Ο,τι κι αν γινει αυριο.

786 50 6
                                    

21 Φεβρουαριου

"Εμιλι να σε ρωτησω κατι;; Με το καρο πουκαμισο ταιριαζουν περισσοτερο τα σταν σμιθ ή αυτα τα βανς;" , με ρωταει ο αδερφος μου ο Τζεισον λιγο πριν φυγουμε για το οικογενειακο τραπεζι που ετοιμασε η θεια Αννα.

"Αμ..νομιζω τα βανς πηγαινουν καλυτερα. Αυτα να βαλεις", του απανταω καθως δενω τα κορδονια των super star μου.

 Ειχα ηδη φορεσει το ψηλομεσο τζιν μου και μια μαυρη μακριμανικη μπλουζα που εφτανε μεχρι το κουμπωμα του τζιν. Κοιταζα τον εαυτο μου στον ολοσωμο καθρεφτη του δωματιου μου και αναρωτιομουν αν θα αρεσε αυτο το ντυσιμο στην Κατ.

Εμονη ιδεα μου εχει γινει. Ειναι η πρωτη μου σκεψη καθε πρωι που ξυπναω και η τελευταια καθε βραδυ πριν κλεισω τα ματια μου. Ειναι Κυριακη μεσημερι και ομολογω μου χει λειψει πολυ ακομα κι αν εχω να τη δω μοναχα δυο μερες.

Εν το μεταξυ..εχουν συμβει συγκλονιστικα πραγματα που με κανουν να πιστευω οτι κατι δεν ειναι οπως παλια. Η Κατ με προκαλεσε να εκπληρωσω εγω το θαρρος που της αναλογουσε δηλαδη το να με φιλησει. Ειπε οτι αν το κανω εγω μπορει να παρει περισσοτερο θαρρος και να το κανει κι εκεινη.

Ααα εκτος απο αυτο μου εχει βαλει και διωρια. Εχω δυο βδομαδες μεχρι να εκλπηρωσω το θαρρος και μου απομενουν σχεδον 5 μερες. Αστα να πανε.

Χτες βραδυ μιλουσαμε μεχρι τις 3 το πρωι...Ισως ειμαι τρελη...φαντασιοπληκτη..αλλα νιωθω οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως πριν ενα μηνα...Ειναι σαν να μας ενωνει κατι πολυ δυνατο...κατι στο οποιο δεν μπορω να δωσω ακομα λογικη εξηγηση...Ή μαλλον...φοβαμαι να δωσω γιατι θα με πονεσει πολυ αν πεσω εξω. Λεξεις οπως "αγαπη μου" "μωρο μου" "ζωη μου" κλπ. εχουν γινει το καθημερινο λεξιλογιο με το οποιο ερχομαι σε επαφη συνεχως.

Λιγες ωρες αργοτερα, στο σπιτι της θειας μου, εχοντας τελειωσει το φαγητο, πηγαινω στο δωματιο της ξαδερφης μου και καθομαι στο κρεβατι συνεχιζοντας να ανταλλασω μηνυματα μαζι της. Μεχρι που μια στιγμη η συζητηση πηρε αλλη τροχια..Μπηκε σε πλαισια που δεν περιμενα με τιποτα.

"Ρε ομγ..Η Κελλυ ειναι μπαι και μου το πε χτες και ομγ ειμαι τοσο χαρουμενη για καποιο λογο και εχει και κοπελα και ειναι τοσο τελειοο"

Παιζει να ηταν σαν ενα χτυπημα που με ταρακουνησε αυτη η προταση. Ενιωσα τα συναισθηματα μου να ανεβαινουν ολο και περισσοτερο σαν να θελουν να εκτοξευτουν και να παραδωθουν σε εκεινη.

The Dare Where stories live. Discover now