15 ινφο♡ (A Different Part)

750 52 4
                                    

15 πραγματα που πρεπει να γνωριζεις αν θες να συμβιωσεις με την Κατ:

1. Μπορει να αποκτησεις μονιμους πονοκεφαλους, γιατι παιζει ντραμς, πιανο και τραγουδαει 24 ωρες το 24ωρο.

2. Λατρευει τις αγκαλιες...Γενικα πιστευει στην εκφραση: "Αν δεν αγκαλιασεις σημερα το ατομο που αγαπας, καποιος αλλος θα το φιλησει αυριο".

3. Φοβαται τα ψαλιδια, τα κοπιδια, τα αιματα και γενικα τα αιχμηρα αντικειμενα.

4. Εχει αδυναμια στα μικρα ζωακια. Πχ. Αν δει γατακι στο δρομο ή κουταβακι υπαρχει περιπτωση να αρχισει να του μιλαει λεγοντας απλα "ΑΑΩΩ" "γουτσου γουστου" "αχου το" "αγαπηη μουυυ"

5. Αν νευριασει γινεται μπιτσ. Πολυ μπιτσ. Παρα πολυ...σε επιπεδο που θες να κλαψεις.

6. Λατρευει την καρυδα, την σως στα σουβλακια, τις ελιες, τη μερεντα, την μεξικανικη κουζινα, προτιμαει να πινει γαλα αντι για νερο και μισει το παγωτο φραουλα.

7. Ειναι τερμα ροκου...Ακουει χαρντ ροκ, χεβι μεταλ, ροκ μπαλαντες αλλα εχει και αγαπημενα συγκροτηματα που δεν ειναι ροκ οπως tøp, 1d & Little Mix.

8. Γραφει το "ναι" με "ε" (νε) , το "προκειται" με "ε" (προκειτε) και δεν λεει "τα λεμε" αλλα "ταμελε". 0.ο Οποτε μην την περασετε για καθυστερημενη...το κανει επιτηδες.

9. Φοβαται τα φυδια...Εχει την πεποιθηση οτι το βραδυ που κοιμαται θα το σκασει ενα φυδι απο τον ζωολογικο και θα ρθει να τη φαει...Σταματησε να φοβαται αυτη την απειλη οταν σκεφτηκε: "Μεχρι να ρθει το φυδι στο σπιτι μου θα το χει πατησει αυτοκινητο".

10. Μερικα σημαντικα ινφο για εκεινη εναι οτι ειναι κοντουλα...1,57 υψος παρακαλω και με κανονικα κιλα. Μοιαζει με τα ποσουμ απο το Ice Age...ειναι τοσο πανεμορφη...Και εχει την πιο ωραια μυρωδια στον κοσμο...

11. Της αρεσει η Βιολογια..ενα απο τα μαθηματα στο οποιο εχω κυριολεκτικα σηκωσει τα χερια ψηλα...Δεν καταλαβαινω Χριστο!

12. Χορευει υπεροχα. Μπορεις να καθεσαι να την κοιτας να χορευει για ωρες...χανοντας τα λεπτα τα δευτερολεπτα...Αφοσιωνεσαι στο σωμα της και στον τροπο που σε μαγευει η καθε της κινηση.

14. ΠΡΟΣΕΧΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ!! Οταν εχει κανει μια χαζομαρα...ή κατι κακο...σε κοιταζει με ενα φατσακι...Σουφρωνει τα φρυδια της...χαμηλωνει το βλεμμα της...Φουσκωνει ελαφρα τα μαγουλα της κανοντας ετσι να φαινεται γλυκουλι το κεφαλι της (που παρεπιπτωντως παιζει να χει σχημα καρδιας). Το επομενο βημα της ειναι η αλλαγη φωνης..."Ιλα ιλα...μυμωμη..θααπω...". Μεταφραση: "Ελα ελα...συγγνωμη...σαγαπω..."..Και μετα ερχεται και σε σκουνταει χωρις να αλλαξει αυτο το γλυκουλι φατσακι..Και σε παιρνει αγκαλιτσα...Και απλα εχεις υποταχθει για αλλη μια φορα στα χερια του πιο γλυκου ανθρωπου.

15. Ειναι ακομα παρα πολλα...αλλα θα πω ενα τελευταιο...Μισει τα θριλερ...Μην της βαλεις ποτε να δει θριλερ...Εκτως αν την εχεις σφυχτα αγγαλια σου...Και την κανεις να νιωθει ασφαλης...Και αν κλαψει..σκουπισε της τα ματακια...Τα μονα ματια μου μπορουν να σε καψουν τοσο....Μην την αφησεις μονη...Αγκαλιασε την και πες της πως εσυ εκει...Ολα αυτα..Ολα αυτα αν εισαι μαλακας και την βαλεις να δει θριλερ μαζι σου...
Μη τα ξεχασεις...Αλλιως θα χεις να κανεις μαζι μου...Δεν πρεπει να κλαιει αυτο το κοριτσι...
...Το κοριτσι που θελω τοσο δικο μου...

Χευυ♡♡ Εμιλι εδω!!
Ελπιζω να ειστε καλα...Και να συνεχιζετε να βλεπετε την ιστορια! Πλησιαζουν επικινδυνα συγκλονιστικές στιγμες...!! ;) Και θα αρχισω να γραφω πιο συχνα απο δω και περα! Αυτα απο μενα...
Μπαι φορ ναουυ^^ ♡

The Dare Kde žijí příběhy. Začni objevovat