Hoofdstuk 22

6K 310 54
                                    

"Ja dat" mompelt Adam ik voel tranen branden maar slik het door "ik wilde het je vertellen" ik knik "het is oke" ik sta meteen op en draai me om.

Tranen branden achter me ogen en als ik hier nog even blijf ga ik huilen. Het is oke, Adam en ik hebben niks en zoals hij al zei we zijn 'vrienden' en meer word het ook niet. En ik had dat moeten accepteren al vanaf het begin dat we 'vrienden' werden ik had nooit moeten bedenken dat ik hem knap vond, ik had nooit moeten denken dat ik hem aardig vond want ik vond hem nooit echt aardig en als dat zo was gebleven was mijn hart nog wel heel gebleven.

"Jade het was alleen seks meer niet" zegt Adam als hij van zijn bed afstapt "ja want dat is wat jij altijd doet" ik draai me naar hem om "je neukt iedereen en het betekend niks voor je dat is toch zo?" hij slikt "ik was dronken" ik lach "ja want dat maakt het beter, je bent altijd zo geweest je neukt iedereen. Weet je Adam je moet een voorbeeld nemen aan Charlie of aan Jack" ik probeer me in te houden en ik zie hem naar de grond kijken.

"Ja want Jack is zo lief hij doet meestal mee Jade, zo zijn wij hij zoent elk meisje die hij tegen komt en ik neuk elk meisje dat ik tegen kom. Dat is hoe ik ben denk je dat ik was veranderd? hij is misschien veranderd door Alice maar ik niet je moet blij zijn dat ik het wilde vertellen!" Ik bijt op mijn lip, ja ik dacht dat hij was veranderd nee dat dacht ik niet. Ik hoopte dat hij het zelfde zou voelen voor mij als ik voor hem. Ookal weet ik niet eens wat ik voel voor hem.

"Nee" zeg ik meteen als ik tranen voel opkomen "ik dacht-" zeg ik als ik hem aankijk "ik weet niet wat ik dacht oke, het boeit me niet wat je doet. Neuk elk meisje dat je wilt neuken" ik loop meteen de deur uit en voel een warme traan over mijn wang lopen. Ik veeg het ruw weg en zie wat jongens naar mij kijken die ik hoor mompelen 'dat is Adams werk' maar ik negeer het. Ik loop het studentehuis uit en ren naar mijn auto. Ik stap meteen in en rij weg ik haat gevoelens.

pov. Adam
Als Jade de deur uit loopt ga ik op bed zitten. What the fuck gebeurde er net? waarom zou ik het haar vertellen? wat boeit het haar dat ik seks heb met een of andere random chick. Gister avond meteen toen ik thuis kwam met haar dacht ik al dat ik spijt zou krijgen. Ze ging pas net weg en natuurlijk moest ze binnen komen als Jade hier zat. Ik weet niet waarom ik het Jade wilde vertellen misschien omdat we vrienden zijn en ik het kwijt moest? of omdat ik me schuldig voelde tegenover haar. We hebben niet eens iets waarom reageerde ze zo vaag? vind ze het zo erg dat ik het met meisjes doe? is ze jaloers? vast niet. Ik ga op bed liggen en zucht "kutzooi" mompel ik als ik naar het plafond staar.

pov. Jade
"Er is niks mam!" zeg ik als ik meteen door loop naar boven en daar met tranen in mijn ogen op bed ga liggen. Ik voel een snik uit mijn keel komen en ga rechtop zitten. Ik vind hem leuk. Ik vind hem echt leuk waarom zou het anders zo'n pijn doen? ik voel mijn telefoon trillen en zie 'Adam' op het scherm staan ik klik weg en adem uit "zet hem uit je hoofd" zeg ik zacht als ik ga staan. Kom op Jade het is gewoon een jongen en hij zou nooit de jongen van de briefjes kunnen zijn ik verzin van alles. Als ik mijn telefoon weer voel trillen neem ik op.

"Jad-" "het spijt me" zeg ik meteen "ik reageerde te heftig, je moet doen wat jij wilt met elk meisje"

"Jade ik ben het Alice"

"oh fuck" ik zucht.

"Het is oke, je verwachtte Adam hé?"

"ja maar dat is niet belangrijk" ik kijk uit mijn raam naar de straat en zie auto's voorbij rijden.

"Gaat het? moet ik langskomen?"

"nee All het gaat prima" ik glimlach even door mijn vriendins bezorgdheid.

"Ik denk dat Jack en ik soort van samen zijn en ik wilde je meteen bellen wa-" "omg Alice!" roep ik meteen als ik haar hoor lachen.

"Fuck hij is zo leuk" mompelt ze waardoor ik lach

"je hebt hem gezoend" zeg ik meteen waardoor ik haar hoor grinniken en ik weet gewoon dat ze bloost.

"Ja ik snap niet dat ik het durfde maar toen ik hem zag met dat meisje ik moest wel"

"ik ben trots op je"

"maar die deal van ons die we maakte bij de kfc je moet nog steeds op date met Adam"

ik grinnk "dat dacht ik al wel" ik hoor Alice ook grinniken. "Ik denk alleen niet dat ik briefjes boy ga vinden, ik dacht dat Adam het was omdat hij ziek was vandaag en ik geen briefjes heb gekregen maar ik denk niet dat hij het is"

"ga naar hem toe" hoor ik Alice meteen zeggen.

"Als hij morgen op school is en je ziet iets vreemds loop naar hem toe en zeg dat je weet dat hij het is" ik zucht

"wat als het hem niet is?"

"dan weet je dat en hoef je je er geen zorgen meer over te maken" ik staar nog steeds uit mijn raam maar knik "je hebt gelijk All dat is wat ik moet doen."
-----
HI HI
aaaaah ik heb gewoon 1miljoen op mijn andere boek gehaalt ik ben zo happy :-)

de vakantie zit er bijna op dat maakt me minder happy :( maar ik hoop dat jullie allemaal een geweldige vakantie hebben gehad!!

nog een fijn weekend u guys

don't die all the love
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu