Μια νυχτα οχι σαν τις αλλες.

798 49 15
                                    

Ενα δωματιο γεματο ησυχια. Στεκεται απεντι μου και περιμενω να δω την επομενη κινηση που θα κανει ή την επομενη εντολη που θα μου δωσει ο εαυτος μου. Λιγα βηματα της προς το μερος μου με εκαναν να ξεσκονισω τις σκεψεις μου.

-Ρεε...ειναι..μεσαα.., της κανω νοημα γυριζοντας το κεφαλι προς την πορτα του μπανιου θελοντας να της θυμισω οτι δεν ειμαστε μονες στο δωματιο.

-Ενταξει...Εξαλλου...δεν εκανα κατι., ειπε περιπαιχτικα και με τραβηξε απαλα προς τον διαδρομο του δωματιου μακρια απο την πορτα του μπανιου.

-Προς το παρον! ,της λεω σιγα και πλησιαζω τα χειλη μου στα δικα της χωρις να τα αγγιξω, κατι για το οποιο φροντισε εκεινη μεσα στα επομενα δευτερολεπτα. Το φιλι μας ηταν αργο και σου δινοταν η ευκαιρια να απολαυσεις καθε δευτερολεπτο της στιγμης. Απο την μια φοβομουν οτι απο λεπτο σε λεπτο θα βγει απο το μπανιο η Γκρεις και θα μας δει να χαμουρευομαστε ομως απο την αλλη ηθελα τοσο να την κολλησω σε κανεναν τοιχο ή να την ριξω στο κρεβατι και να την ελεγχω ή να την αφησω να με ελενξει εκεινη με τον τροπο της.

Μεχρι να αποφασισω τι απο τα δυο ειναι προτιμοτερο η πορτα του μπανιου ανοιξε και ξεκολλησαμε με μιας λες και μας χτυπησε ηλεκτρικο ρευμα. Η ανακριση δεν αργησε να κανει την εμφανιση της.

-Γιατι με κοιτατε ετσι;

-Εμεις; τι π-πως κοιταμε;

-Ναι εμεις δ-δεν-ε...Πως σου φαινεται το μπανιο;

Η Γκρεις γουρλωνει τα ματια.

-Oh my gosh...Don't tell me. ,ειπε και ηταν φανερο οτι ειχε φρικαρει.

-Ε..εε..Λοιπον λοιπον πρεπει να ντυθουμε σε λιγο θα παμε στο κλαμπακι.

-Τι κανει ο ανθρωπος για να αλλαξει συζητηση...., ειπε μεσα απ' τα δοντια η Γκρεις.

-Σκασε!!!! ,ειπαμε συγχονως με την Κατ. Κοιταχτηκαμε αποτομα και σκασαμε στα γελια. Ποσο goals.

Ανοιξαμε τις βαλιτσες μας και εβγαλε η καθεμια τα ρουχα που θα φορεσει μετα. Η Γκρεις ειχε προγραμματισει να φορεσει ενα σκινι μαυρο κολλητο τζιν με ενα μπορντο μακριμανικο κροπ και μποτακια. Η Κατ διαλεξε ενα κοντο κολλητο μαυρο φορεμα ,που της τονιζε απιστευτα πολυ το ντεκολτε, και μαυρα μποτακια. Υστερα εγω μια skater κοντη μαυρη φουστα, ενα ασπρο κροπ με δαντελα στο τελειωμα και τα διπατα μαυρα βανς μου. Στο θεμα βαψιμο βοηθησαμε ολες και ομολογω οτι το αποτελεσμα εκλεινε στοματα.

The Dare Where stories live. Discover now