JIN (Hayal et)

4.8K 134 3
                                    

Güneş yüzüne vurduğunda  gözlerini açmak için hareket edeceğin sırada göz kapaklarına değen dudaklarla gülümsedin. Gözlerini aralayıp seni öpen kişinin bir prens olmasını dilerken çok daha iyisi olan yakışıklı erkek arkadaşın Jin ile karşılaştın. Hafifçe nefes verip göz kapaklarını yeniden kapattın. Yanağında hissettiğin pürüzsüz el ile yeniden gülümsedin.  Jin, yanındaki boşluğa bedenini attığında gözlerini açıp ona döndün.

''Jagiya,neden bana bunu yaptırıyorsun?'' o hayran hayran senin yüzünün her hattını incelerken konuştu.

''Ben kendim uyandım Jin-ah. Ayrıca mutfağa kahvaltı yapmaya gitmeli miyim?'' yatakta doğrulup sırtını başlığa yasladın. 

O sana en tatlı gülümsemesini vererek konuştu. ''Hayır,seni cezalandırmalıyım. Yatakta kal.'' ardından sana sıkıca sarılıp biraz sürtünmeye başladı.

''Seni seviyorum.'' diyerek gülümsediğinde hemen cevap verdi. ''Bende seni seviyorum.'' ve burnunun üzerine minik ve sevimli bir buse bıraktı.

''Ayrıca seninle günümü geçirmeyi seviyorum. Günlerimi sonsuza dek seninle geçirmek istiyorum.'' yavaştan uykusu gelmeye başladığı için göz kapaklarını hafifçe kapatarak konuştu.

Ona sıkıca ellerini beline sarıp sokuldun. O da ellerini senin sırtında birleştirip kendisine biraz daha bastırdı. Uyumaya niyetlenen Jin'in dudaklarına kısa bir öpücük verdikten sonra yanıtladın. 

''Bende kocacım,seninle ömrümün sonuna kadar gitmek istiyorum.''

KPOP REACTİONS ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin