SON

4.8K 98 14
                                    

Merhaba değerli okuyucularım~

İlk olarak başından sonuna kadar ilgi gösterip,bu hikayemi takip ettiğiniz ve okuduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim.

Aslında çok fazla tepki ve çeviri kısa hayal et tarzı hikayeler saklamıştım bilgisayarımdaki klasörümde fakat üniversite'de ikinci sınıfa geçtiğim için onları çevirmeye fırsat bulamamıştım. Bu yaz tatilinde ise çevirebildiğim kadarını çevirmeye çalıştım.
Bir hatam varsa da affınıza sığınıyorum.

- Bir şey daha söylemek istiyorum. Burada paylaştığım çoğu tepkileri bir siteden aldığım için bölümlerde grup üyelerinin bazılarının eksik ve isimlerinin yanlış yazılmış olmasıyla karşılaşmış olabilirsiniz.
O paylaştığım grupların çoğunu takip etmiyorum ve kimin kim olduğuyla ilgilenmiyorum. Sitede ne yazıyor ise isimleri,bizzat öyle geçiriyorum buraya da.
Bu konuda bana çok sert mesaj atanlar oldu.
Umarım insanların heveslerini kırmaya devam etmez ve buna son verirsiniz.

- Başından sonuna her şey için sizlerden çok teşekkür ediyorum. Birbirimizi her ne kadar tanımıyor olsak dahi saygı duymamız gerektiğini düşünüyor ve aramızda oluşan o pamuk şekerli sıcacık samimiyetimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada pamuk şekerini çok severim. Sizlere pamuk şekeri demek çok hoşuma gidiyor.

Hepiniz benim için çok değerlisiniz.

Lütfen bana görüşlerinizi yorum olarak belirtiniz. ~~~
Lütfen lütfen lütfen!
🌸🌸🌸

^^ Son bir şey daha söyleyip gideceğim. (Gidemedi.)

Yayınlamaya devam ettiğim bu hikayelerime de göz atarsanız ayrı bir mutlu olurum!
🌸

- The secret is safe = BTS'in ortak ve üyelerinin ayrı ayrı sahip oldukları gizli sırları ortaya çıkıyor. Ve bu sırları ortaya çıkartıp,grubun sonu olmaya hazırlayan kişi ise grubun bir üyesi!
Sizce kim?

- BTS text,imagines = BTS hakkında tepkiler,hayal et çevirileri,moodboard'lar,komik çeviriler,BTS'in nasıl bir eş,arkadaş,abi olduğuna dair eğlenceli çevirilerin bulunduğu bir kitap. Mutlaka gelmelisiniz.

- INSTAGRAM ; Kim Taehyung'un gizli kız arkadaşı hayranlara yakalanırsa? Bu ikili instagram'da güzel paylaşımlar yapmaya devam ederken,ARMY topluluğunun keskin nişancı gözleri sayesinde ilişkileri ortaya çıkarsa? Hadi bir göz atın.

- You Are My Fan = Final yapmış olan ilk hikayeme de mutlaka uğrayın derim. Kakaotalk üzerinden Min Yoongi ile bağlantı kuran bir hayranın hayatının tamamen alt üst olmasının sebebi ne olabilir? Hey,üstelik bu hayranımız bir Türk! 🇹🇷
Alt üst mü demiştim? Hayatı tamamen değişiyor.

🌱🌱🌱

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM! ❤

KPOP REACTİONS ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin