Hoofdstuk 14

6.7K 325 77
                                    

JACOB VOLGT ME OP TWITTER OSNSOS

"Nou gaat er goed aan toe zie ik."

Adam laat me vallen en als ik op de grond val laat ik een pijne kreun horen. "Oh fuck Jade sorry" Adam gaat op zijn knieën en kijkt me aan "gaat het?" ik knik en Jack lacht "we zijn terug" "ja dat hadden wij ook wel gemerkt!" zeg ik meteen boos als ik opsta en meteen mijn hand tegen mijn rug zet. Ik kijk Alice aan en ze heeft kleine blosjes op haar wangen waardoor ik zie dat ze hem echt leuk vindt. Ik kijk naar Jack die zacht glimlacht.

Ik haat verliefde stelletjes, ik walg nu al.

"Hoe was het?" zegt Adam waardoor Alice glimlacht "leuk" Jack glimlacht naar Alice en ik rol mijn ogen. "Nou fijn ik ga maar eens naar huis" ik hou nog steeds mijn rug vast van de pijn maar probeer te doen alsof het geen pijn doet. "Misschien moet je even zitten Jade" zegt Adam als hij me vasthoud "nee hoeft niet" ik voel me draaierig maar houd me even aan Adam vast.

"Jade je viel best hard" "ja en wie zijn schuld is dat?" zeg ik meteen waardoor Adam naar de grond kijkt "sorry" mompel ik. Ik voel me misselijk en ik denk niet dat dat komt door dat gesekst gestaar van Alice en Jack. Ik ben nog steeds boos op Alice maar ik ben nu bozer op mijn hoofdpijn en rugpijn dan op Alice.

"Jade je moet zitten je ziet wit" zegt Alice meteen serieus waardoor ik mijn ogen sluit "ik ben op mijn ruggevallen niet op mijn hoofd" "je kan toch een schock hebben op je hoofd van de val" zegt Alice meteen als ze me helpt ondersteunen. "Het hoeft niet All ik ga naar huis" ik pak meteen Adam vast maar voel me te slap om naar hem te kijken.

"I-ik" mompel ik waardoor ik mijn hoofd zwaar voel worden meteen voel ik een misselijk gevoel opkomen, ik geef meteen over waardoor Alice meteen wegspringt. Ik voel Adams armen nog om me heen en ik wil hem weg duwen maar hij blijft me vasthouden. Hij aait zacht over mijn rug en ik voel wat tranen over mijn wangen lopen "we moeten naar de dokter misschien heeft ze een hersenschuding" hoor ik Adam zeggen waardoor ik Alice 'ja' hoor mompelen "hier" Jack geeft me een pepermuntje die ik in mijn mond stop en ik glimlach zacht naar hem.

"Ik breng haar wel maken jullie dit schoon?" Jack en Alice knikken naar Adam en Adam duwt me zacht mee naar buiten. "Sorry" mompel ik ik voel me nog steeds draaierig dus Adam houd me goed vast. "Nee ik liet je vallen het is mijn schuld" hij zet me in zijn auto en ik leun meteen tegen het raam.

Als we bij het ziekenhuis aankomen staat er meteen een dokter klaar. Ik word in een rolstoel gezet en naar een behandelkamer gereden. Mijn hoofd bonkt als een gek en mijn rug voelt alsof iemand er steeds tegen aan slaat. "Wat is er gebeurd?" vraagt de dokter die Adam aankijkt "ik heb haar laten vallen uit mijn handen" de dokter grinnikt "ben je haar vriendje?"
ik kijk vanuit de rolstoel de dokter aan "nee" zeg ik meteen waardoor de dokter lacht "oh one night stand?" "jezus nee" zegt Adam "ze viel van de trap dus ik ving haar op en toen schrok ik dus liet ik haar vallen." De dokter lacht en knipoogt even naar ons waardoor Adam zijn ogen rolt en ik hem vies aankijk.

"Trek je haar shirt even uit dan kan ik zien of er wat met haar rug is en dan kijk ik of ze een hersenschudding heeft. Dan ga ik even wat papieren halen" Adam knikt en de dokter loopt de kamer uit. "Gaat het al wat beter?" ik knik zacht "ja de misselijkheid is weg ik heb alleen hoofdpijn en rugpijn en wat draaierig" Adam knikt "je moet je shirt uit doen" hij kucht ongemakkelijk en ik knik.

Ik wil mijn shirt uit doen als er weer een pijnscheut in mijn rug schiet "het lukt me niet" ik slik en Adam kucht "moet ik helpen?" ik zucht "ja doe maar" hij knikt en
probeert zacht mijn shirt over mijn hoofd te trekken. Als mijn shirt uit is kijkt Adam naar me en slikt hij ik bijt op mijn lip en Adam kijkt naar mijn rug. "Het is helemaal blauw jezus het spijt me ech-" "je kan er niks aan doen" zeg ik als ik mijn ogen sluit door de draaierig heid die ik voel.

Adam komt naast me zitten en zucht "nog een ding" ik knik en kijk hem aan.

"Je hebt het nog steeds niet verpest bij me hoor".
----
JACOB VOLGT ME DOSMOSMS

okay sorry ik ben te happy!
HET IS BIJNA MIJN BIRTHDAY MENSEN yay!

hoe is het met jullie?
ik heb het de laatste tijd erg druk dus sorry dat ik zo laat update en dat ik echt niet active ben ik ga proberen om wat meer op wattpad te zitten!!

dankjewel allemaal dat jullie nog steeds mijn boek lezen het betekend echt heel veel voor me :-)
I love you
don't die
all the love
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu