BTS

7.3K 248 73
                                    

Evlendiğinde nasıl olur?

JIN ; O kesinlikle ideal bir eş olur. Sevimli ve şirin. Özel günleri hiç bir zaman unutmaz ve bu özel günlerde eve gelip sana yemekler hazırlar. O her zaman saygılı davranır. Tabi bazen ortamı garip hala sokan baba esprileri yapar ama sorun değil. O bu haliyle bile sevimli olur. Zamanla seni çok daha fazla koruma iç güdüsüne sahip olacak. Dışarı çıktığınız her anda elini bir saniye bile bırakmaz.

(Yorumlama)

İlk başta sana olan duygularını söyler mi? = Evet.

İlk buluşmada nasıl olur? = Utangaç

Aşk dolu sözler söyleme olasılığı? = 6/10

Arkadaş,abi,kardeş ya da dost,hangisi gibi davranıp rahat hissettirirdi?= Arkadaş belki bir abi.

İlk buluşma?= Kendi elleriyle pişirdiği yemekleri sana sunmak için ev.

SUGA ; O evliliğinin ilk günleri yaptığınız çoğu şeyi sosyal medyada paylaşırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




SUGA ; O evliliğinin ilk günleri yaptığınız çoğu şeyi sosyal medyada paylaşırdı. -Mutlu olduğunu göstermek için.- Evlendikten sonra asla değişmezdi ve yapacağınız günlük kavga onun gece boyunca çalıştığı müzik odasının ışığını açık bırakması üzerine olurdu. Sen yemek yaparken aniden belinden sarılır,küçük bir öpücük bırakır ve arsızca fazlası için uğraşırdı. Romantik sözler asla söylemez sadece imalar yapardı. Korumacı,olgun ve bir evi en iyi şekilde idare edebilecek bir eş olurdu. Aniden dışarı çıkmayı ve yürümeyi teklif edip ardından da üşüdüğünü söyleyerek 10 dakika içinde eve geri dönüş yapabilecek birisi olurdu.

(Yorumlama)

İlk başta sana olan duygularını söyler  mi? = Hayır.Sadece çok ağır koşullarda ima eder. (Seni başkasıyla gördüğünde vs.)

İlk buluşmada nasıl olur? = Kendinden oldukça emin.

Aşk dolu sözler söyleme olasılığı? = 2/10

Arkadaş,abi,kardeş ya da dost,hangisi gibi davranıp rahat hissettirirdi?= Arkadaş.

İlk buluşma?= Gösteri ile dolu bir yer. (,konser,sokak sanatçılarının olduğu vs. yerler.)

)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KPOP REACTİONS ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin