Hoofdstuk 1

12.2K 468 382
                                    

"Kaas kaas kaas kaas kaas kaas geef me plakje kaas kaas kaas kaas kaas kaas" zingt mijn beste vriendin Alice hard op 'work' van Rihanna als ze een plakje kaas in haar mond stopt. "Houd je kop nu eens tjezus" zucht ik, mijn beste vriendin staat voor mijn tv te dansen met een plakje kaas in haar hand en mond. Dit gezicht blijft op mijn netvlies staan tot mijn dood.

Ze kauwt rustig verder en swingt haar heupen heen en weer waardoor ik met de afstandbediening de tv uitzet en ik meteen een stukje kaas tegen mijn gezicht krijg. "Jade doe niet zo kaasig" ik kijk Alice aan en schiet dan toch in de lach terwijl ze me nog serieus aan blijft kijken "kaasig?" ze knikt heel serieus waardoor ik alleen harder lach.

"Je bent echt een idioot" ze knikt en haalt haar schouders op "en ik ben er trots op" ik grinnik "als je jarig bent krijgt je echt een doos met kaas van mij Alice, want jou obsessie is echt niet gezond" zeg ik lachend als Alice me serieus aankijkt "ja want jou obsessie met kip is gezond" ik kijk op en maak mijn ogen klein "pardon? betrek kip niet bij deze discussie!"

Alice lacht en steekt haar tong uit als ze naast me komt zitten op de bank. Ze kijkt mee op mijn laptop waar ik jurken opzoek "die is mooi" zegt ze als ze een blauwe aanwijst "ik wil persee paars Alice, maar ja ik wilde eigenlijk helemaal geen jurk maar iemand ik ga geen namen noemen" meteen kijk ik Alice aan "heeft me opgegeven voor een fucking modeshow" Alice lacht "kom op Jade je verdiende het nadat je me had beledigt!"

Ik kijk mijn beste vriendin serieus aan en rol mijn ogen "Alice ik zei alleen dat je moest stoppen met MIJN kaas op te eten, wat is daar beledigend aan?" Alice zucht "kom op Jade ik wil mijn beste vriendin gewoon in een jurk zien je draagt ze nooit en het is voor een goed doel" "ik weet het maar ik draag geen jurken omdat ik op een donut lijk die net is afgelikt door een ezel als ik een jurk draag."

Alice begint te lachen en stopt snel het laatste stukje kaas in haar mond "dat gaat echt wel mee vallen."

Ik kan het mijn beste vriendin ook niet kwalijk nemen, het is niet dat ik geen geld heb voor de jurken ik wil het gewoon niet. Ik zie er lelijk uit en bovendien is een jurk nu niet echt een mooi kledingstuk, geef mij maar jeans en een topje en ik ben blij, geen jurk.

Op school hebben we altijd van die domme modeshows het geld van de jurk gaat wel naar een goed doel, maar nog is het stom. Alice had me meteen opgegeven zodat we samen jurken konden uitzoeken omdat ik gala vorig jaar niet had gedaan op het laatste jaar van de middelbare school. We zijn nu 'grote' meiden zegt ze omdat we studeren nou zo groot voel ik me niet met mijn 1,70.

"Koop die" zegt Alice als ze wijst naar een paarse lange jurk. De jurk is prachtig al zeg ik het zelf. "Hij is mooi" Alice lacht "mooi? Jade hij is perfect" zegt ze als ze al meteen met de muis op 'kopen' klikt.

En ik had nooit geweten wat er na deze jurk zou gebeuren.
---------
IM SO GLAD TO BE BACK!!
hallo voor de nieuwe mensen onder ons en hallo voor de oude lieve lezers :)

ik weet dat dit mega kort is maar jullie weten wel dat ik niet zo goed ben in lange hoofdstukken oops
OKAY ik probeer elke week wat te plaatsen of 2 keer in de week IK DOE MIJN BEST :)

en hoe gaat het? op school?
met mij gaat het wel goed ik heb mijn rapport gekregen en mijn punten zijn gelukkig goed DUS IK BEN BLIJ

love you all
DONT DIE ALL THE LOVE
XOXO ME

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu