Shawn|eleven

1.8K 108 20
                                    

"Yeni asistanın Carter"dedi Calsey.
"Ne!"diye bağırdı shawn ve sinirle ona ayrılan oda olduğunu düşündüğün odaya girip kapıyı sertçe kapattı. Herkes ne oluyo dercesine bakıyodu. Sonra Calsey öksürdü ve herkes benim yanıma gelip tanışma şeysi falan yaptılar işte.

2 saat sonra
Shawn hala odadan çıkmamıştı ve o odada kaç saatir ne yaptığını deli gibi merak ediyorum. Calsey ve diğerleri bana nasıl olacağını ne yapmam gerektiğini falan anlatmışlardı. 3 saat sonra falan Dallas'a uçağımız var. Hala çıkmadı şu odadann.

Bir anda kapı açıldı ve saçları dağınık bir shawn mendes salona girdi. Yanıma geldi ve "odama gel" diye bağırdı. İşte şimdi yandık. Calsey git anlamında işaret yaptı. Arkasından odaya girdim ve kapıyı kapat anlamında kaş göz işareti yaptı. Salonda hemen bi görültü oluşmuştu. Burdan bile duyuluyodu.
"Yapman gerekenler basit"diyerek konuşmaya girdi.
"1. Yanımdan Ayrılma
2. Özel Hayatıma Karışma
3. Emirlere Uy" diye devam ettirdi sözünü.
Ayy bende özel hayatınla çok ilgilenirim ya. Gerizekalı.
"Peki"diyerek arkamı döndüm ve kapı kolunu açmak için tuttum. Sonra öbür elimden shawn tuttu ve beni kapıya yasladı. Şuan shawn ve kapı arasındaydım. Kollarını kafamın iki yanına koydu.
"Sana gitmeni söyledim mi?"dedi fısıldayarak. Cevap vermedim. Vermek yerine kollarında kurtuldum ve onu göğsünden ittirerek kendimden uzaklaştırdım. Kapı kolunu tam tuttum. Shawn ellerini saçına geçirdi ve hızlı bir şekilde beni yine kapıya yapıştırdı ve kapıyı kilitledi. Ne yapmaya çalışıyo bu çocuk. Offf off benim burda ne işim var. "Sana gitmeni söyledim mi?"dedi öncekinden daha sert bir şekilde.
"Hayır"dedim fısıldayarak.
"O zaman neden gidiyorsun"dedi fısıldayarak.
5-10 saniye böyle kaldık.
"Bak! Sadece seninle böyle tanışmak istemezdim tamam mı? Senin benim asistanım olmanı hiç istemezdim. Kafede tanışabilirdik. Ama ben seni tanımak istiyodum. Kesinlikle bu şekilde değil. Doğruyu söylicem seni konserde gördüğüm günden beri tuhaf hissediyorum."dedi.
"Ben. Ben üzgünüm"diyebildim sadece.
"Üzgün olma. Seni burda üzgün görmek istemiyorum tamam mı?"dedi.
"Tamam"dedim.
Bi anda boynumu kokladı ve geri çekildi. Sonra kilidi açtı ve kapından çıkmam için kapıyı açtı. Odadan çıktım arkamdan oda geldi.

Salona girince kimse bizi fark etmemişti. Bana "Aç mısın?"dedi shawn. Bende evet anlamında kafamı salladım. Bareber mutfağa girdik ve bana hamburger verdi kendiside büyük bir kovadaki patates kızartmasını aldı. Sonra mutfaktaki küçük masaya oturduk ve yemeye başladık. Çok acıktığımı fark ettim. Shawnın da öyle olduğunu düşünüyorum çünkü ağzına 5-6 tane patatesi birden atıyo.
"1 saat sonra uçak var. Eşyaların yanında mı?"dedi.
Ağzım o şeklinde aralandın.
"Aaaa"dedim. Aceleyle telefonumu aldım ve Ariana'yı aradım.
"Ari! Koş eve git ben bavulu boşaltmadım daha boşaltmamışımdır herhalde neyse sen onu mesaj atacağım yere getir 1 saatin var."
"Zaten evdeyiz"
"O zaman bavulu al ve gel"
Arkadan Crystal bağırmaya başladı
"Hay gerizekalı sen niye almıyosun bavulunu"diye bağırdı. Telefonu Arinin elinden aldığını düşünüyorum.
"Hastaneden geldim ben buraya onumu düşünücektim. Hem öyle karabasan gibi çökmüş olurdum bavulla gitsem. Bana gerizekalı deme daha işe alınıp alınmayacağımı bilmiyodum ki."diye karşılık verdim.
"Olsun bu genede senin gerizekalı olduğun gerçeğini değiştirmiyo."
"Şu telefonu Ariana'ya ver"
"Ne diceksen bana de."
"Lan getirin şu bavulu deli etmeyin beni"
"Tamam gerizekalı insancık."
"Ananın"dedim.
Lafımı bitiremeden telefonun dııt sesini duydum. Utanmaz ağarlanmaz yüzüme kapattı ya.

ALLAH shawn vardı benim yanımda. İki elimle yüzümü kapattım.
"Çok iyi bir arkadaşların varmış"dedi. Utancımdan ölücem şimdii. "Tabii"dedim. "Utandın sen. Utanma canım bu senin doğal halin sonuçta. Başka kızlar gibi kendini kasmıyosun olduğun gibi davranıyosunki bu çok görülen bir şey değil en azından benim için"dedi gülerek. O gülüşü varyaa.

Bi yarım saat sonra Ari gelip bavulumu verdi. Sonrada arabaya binip havaalanına geldik daha sonrada özel uçağa bindik. Şimdi gidiyoz işte. Sam ve Jimmy'le çok iyi anlaşmıştık. Çok iyi ve komik insanlardı. Shawn bana öyle bir bakıyo ki korktum şuan. Ayağa kalktı ve bizim yanımıza geldi.
"Az sonra inicez. Carter'la işimiz var"dedi.
Beni bileğimden tutup uçaktaki enn son bölüme götürdü herkes bir yerde toplandığı için burda kimse yoktu.
"Sevgilimi ara ve önümüzdeki 2 günün çok dolu olduğunu onu sonra arayacağımı söyle merak etmesin ve bugün günlerden ne?"dedi.
"Tamam ararım. Bugün Perşembe"dedim
"Cumartesi günü Boston'da konserim var Pazar akşamıda Boston'dayız. O zaman Boston'da güzel bir yerde 2 kişilik rezervasyon yap ve sevgilime şunuda de Pazar sabahı Boston'da olsun akşam ona süprizim var çünkü"dedi.
_________________________________________

Hello. Medya efsane değil mi? Yerim yaa ♥ Bölümü inşallah beğenirsiniz. İyi okumalar 🍁

Takip - Shawn MendesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin