KIM TAEHYUNG

2.7K 157 1
                                    

Kişiler; Taehyung X siz

Konu ; Gece Randevusu

Taehyung ekrana yaklaşarak sana kocaman bir öpücük attı. ''Şimdi sahneye çıkmam gerekiyor,seni daha sonra ararım!''

''Tamam,seni seviyorum!''

''Bende seni seviyorum Y/N!''

Telefonunu kapatıp Taehyung ve grubunun diğer performanslarını izlemek için kanepene kuruluyorsun. Onların sahneye çıktığını gördüğünde kanepede zıplamaya başlayarak erkek arkadaşının sahne adını bağırıyorsun. ''V!V!V!''

Performans bittiğinde 15 dakika sonra telefonuna mesaj bildirimi geldi.

''Performansım harikaydı,değil mi?''

''Evet,Kim Taehyung'tan beklenildiği gibi!''

''O zaman şimdi Skype açabilir miyiz?''

''Yorgun değilsen neden olmasın?''

''O halde bu bir randevu Y/N!''

Telefonunu kapatıp bilgisayarın başına geçtiğinde saat gece 12:30'du ve Taehyung'u defalarca aramana rağmen hiç bir şekilde sana geri dönüş yapmamıştı. Uykunun geldiğini anladığında bilgisayarı öylece bırakıp yatağına geçtin.

2;44

Bilgisayarından gelen yüksek sesli bildirimle gözlerini araladın ve Skype'den seni görüntülü arayan erkek arkadaşının aramasını yanıtladın.

''Merhaba!'' yorgun ve çatlamış bir ses tonunu duyuyorsun. Etraf karanlık olduğu için onu görmekte zorlanıyorsun. Kalkıp ışığı açıyorsun ve Taehyung'un eşsiz yüzünü görüyorsun.

''Ah,seni uyandırdım mı?'' diyor endişeli bir halde.

''Sorun değil,Taetae.'' diyerek başını sallıyorsun.

''Pekala,günün nasıl geçti?'' diye soruyor.

''Beni boşver,asıl senin nasıl geçti? Yorgun değil misin?''

''Seninle konuştuğum zaman tüm yorgunluğum uçup gidiyor. Ayrıca uyumadan önce seni görmek istedim.'' sevimlice gülümsediğinde onun yanaklarını ısırmak istiyorsun.

Saat 4'e kadar konuşmuş ve tüm kıkırtısı odanı doldurmuştu. Bir süre ondan cevap alamadığında tekrar seslendin. ''Taehyung?''

Ekrana yansıyan görüntüsüne baktığında gülümsedin. O uyumuştu. Elini ekrana uzatıp onun yüzünde dolaştırdın ve saçlarına götürüp sanki mümkünmüş gibi saçlarını karıştırdın.

''Seni sevimli çocuk.'' diye fısıldayarak bilgisayarı açık bırakarak yatağına gittin. Gözlerini kapatmadan önce ekranda uyuyup kalan bedene baktın.

''Seni seviyorum,uykucu şirin.''

KPOP REACTİONS ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin