Hoofdstuk 45

4.2K 214 31
                                    

''Ik weet dat ik het moet doen mam" zeg ik als ik mijn moeder aankijk. Toen ik thuis aan kwam was mijn moeder nog thuis. Ze maakte een kopje thee voor me en vroeg me wat er was, ik vertelde haar alles. Over Adam over mijn vader alles.

''Lieverd, ik wil niet dat je spijt krijgt'' ik knik ''ik ga hem bellen mam en iets met hem afspreken ik moet zijn kant van het verhaal horen'' mijn moeder knikt als ik de tranen haar ogen zie vullen. ''Ik ben gewoon bezorgd'' ''weet ik'' zeg ik als ik mijn armen om haar heen sla.

Ik moet mijn vader spreken, ik wil dat alles normaal word. Ik ga mijn vader nooit vergeten maar ik ben er klaar mee om bang te zijn.


Het is al in de avond, ik heb mijn vaders nummer gekregen van mijn moeder maar ik kijk er tegenop om hem te bellen. Ik kijk naar zijn nummer en zenuwen gieren door mijn lijf, ik heb Adam nu nodig. Die bij me zit en mijn hand vasthoud en vraagt hoe ik me voel.

Vergeet Adam, ik heb kip als avond eten gehad ik ben Jade ik kan dit.

Al snel druk ik op het groene telefoontje en gaat hij over. Mijn adem stokt in mijn keel als ik mijn vaders stem zacht ''hallo?'' hoor zeggen. Ik zucht als ik hallo terug zeg, ik hoor mijn vaders adem waardoor heel mijn lichaam trilt. ''Sorry met wie spreek ik?'' zegt hij dan als ik mijn ogen vol voel lopen. ''ik ben het, Jade'' zeg ik zacht als er een traan over mijn wang loopt.

Mijn vader hapt naar Adem en nu hoor ik ook emotie in zijn stem ''Jade'' mompelt hij meteen. Ik blijf stil en ook hoor ik mijn vader niks zeggen, ik weet dat hij niks zegt omdat hij dit niet wilt verpesten. ''Sorry dat ik bel'' zeg ik dan als het te lang stil is ''je mag me altijd bellen'' zegt hij zachtjes. Ik knik ook al ziet hij dat niet ''zullen we een keer afspreken?'' zeg ik dan meteen.

Ik voel mijn hart kloppen en mijn handen zweten, ik moet dit ooit doen. ''Met mij?'' hoor ik mijn vader verbaasd zeggen. Ik zucht, nee met de paashaas.. ''Ja met jou'' zeg ik als ik op mijn lip bijt. ''Ja'' zegt hij dan meteen ''Jade i-'' ''morgen?'' onderbreek ik mijn vader meteen.

Ik wil niet praten, dat doen we morgen wel. Ik wil nu af zijn van dit vreselijke telefoon gesprek. ''Ik kan morgen wel'' zegt hij nog steeds verbaasd  ''2 uur in de Starbucks, tot morgen'' zeg ik meteen en hang op.

Ik blaas meteen mijn ingehouden adem uit als ik de tranen voel lopen over mijn wangen.

pov. Adam
"Je moet haar tijd geven Adam" zegt Jack als hij me aan kijkt en ik mijn hoofd weer verstop in mijn kussen. "Ik heb geen zin in je gezeik, jij hebt een relatie die nog wel werkt" zeg ik als ik hem niet aankijk en Jack hoor zuchten. "Luister Adam, je bent een lul geweest en dat weet jezelf ook, dus je kan hier wel gaan zitten en medelijden hebben met jezelf maar ik zou eens van je luie reet af gaan en een plan bedenken om je meisje terug te krijgen."

Ik draai me om en kijk Jack met één oog aan. "Je zei net nog dat ik haar tijd moest geven" Jack knikt "zei ik dat?" ik knik en Jack lacht "fuck tijd, voor je het weet ben je 80 en oud dus hup."

Ik lach even en ga recht zitten, Jack is soms een verschrikkelijke gast maar hij is toch wel geweldig.

"Wat moet ik doen?"

"Laat dat maar aan mij over"
oh god.

----------------------------------------------
OLA SCHEETJES VAN ME
mijn telefoon was stuk maar EINDELIJK heb ik een nieuwe!! :-) dus woehoe we kunnen weer update! Er komen nog maar een paar hoofdstukken en dat is het boek al afgelopen :(
I AM SORRY
maar het moet ooit gebeuren en ik wil het liefst gewoon een nieuw boek schrijven

ik hoop dat jullie vakantie nog leuk is :)
ALL THE LOVE DONT DIE

XOXO me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu