Hoofdstuk 16

6.4K 317 59
                                    

pov. Adam

"Het is misschien beter als je blijft het onweert heel erg en zo terug rijden lijkt me niet verstandig" zegt de moeder van Jade als ze naar me glimlacht. "Nee mevrouw dat is echt niet no-" "we hebben nog een logeerkamer en het is echt geen probleem" onderbreekt ze me. "We hebben een reserve tandenborstel en je mag douche" ik glimlach zacht "oke dan" geef ik toe als ze vriendelijke glimlacht.

Ik stap uit de douche en sla een handdoek om me heen. De spiegel van de badkamer is beslagen waardoor ik weet dat ik te lang in de douche sta. Ik loop door de gang naar de logeer kamer als ik Jade wat hoor mompelen. Ik blijf even luisteren aan haar deur maar als ik niks meer hoor loop ik door naar de kamer waar ik slaap. Ik doe de deur op slot trek mijn onderbroek aan en ga onder de dekens liggen.

Buiten is de regen en het onweer goed te horen en ik ben toch blij dat ik niet maar huis hoefde te rijden. Ik sluit mijn ogen en mijn gedachtens dwalen af.

**
"Je kan het nooit bij me verpesten" Jade kijkt me aan en bloost zacht, ik kijk haar aan en ga dichter bij haar zitten. Ik strijk wat plukken haar na achter en kijk naar haar lippen. "Je bent prachtig als je bloost" ze bloost heftiger wat me laat grinniken. "Stop Adam" zegt ze zachtjes wat haar licht roze lippen zacht laat bewegen. "I-ik" mompelt ze zacht als ik met mijn vingers langs haar wang strijk en haar lippen. Mijn duim raakt haar onderlip aan en ik voel haar adem zwaarder worden op mijn duim. "Ik zou je kunnen kussen" zeg ik zacht als ik dichterbij kom met mijn hoofd en ik haar adem nu op mijn lippen voel. "Ik zal je niet stoppen" zegt ze zacht waardoor ik mijn lippen zacht op die van haar druk. Mijn lippen strijken over die van haar en mijn handen leg ik voorzichtig op haar wangen. Ze haalt zacht adem tussen onze kus door wat me alleen maar meer naar haar laat verlangen.

**

"STOP" ik schrik overeind en slik.

Fuck wat droomde ik?

Ik hoor weer geschreeuw en ren meteen naar Jade's kamer. Ik open de deur en als ik het meisje waar ik net over droomde op bed zie liggen slik ik. Ik kom dichterbij waardoor ik haar wangen nat zie. Ze schreeuwt weer en ik pak meteen haar schouders vast "Jade" zeg ik waardoor ze wakker schiet en me aankijkt.

"Adam?" zegt ze waardoor ik knik "het onweerde te hard dus je moeder bood aan om te blijven slapen" ze knikt en laat zich weer vallen op haar kussen "sorry dat ik je wakker maakte" "dat is niet erg" ze knikt zacht "ik heb het wel vaker van die rare nachtmerries" ze lacht zacht maar ik zie in haar ogen dat ze bang is.

"Waar gaat het over?" ze kijkt me aan en slikt "weet niet, dat is verschillend"

"en die van net?" ik zie haar ogen weer bang staan

"uhm over een man" ik knik en ze slikt "ik uh" zegt ze zachtjes

ik knik "je hoeft het niet te vertellen" ze glimlacht naar me en ik glimlach terug. "Dankjewel" ze sluit haar ogen zacht maar ik fluister nog "waarvoor?"

"voor alles" mompelt ze zacht als ik haar weer in slaap zie vallen. Ik glimlach en laat mijn vingers zacht over haar wang gaan als ik weer opsta.

Zachtjes loop ik naar de logeer kamer maar als ik de moeder van Jade zie staan schrik ik. "Sorry" zegt ze meteen waardoor ik lach "dankjewel voor haar wakker te maken" ik knik zacht

"heeft ze dit vaak?"

"ja bijna elke nacht sommigen nachten is het erg en andere niet."

Ik knik "weet u waardoor het komt?"

"het is ingewikkeld Adam, ik denk dat Jade je het ooit nog wel uitlegt" ik knik als de moeder van Jade nog even naar me glimlacht en wegloopt.

Ik loop terug naar bed en kruip onder de dekens.

Door wie of wat komt het dat dit meisje toch zo bang is?
----
hey hey
het word in het verhaal duidelijker hoe het komt dat Jade nachtmerries heeft don't worry ;)

ik ben vandaag naar mijn vakantie vriendin geweest en het was ZO leuk!

ze is echt een cutie HAHA (ik had mijn haren gestijld jaja) ik hoop dat jullie ook een leuk weekend hebben/hadden :-)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

ze is echt een cutie HAHA (ik had mijn haren gestijld jaja)
ik hoop dat jullie ook een leuk weekend hebben/hadden :-)

gooooodnight cuties xx

All the love
don't die
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu