Hoofdstuk 44

4.3K 229 44
                                    




Als de les afgelopen is loop ik zo snel als ik kan het lokaal uit, ik ren de meiden wc in en adem mijn ingehouden adem uit als ik voor de spiegel sta. Ik kijk naar mezelf en zucht, mijn haren zitten lelijk, mijn make-up zit lelijk, alles is lelijk. Ik probeer mijn haar wat fatsoenlijk te doen maar geef het uiteindelijk maar op en loop de meiden wc uit.

Als ik Adam tegen de muur zie staan en zijn ogen die van mij ontmoeten zie ik hem even kuchen ''Jade'' mompelt hij waardoor mijn hart sneller begint te kloppen.

Ik mis hem.

Toen we vrienden waren miste ik hem al als ik hem 1 week niet zag en nu, nu al helemaal.

''Het spijt me zo erg'' zegt hij meteen als ik hem alleen aankijk. Ik zie aan zijn ogen dat hij het meent en ik weet ook dat hij het meent. Maar ik weet niet of alles nep was, ik weet niet of hij heeft gelogen. ''Zeg iets'' zegt hij meteen als er allemaal mensen door ons heen lopen en Adam zich van de muur af duwt en dichter naar me toe loopt. ''Jij zei ook niks toen ik wilde dat je iets zei'' zeg ik meteen terwijl ik weet hoe kinderachtig dit klinkt. ''Jade doe dit niet'' zegt hij meteen als hij me hopeloos aankijkt.

'''Wat niet?'' ''Jade wat moet ik doen om het goed te maken'' zegt Adam meteen met die stomme hopeloze bruine ogen van hem. Ik vind ze meestal mooi maar nu haat ik ze. ''Weet ik veel'' zeg ik als ik tranen voel opkomen. ''Ik doe alles'' zegt hij meteen ''niet nu Adam'' zeg ik als ik van hem wegloop.

Ik loop door de gangen naar de uitgang. Ik heb hier geen zin in, niet op school. Ik dacht dat ik niet zou huilen, dat ik het wel aan zou kunnen als ik hem zou zien maar nee dus.

''Jade'' Adam pakt mijn arm vast en draait me naar hem toe ''ik mis je'' zegt hij als ik tranen zie vormen in zijn ogen ''en wie zijn schuld is dat'' zeg ik meteen als ik het schoolplein even bekijk. Er is niemand, natuurlijk is er niemand. Het is gewoon les.

''Verdomme Jade'' schreeuwt Adam nu van frustratie ''het spijt me, is dat niet genoeg?'' zegt hij meteen als hij zijn handen in zijn haar brengt. Ik schud mijn hoofd en lach even sarcastisch ''wat verwacht je? je loog tegen me Adam en ik had je nog zo gevraagd of je de waarheid vertelde'' Adam kijkt me aan en loopt een stukje van me weg als hij zijn handen weer in zijn haar zet.

''Wat moet ik doen alsjeblieft'' ik probeer de tranen binnen te houden maar er loopt er een over mijn wang die ik snel weg veeg. ''Ik wilde dat je zei dat je van me hield die avond, dat je zei dat Charlie zijn kop moest houden omdat je nooit hebt gelogen alleen over de briefjes. Maar je deed niks je stond er alleen. Je zette me voor schud voor Charlie en misschien nog wel voor meer vrienden van je. En echt Adam ik haat je daarvoor. Ik haat je omdat je me liet voelen alsof alles een spel was voor je, we hadden seks en ik heb het idee dat je het allemaal deed voor die kut vrienden van je. Dat gevoel die ik nu heb ik wil dat het weggaat en pas als dat weg is, dan pas kan ik je zien dus laat me nu met rust.''

Ik veeg de tranen weg die over mijn wangen lopen en zucht van opluchting. Ik moest dit kwijt, ik wil hem zien want ik hou van hem ondanks alles, maar ik wil dat hij weet hoe kut hij bezig is geweest. Adam staart me aan en knikt als er ook een traan rolt over zijn wang die hij meteen weg wrijft. Ik loop weg zonder antwoord van hem. Ik stap mijn auto in en kijk naar Adam.

Hij blijft kijken naar waar ik hem achter heb gelaten als hij een steen van de grond pakt. Hij smijt het op de grond en tranen lopen over zijn wangen als hij ze ruw wegveegt. Ik voel mijn hart breken als de tranen nu ook over mijn wangen lopen.

Ik wil niet het meisje zijn die meteen terug gaat naar haar ex die heeft gelogen. Die zijn beste vriend geld heeft gegeven omdat hij een te grote miet was om tegen zijn vriendin te vertellen dat hij liefdesbriefjes schreef. Die stoer deed tegen zijn vrienden omdat hij die briefjes voor de 'grap' schreef.


Ik laat me niet meer kwetsen of voor de gek houden, mensen doen me te snel pijn. Ik ga niet meer huilen om de kleinste dingen. Ik ga met mijn vader praten, dat ga ik doen. Als ik dat kan, kan ik alles.

------------
oeh boii DRAMA IS COMING!!

hoe is jullie vakantie?? :)
Ik ben nog thuis en ga pas de laatste week weg MAAR ik heb er super veel zin in! ik hoop dat jullie allemaal een leuke vakantie hebben

love u all
all the love dont die
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu