Απο 'κει που δεν το περιμενεις.

498 35 5
                                    

Οι διακοπες εχουν γινει μια συνηθισμενη μονιμη ρουτινα για μενα προσωπικα. Κοιμαμαι γυρω στις 3 καθε μερα, συνηθως αποκοιμιεμαι με το κινητο στο χερι και αφηνω ξεκρεμαστη την Κατ ενω αλλες γινεται το αντιθετο.

Περιμενα κατι να συμβει που να μην σχετιζεται με την εως τωρα βαρετη και επαναλαμβανομενη καθημερινοτητα. Δεν χρειαστηκε να περιμενω πολυ για να δω αυτη την αλλαγη, η οποια ξεκινησε απο ενα απλο μηνυμα.

"Εμιλυ..Θελω να το πω στην Κελλυ..".

Η αντιδραση μου απο την πρωτη κι ολας στιγμη που διαβασα το μηνυμα ηταν ξεκαθαρα θετικη. Αν επρεπε να γνωριζει για εμενα και εκεινη ενα ατομο τοτε αυτο ξεκαθαρα θα επρεπε να ειναι η Κελλυ. Η Κελλυ ηταν ο ανθρωπος που καταφερε να κανει την Κατ να ψαξει μεσα της και να ανακαλυψει τι ενιωθε και για ποιον. Οι δυο τους γνωριζονται απο δυο χρονων αλλα ειχαν χαθει καπως για ενα διαστημα. Πιστευω οτι αν η Κατ της μιλησει για εμας οχι μονο θα εχει καποιον διπλα της να την καταλαβαινει, οπως εχω εγω την Γκρεις, αλλα και θα συσφυχτουν οι σχεσεις τους ξανα.

-Ναι πες της το δεν εχω προβλημα! ,αποκριθηκα.

-Σιγουρα;;

-Ναι ρε χαζο μην ακουω βλακειες!.

-Ενταξει!!

Στο μυαλο μου επικρατουσαν διαφορα σεναρια οσον αφορα την αντιδραση της Κελλυς. Κανενα ομως δεν πλησιασε τοσο κοντα στην απροσμενη πραγματικοτητα. Η Κελλυ το πηρε ξεκαθαρα πολυ καλα και μαλιστα χαρηκε απιστευτα που η Κατ ηταν πλεον πολυ ευτυχισμενη.

Η προταση ομως που μας εκανε η Κελλυ ηταν κατι που δεν περιμενα ουτε εγω αλλα ουτε και η Κατ

"Μια φιλη μου η Κρίστι εφτιαξε μια ομαδα στο facebook και μου πε να βαλω ατομα μεσα να γνωριστουμε. Το γαματο ειναι οτι σε αυτη την ομαδα κανεις δεν κρινει και μπορεις να λες οτι γουσταρεις. Να βαλω εσενα και την Εμιλυ;"

Η Κατ εκανε σκρινσοτ την συνομηλια και μου την εστειλε. Και μονο στην ιδεα οτι θα μπορω να λεω το τι νιωθω για εναν ανθρωπο χωρις να γινομαι θεμα συζητησης και επικρισης λυγισα. Δεχτηκα αμεσως την προταση της Κελλυς και μου ρθε ειδοποιηση στο κινητο: Ο χρηστης Κελλυ Φ. σας προσθεσε στην ομαδα "Κατεστραμενοι Πηγασοι".

Το γελιο μου οταν διαβασα το ονομα της ομαδας ακουστηκε σε ολο το σπιτι. 'Ωραια θα περασουμε' , σκεφτηκα και αποφασισα να δημοσιευσω κατι σαν "Χελοου δεν ξερω κανεναν φμλ" αλλα περιμενα να μπουν κι αλλα ατομα και να μην ειμαστε μονο τεσσερα πεντε οπως οταν μας εβαλε η Κελλυ. Οταν γιναμε καμια εικοσαρια εκανα την πρωτη μου δημοσιευση και η ανταποκριση των ατομων ηταν σοκαριστικη. Κατι μου ελεγε οτι αυτη η ομαδα θα χαραξει ιστορια. Ηταν απλα μια διαισθηση.

The Dare Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα