SUGA-Hayal Et🔰

4.7K 200 36
                                    

Kapıdan adım attığın gibi soğuk ve sert rüzgar suratına tokat gibi çarptığı için hızlıca ellerinle gözüne kadar kapanan şapkanı düzelttin.
Seoul'un Kasım aylarında bu kadar soğuk olduğunu tahmin etmiş olsaydın bu aylarda gelmek yerine yaz aylarını tercih edebilirdin. Ama ne yazık ki tahminden de uzakta en yakın arkadaşına uymuş -Kasım'da aşk başladır.- anlayışıyla beraber kendini bu soğukta Kore'de bulmuştun.  Ve tonlarca plan yapmanıza rağmen daha gelmenizin 2.gününde arkadaşınız sizi ekerek yalnız bırakmıştı.
Otelde sıkıldığın için akşam vaktini önemsemeden kendini sıcak bir kafeye atmak istedin. Cadde oldukça kalabalıktı ve etrafını izleyerek ilerlemeye başladın.
Bir süre sonra ara bir sokağa girerek minik,şirin ve sevimli bir kahve dükkanını gördüğünde hızlıca kendini dükkana attın. Kapıyı açtığında kapı süsü -tink- sesi çıkartarak müşterinin geldiğini gösteriyordu. Önünde iki kişi olduğu sıraya girerek dükkanı incelemeye başladın.
Duvarlarda asılı olan küçük fotoğraflar,minik detaylı süsler seni gülümsetmişti.
Böyle yerler seni her zaman gülümsetirdi.
Sıranın sana geldiğini fark ettiğinde hızlıca kasaya ilerleyip sıcak çikolata siparişi verdin.
Fişini alarak boş bulduğun cam kenarındaki masaya ilerleyip oturdun. Şapkanı ve atkını çıkartarak masaya koyduktan sonra camdan dışarıda soğuktan koşuşturan insanları izlemeye başladın.
Mutlu hissediyordun çünkü uzun zamandır istediğin hayalini gerçekleştirerek Güney Kore'ye gelebilmiştin. Tabi bunun için sıkı bir para birikimi yapmıştın ama sonunda değmişti.
Şuan Kore'deydin.
Nasıl mutlu olmayasın ki?
Garson kibarca eğilip masana sıcak çikolatanı bıraktığında nazikçe teşekkür edip karton bardağı ellerin arasına aldın. Ellerin soğuktan üşümüştü ve hareket ettirmekte zorlanıyordun.
Biraz zorlansan da kahve bardağını alıp dudaklarına götürdüğün sırada önünde duran sandalyenin hızla çekildiğini ve hemen ardından da o çekilen sandalyeye birisinin oturduğunu gördün.
İrkilerek bardağı dudaklarından çekip ellerin arasına aldın ve karşına oturan kişiye korku dolu gözlerle bakmaya başladın.
Siyah şapkası,siyah ağız maskesi ve deri ceketiyle karşında bir erkek oturuyordu.
İlk önce masadan kalkmayı düşünsen de seni bu düşünceden koparan buraya ısınmak için geldiğin gerçeği olmuştu.
Tam ağzını açıp konuşacağın sırada karşındaki adam senden önce davranarak konuştu.

"Lütfen çığlık atma. Sadece 5 dakikanı alacağım. O yüzden benimle bir arkadaşmış gibi konuşuyormuş izlenimi yarat."

Çokta gür olmayan fakat peltek gibi duran bu ses içindeki korkuyu bir nebze yatıştırmıştı.
Fakat rayına oturmayan bir şeyler vardı.
1- Bu adamın sesi çok tanıdık geliyordu.
2- Onca kişi arasından bu adam neden gelip senin masana oturmuştu?
Sen düşüncelerinle savaşırken gelen sesler yüzünden kafanı camdan dışarıya çevirdin.
Yaklaşık 10-12 kişilik kız grubu hararetle bir yerleri işaret ediyordu. Biraz daha dikkatini verdiğinde kızlardan birisinin sesini duydun. " Az önce burada koşuyordu! Ara sokağa girmiş olabilir koşun!"

Kızların hızla ileri ki caddeye koştuğunu gördüğünde kafanı camdan çekip karşındaki kişiye çevirdin. Karşındaki adam derin bir oh çekerek maskesini düzeltti ve ayağa kalktı.

"Konuşmana gerek kalmadı ama beni farkettirmediğin için teşekkür ederim. İyi geceler."

Ve senin cevap vermene müsaade bile vermeden hızlıca dükkandan çıktı.
Büyük ihtimal karşındaki kişi fan klüpleri olan genç bir oğlandı. Ve kızlardan kaçarken buraya saklandı.
Omuzlarını oynatarak kafanı cama çevirdin ve hızlı adımlarla giden az önceki adamın arkasından duymayacağını bile bile konuştun.

KPOP REACTİONS ✅Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin