13. Chapter

59 5 0
                                    



Alex's POV


Rozlúčila som sa s Alexom a vtisla mu pusu na líce.

Cez chodbičku som sa dostala do miestnosti, kde sú vyložené batožiny na pohyblivom páse. Chvíľku som čakala a potom zbadala svoju. Už som sa po ňu chcela natiahnúť, keď vtom ju niekto chytil a položil vedľa mňa. Obzrela som si toho týpka. Hnedé oči, sympatický úsmev a krátke hnedé vlasy. Cez tričko som mohla vidieť vyrysovaný hrudník, ktorý vyzeral dokonalo na jeho olivovej pokožke. Usmiala som sa a poďakovala.

„Dnes je tu v jednom klube párty, nechceš prísť? Idem aj ja a pár mojich kamošov" povedal hrubým hlasom. Chvíľku som rozmýšľala, až napokon som prikývla. Na papierik, ktorý mal vo vrecku mi napísal adresu a meno klubu. Ešte raz som sa mu poďakovala a už som vychádzala vonku z letiska.

Asi som si mala vybrať miesto, kde nie je tak teplo. Pozrela som sa na veľkú tabuľu pri letisku a na digitálnej obrazovke ukazovalo 38°C. Pokiaľ sa neuvarím dnes, tak už nikdy. Odchytila som ružový taxík a nadiktovala vodičovi adresu hotela. Cesta prebehla v tichosti.

Pred hotelom mi vodič pomohol vyložiť batožinu z kufra auta a ja som sa poďakovala a zaplatila. V hotely mi recepčný podal kľúčik od izby.

Izba bola nádherná a priestranná. Mala som výhľad na skoro celé mesto a bola na najvyššom poschodí.

Keď som uvidela spálňu, musela som sa hodiť do tej veľkej postele. Rozutekala som sa a skočila. Dopadla som do mäkkých periniek.

Po chvíľke som upadla do ríše snov.

Zobudila som sa okolo jedenástej večer na nepríjemné škvŕkanie môjho brucha. Prezliekla som sa do teplákových šortiek a voľného bieleho trička. Zbehla som dole na recepciu pozrieť sa, či ešte majú reštiku otvorenú. A bola. Celá nadšená som do nej vbehla a videla som, ako ku mne mieri čašníčka. „Dáte si?" povedala. „Syrovú pizzu a keby ste boli taká dobrá a doniesli mi to na izbu 128 a k tomu si ešte dám pomarančový džús" povedala som jej a ona si to zapísala a prikývla.

Vo svojej izbe som si ľahla na posteľ, zobrala mobil do ruky a čakala na jedlo.

O chvíľku niekto zaklopal na dvere a ja som už podľa vône vedela, že prišla čašníčka s pizzou. Otvorila som dvere a vtisla čašníčke do ruky peniaze, schmatla obal s pizzou a džús a zatvorila jej pred nosom dvere.

Pozerala som nejakú nudnú telenovelu a pri tom sa napchávala pizzou. Nebola až taká dobrá ako v Londýne, ale dala sa zjesť. Prekvapivo som ju zjedla celú a vypila som celý pollitrový džús. Napapaná som sa zababušila do periny snažila sa zaspať. Bolo okolo pol druhej ráno a ja som si spomenula na tú párty v klube. Tak teraz sa mi tam určite nechce ísť. Asi o hodinku som zaspala.

Zobudila som sa okolo obeda. Obliekla som sa do veľkého dlhého trička, prečesala som si rukou vlasy a bosá som vyšla na balkón. Oprela som si ruky o zábradlie a kochala sa výhľadom. Vedľa, na balkóne od druhej izby som započula otváranie dverí, tak som sa rýchlo skryla za múrik. Nenápadne sa vystrčila hlavu a obzerala si narušiteľa.

Bol mi známy. Síce ho vidím iba zozadu, ale určite ho poznám. No potom som si všimla tej jazvy na ľavej lopatke... spôsobila som ju ja... Keď sme na tréningu cvičili s nožmi.. postavil sa mi do cesty a musela som mu to zašívať. Smiali sme sa na tom ešte asi dva týždne. Tyler potom karhal Jima, že je taký idiot a postavil sa mi do cesty. Ach Jimy, najlepší kamarát, ktorý mi nahrádzal Richarda. Niekedy na neho myslím a želám si, aby bol v poriadku.

Jim si párkrát zívol takým rozkošným spôsobom, že som sa nad tým pousmiala. O chvíľu za ním vyšiel aj Stefan. Objal ho zozadu okolo pásu a dal mu pusu do vlasov. Vedela som to! Vždy som to vedela! Dúfala som, že tí dvaja skončia spolu. Potichu som sa presunula naspäť do izby a zavrela som za sebou dvere a skočila som do postele. Zvýskla som do vankúša a kopala nohami ako zamilovaná teenegerka.

„Vedela som to!" hovorila som si v duchu.

POČKAŤ! To znamená, že keď sú tu oni..je tu aj Tyler! Ako ma doprdele našiel?!  Zamyslela som sa nad tým a utekala ku kufru. Vyhádzala som z neho všetky veci a zistila som, že notebook je preč.

Kurva! Nechala som ho v byte v Londýne! Preto ma tak rýchlo našli!

Budem si musieť svoj pobyt tróšilinku skrátiť. Škoda. V Bangkoku som ešte nebola.

Rozhodla som sa, že si kúpim nový notebook. Ach jo.

Obliekla som si čiernu voľnú sukňu do áčka a bielu krajkovanú podprsenku. Jemne som sa nalíčila a upravila vlasy a mohla som vyraziť. Vzala som si peňaženku, mobil a kartu od izby a mohla som vyraziť.

Vzala som si taxík a nadiktovala som vodičovi adresu najbližšieho obchodného centra. Jazda taxíkom mi pripomenula Dávida. Sama pre seba som sa usmiala. Zaplatila som taxikárovi a vydala sa do obchodu. Našla som najbližší Apple store a kúpila sivý macbook. Pozerala som sa aj po beats slúchadlách. Tak som si kúpila aj jedny červeno čierne. Stálo to nenormálne peniaze, ale čo už.

Zašla som si aj do obchodov a pokúpila asi tonu spodnej bielizne a ešte zopár tričiek a džínsov.

Keď som už mala plné zuby nakupovania, zašla som si do McDonald's na neskorý obed.

Najedla som sa a objednala taxík. Na hoteli som si všetko vybalila z tašiek a skúšala všemožné outffity.

Odniesla som ich do kúpeľne, kde som mala vlastnú práčku a podľa farieb si to roztriedila. A dala som oblečenie prať.

Zapla som si macbook a ponastavovala som si tam pár vecí. Potom som si už len nasadila slúchadlá a pozerala filmy do večera a rozhodla sa, že sa zajtra pôjdem kúpať.

Return (PREBIEHA KOREKCIA!)Where stories live. Discover now