz ünlü pop yıldızı Shawn Mendes!!"diyince benim kafamda kaynar sular indi. 2 ay sonra yüzünü görecektim. Televizyonda bile olsa. Onu hiç aramamış ondan bahsetmemiştim. Kızlarda bu konuyu açmamışlardı zaten. Nasıldı acaba. Ben gittikten sonra eskisi gibimiydi. Belkide zayıflamıştı. Ya da hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ediyordu. Bilmiyorum.

Crystal ve Ariana bana bakıyolardı. Ariana kumandayı alıp kanalı değiştirecekken.
"Dur! Izlemek istiyorum"dedim.
"Peki"dedi ve kumandayı geri bıraktı.
Shawn geldiğinde her zamanki gibi o harika gülümsemesiyle insanları kendine bağlıyordu. Merhabalaşıp oturduklarında sunucu sorular sormaya başladı. Fark ettim ki zayıflamıştı. Yeni albüm falan filan bunları konuşuyorlardı. Sunucu sordu.
"Son 2 aydır ne programlara çıkıyorsun neden bir yerlerde görüntüleniyorsun. Bu daveti kabul ettiğin için sana teşekkür ederiz. Peki ne olduda bir anda kayboldun."dedi.
"Kendimi hiç iyi hissetmiyorum doğrusu."dedi shawn.
"Bunu anlatmak ister misin? Hayranların seni çok merak ettiler doğrusu"dedi adam.
"Neden böyle olduğumu bilmelere hakları var. Camila Cabello. O hayatımı mahvetti. Sevdiğim kızı kaybetmemi sağladı."dedi Shawn.
"Bu kız kim Shawn."dedi adam. Eh sende yeter her şeyide sorma.
"O Carter Miller. Bebeğim lütfen geri gel. Seni çok özlüyorum. Bana ne yaptın. Seni unuttuğumu düşünme sakın çünkü bir an bile aklımdan çıkmıyorsun. Seni seviyorum bebeğim."dedi Shawn. İnanamıyorum benden bahsetti.
"Kısa bir aradan sonra bu mesela hakkında konuşacağız. Bekleyin."dedi sunucu ve reklama girdi.

"Kızlar. Bende shawn'ı özledim. Onsuz yapamıyorum. Ben ona aşığım. Onu çok seviyorum."dedim.
"Biliyoruz."dediler aynı anda.
"O da seni seviyo Carter. Buna emin ol."dedi Crystal.
"Zayıflamış. Gülümsemesinin altında ağlıyo aslında."dedim.
"Ne o seni ne sen onu unuttun Carter."dedi Ariana.
"İlk geldiğin günü hatırlamıyor musun? Gecenin 3'ünde kapıyı tekmeledin. Kapıyı ben açtım. Ağlıyordun ama gülüyordun. Ben Geldiimm!! demiştin neşeyle ama sen ağlıyordun Carter. 2.bir şeyi atlatamayacağını düşündüm. Atlatamadında. Elinde içki şişesi vardı. İçeri girdin ve çantanı attın. Balkona çıkıp içmeye başladın. Sonra sigara yaktın ve ben şok oldum. Tekrar bu lanet şeye başladın Carter. Ama sana bunu yapma diyemedim. Çünkü sen çok zor şeyler yaşıyorsun Carter. Bu sefer farklı Shawn seni gerçekten çok seviyo ve özlüyo. Ne olursa olsun yanında olduğumuzu unutma."dedi Crystal. Ondan böyle uzun bir konuşma beklemezdim aslında.

Reklam bitmişti. Bizim tüm dikkatimiz yine televizyondaydı.
"Evet tekrardan merhaba."dedi sunucu ve tekrar açtı o aptal çenesini.
"Shawn bize neler yaşadığını anlatıyordu."dedi.
"Başka anlatacak bir şeyim yok. Bu yüzden 2 aydır yokum. Size bunu yapmaya hakkım yok fakat beni anlıyacağınızı ve benim yanımda olacağını biliyorum. Son olarak. Carter eğer izliyorsan lütfen bana merhamet et. Lütfen."dedi ve şarkı söyleyip programı bitirdiler.

Shawndan nefret etmiyorum. Onu hala seviyorum. Hepde sevicem.

Bir sonraki gün
Sabah kalkıp kahvaltı yaptık. Biraz dolaşmak istedim ve alıverişmerkezine gitim oradan siyah pantolon ve bir siyah ve bir kot ceket aldım. Sonra oradan çıktım. Şuan kuaföre gidiyorum.

Kuaföre girdim. Çok şükür sıra yoktu. Hemen beni aldılar ve ne yaptırmak istediğimi sordular.
"İlk olarak saçımı omzuma kadar kestirmek istiyorum.
Sonra kapalı kahverengine boyatmak.
En sonda uçlarını gri yapmak istiyorum."dedim.

Neredeyse 3 saattir kuafördeyim. Hele şükü bitti. Parayı ödeyip çıktım.
Saat 6'ydı.

Eve geldim. Odama çıkıp pijamalarımı giydim. Aşşağı salona indim ve koltuğa oturup telefonumla oynamaya başladım. Shawn'dan ayrıldıktan sonra tüm sosyal hesaplarımı kapatıp numaramı değiştirmiştim. Yeni saçımla bir fotoğraf çekilip Instagrama attım. Bizimkiler 2 dakika geçmeden merdivenden bağıra çağıra inmeye başladılar.
"Laaaan saçınımı boyattın."dedi Crystal ışık hızıyla ikiside yanıma gelip oturdular.
"Gitti o güzelim sarı saçlar gitti."diye sayıklamaya başladı Ariana.
"Ya da vazgeçtim güzel olmuş le"dedi ardından.
Gülüp geçtim.

Saç buu_________________________________________

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Saç buu
_________________________________________

Heyooo! Yeni bölüm is coming. Sürünsün shawn. Yeter hep carter çekti. Bu kızın suçu ne. Fatmagülün suçu nee shdhhdhnjd. Sizi çoook seviyorum. İnşallah beğenirsiniz. İyi okumalarrr.

Takip - Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin