11. Chapter

59 5 0
                                    

Alex's POV


Zobudila som sa na nepríjemný pocit. Ten pocit sa stupňoval, dala som na inštinkt a rýchlo som sa obliekla. Zhrabala som kufor a vypadla z bytu. Skryla som sa za budovu hneď vedľa. Nič sa nedialo.

Zasmiala som sa nad mojou naivitou. Chcela som sa vrátiť, keď som si všimla pohyb predo dvermi.

Kufor som položila za vodovodnú rúru a skryla sa lepšie za roh. Pred budovou zastavili 2 veľké čierne autá. Z prvého vystúpil Tyler. Ako ma kurva našiel?!

Že mi to nenapadlo skôr... Ten idiot Magnus ma zradil! Nech si počká, keď budem mať späť svoju moc. Bude prvý komu nakopem zadok.

Za Tylerom vystúpili aj ostatní. Boli tam všetci. Nevedomky som sa nad tým pousmiala. Jessica vyzerala vážne dobre. Dlhé čierne vlasy mala úhľadne upravené do vysokého copu. Dúfam, že sa dajú s Tyiom zas dokopy.

Sledovala som ich ešte zopár minút, no už som radšej išla. Nechcem zmeškať lietadlo. Zobrala som si prvý taxík, ktorý som videla, našťastie bez Davida.

Na letisku som už iba čakala, kým ohlásia môj let.

„Let z Londýna do Bangkoku číslo 512 príďte do gateu B7" ohlásila paní z rozhlasu a ja som sa už pobrala hľadať gate B7. Pri mojich nových orientačných zmysloch to bude problém. Chýba mi môj upírsky sluch a všetky tie somarinky okolo toho. Možno, keď prídem do Thajska...NIE! Nemôžem...vystopovali by ma podľa mojej životnej sily a.... neskončilo by to dobre.

Milý stewart [pozn. autora, stewart je letuška v mužskom prevedení] mi ukázal miesto kde si mám sadnúť. Nebudem klamať...je chutný.. veľmi chutný. Tých 14 hodín sa budem nudiť...trocha zábavy neuškodí.

Bože.. už zas zniem ako človek. Tých 398 rokov medzi nimi mi neprospieva.

Po hodine letu ma už prestalo baviť nehrať sa na človeka. Keď išiel okolo môjho sedadla, objednala som si čiernu kávu a rozopla si pás. Teraz mi došlo, že som si ho ešte neodopla. Ach dnes mi všetko lezie na mozog.

Asi by sa mi fakt hodilo to rozptýlenie.

Priniesol mi kávu a ja som sa žiarivo usmiala. Vedľa mňa bolo našťastie voľné miesto, tak som mu pokynula nech si sadne vedľa mňa. Najprv nechcel, ale pri mojom úsmeve rýchlo povolil.

„Odkiaľ si?" spýtal sa s neskrývaným záujmom. Jeho otázka ma zaskočila. Dobre.. rýchla improvizácia. Kde som žila najdlhšie...fuuuu..to bude Španielsko.

„Španielsko" odpoviem milo „a ty?"

„Nórsko" odpovedal sladko. „Alexander" podal mi ruku. Zasmiala som sa nad tým a stisk mu opätovala. „Victoria" povedala som jednoducho.

Rozprávali sme sa ešte asi hodinku a pol, no potom ho vyhnala tá suka letuška. Páči sa jej. Je to dosť vidno. Ale teraz si ho chcem vychutnať ja.

Tá jeho chutnučká tvárička, veľké modré oči a dlhšie blond vlasy. A ešte k tomu múdry. No kto by mu odolal?

Vstala som a porozhliadla som sa okolo. Nemala by mať prvá trieda iba jedno sedadlo? Tu sú 2 sedadlá pri sebe. Našťastie pri mne nikto nesedí.

Oproti mne sa objavil Alex, tvárila som sa, že idem na wcko, tak som sa nenápadne zadkom obtrela o jeho rozkrok.

Sadla som si naspäť na miesto, no to už si to Alex mieril ku mne. Tváril sa nadržane. Uškrnula som sa nad tým. Sadol si vedľa mňa a ruku mi položil na stehno. Obzrela som sa ponad sedadlá z zistila som, že všetci cestujúci v prvej triede spia. Usmiala som sa a sadla si na neho obkročmo. Vášnivo ma pobozkal a chytil za zadok. Stlačil ho a ja som mu vzdychla do pier. Nadvihol ma a odniesol do kabíny pre letušky. Položil ma na linku a ja som mu rozopla košeľu a vyzliekla sako. Pretiahol mi šaty cez hlavu a už som tam pred ním sedela v spodnom prádle. Stiahla som mu nohavice, zatiaľ čo on mi rozopínal podprsenku. Nedočkavo som mu stiahla boxerky. On mi zatiaľ zubami pomaly sťahoval nohavičky. Zaklonila som hlavu dozadu a z hrdla sa mi vydral žiadostivý vzdych. Opatrne do mňa vnikol akoby som bola bábika z porcelánu. Prirážal jemne, no po mojich žiadostivých slovách začal prirážať čoraz rýchlejšie.

Najlepší orgazmus v mojom živote.

S Alexom sme sa na seba pozreli a on ma vrelo pobozkal. V tom bozku som cítila toľkú vášeň. Obliekli sme sa naspäť a sadli sme si na moje miesto.

Do pristátia zostávalo už len 5 hodín. Od nášho sexus Alexom ubehli asi 4 hodiny. Celý ten čas sme sa rozprávalia napchávali chipsami, ktoré, ako inak, Alex musel šlohnúť. Povedala sommu, že sa tej letuške páči. On nad tým len mávol rukou, že už to vie. Dáva sitotiž dovolenky presne vtedy, keď on. A keď po ňom iná pekná letuškapozerá tak ju zabíja pohľadom. Tomu hovorím posadnutosť. Tie ľudské kreatúry mazačínajú naozaj fascinovať. Prvýkrát za 398 sa cítim naozaj skvelo. Možnopreto, lebo sa objavil Tyler, možno preto, že som sa konečne odviazalaa začínam sa v ľu

Return (PREBIEHA KOREKCIA!)Where stories live. Discover now