Hoofdstuk 29

6.3K 293 92
                                    

wil je een nieuwe cover voor me maken lees het einde :) x
------

"En heb je kip gegeten?" is het eerste wat Alice zegt als ik haar opbel. Ik lig op bed en staar op mijn rug naar het plafond.

"Nee ma-"

"oke dit was een slechte date het spijt me dat je dat mee moest maken" ratelt Alice meteen waardoor ik zucht.

"All" onderbreek ik haar "we hebben gekust" ik houd meteen mijn adem in als ik mijn beste vriendin naar adem hoor happen.

"Nou doe mij maar liever kip dan" hoor ik haar mompelen als ik zucht

"het ging vanzelf en ik vond het fijn en dat is raar toch ik bedoel je ka-"

"adem" zegt Alice meteen. Waardoor ik zucht "Jade het is oke om iemand leuk te vinden!"

"Het is Adam All, we zijn vrienden en natuurlijk voelde ik al langer wat maar door Charlie is alles verandert. Charlie heeft die briefjes geschreven en dat was zo lief en daardoor heb ik gemengde gevoelens en ik weet niet wat ik moet. Ik weet zeker, ik vind Adam leuker maar Charlies briefjes waren zo lief." Ik hap even naar Adem als ik wacht op Alice antwoord.

"Zet Charlie uit je hoofd jezus, dit is geen goede tijden slechte tijden dat je op twee jongens gaat vallen" ik glimlach even als ik uit bed stap en door het raam naar de regen kijk.

"Ik val niet voor Charlie het is gewoon dat ik hem geen kans geef en Adam is juist zo'n jongen die het met iedereen doet dus misschien moet ik Charlie een kans geven" door het raam zie ik een man met een hond lopen in de regen en met een zucht kijk ik naar de man die met een lach een tak weggooit die de hond achteraan rent.

"Meid, nee nee nee je snapt het weer helemaal fout. Charlie is geweldig maar je hebt al gezegt dat het niks word dus laat het rusten. Adam is jou man"

"All, je wil gewoon dat ik met Adam krijg omdat hij Jake's kamergenoot is"

"kom op Jade weet je hoe awesome het is als jullie krijgen en we gaan met zijn vieren wonen e-"

"Alice! het is geen romantische film dit is mijn leven sukkel" ik rol mijn ogen en ga weer op bed zitten.

"Ik weet het Jade, ik denk dat je moet afwachten met Adam maar ga niet voor Charlie alleen omdat hij die briefjes schreef hij verdient iemand die hem echt leuk vind en jij verdient iemand die jij echt leuk vindt."

Ik knik ookal kan Alice me niet zien, ze heeft gelijk.


Ik word wakker door mijn moeder die de voordeur zachtjes probeert dicht te slaan wat haar niet lukt. Ik kijk op mijn wekker waar ik zie dat het 10 uur is. Het is zondag wat betekend morgen school maar toch is er een feest in het studentehuis vanavond. Ik kijk op mijn telefoon waar ik een bericht zie van Adam en glimlach.

'Goede morgen schoonheid ;)
lekker gedroomt over onze kus ja ik ook! (grapje Jadie grapje)
ik hoop dat ik je vanavond zie
kusjes je prins op het witte paard'

Ik glimlach nog even en stuur een bericht terug dat hij maar moet wachten op vanavond en stap mijn bed uit.





"Kom we gaan!'' ik zit bij Alice thuis en ze staat voor de spiegel haar haar te krullen. ''ik heb wel zin in een feestje'' ik zucht als ik nog een wortel in mijn mond stop

''we hebben morgen wel school'' Alice draait zich om en kijkt me raar aan

''sinds wanneer maakt jou dat iets uit?'' ik lach door Alice en grinnik ''je hebt gelijk.''


En zo, sta ik een paar uur later opgemaakt voor het studentehuis. ''Dude we gaan zo lekker los vanavond'' zegt Alice die me meesleurt het studentehuis in.

Meteen komt de warmte me tegemoet het ruikt naar alcohol en sigaretten en de muziek staat zo hard dat ik denk dat ik doof wordt.

''Het is nog erger dan de vorige keren dat we hier waren'' zeg ik als ik naar Alice kijk maar ik haar al naar Jack zie rennen. Ik zucht en kijk naar mijn beste vriendin die haar lippen meteen tegen die van Jack drukt. Ik rol mijn ogen en kijk de ruimte in, mijn ogen vinden al snel Adam die met een bekertje in zijn hand staat te praten met wat jongens. Hij draagt een zwarte broek en een grijze trui met een V-hals. Ik glimlach als ik hem zie lachen.

Mijn ogen blijven even op hem gericht en dan loop ik naar de tafel met drank. Ik pak een bekertje en drink het in een keer op. Ik grijp er al snel nog een en loop met het bekertje in mijn hand door de kamer. Meisjes met korte jurkjes of rokjes dansen tegen jongens aan waardoor ik me meteen onzeker voel in mijn jumpsuit. Alice vertelde me dat het me geweldig stond een donkerblauwe jumpsuit met een klein dun goud bandje om mijn heupen. Ze moet blij zijn dat ik die zwarte hakken er onder deed want mijn voeten doen nu al pijn. Ik kijk om me heen en als ik 2 handen voel draai ik me geshockt om.

''Oh my god Adam'' zeg ik als ik Adam zie lachen naar me. ''Ik had gedacht dat je niet meer zou komen'' hij bekijkt me even en glimlacht ''je ziet er geweldig uit trouwens'' ik glimlach als ik naar beneden kijk. ''Alice moest me overhalen maar ik ben er'' ''daar ben ik heel erg blij mee'' ik grinnik en neem een slok van mijn drankje.

Als ik naar Adam kijk zie ik hem kijken naar mijn lippen waardoor ik mijn buik voel tintelen. hij komt dichterbij waardoor ik dat ook doe. Ik ben er klaar mee om te wachten, dit is wat ik wil. En net als onze lippen elkaar raken hoor ik een stem

"Adam''

---------------
IK MOEST DIT POSTE
ik kon niet meer wachten!!

ik ben zo inactive maar stage kost me zoveel energie, ik ben elke dag dood moe als ik er vanaf kom en dan kijk ik wat netflix, eet ik wat, ga ik douche en kruip ik al mijn bed in rond 9 uur omdat ik zo moe ben. Stage is minder leuk als ik had verwacht maar morgen laatste dag en dan ga ik nog 1 week in 3/4 stage lopen!  dus hopen dat dat iets leuker is :-)

hoe is het met jullie?
ik had een vraagje :) ik zou het echt tof vinden als iemand een nieuwe cover wilt maken voor me stuur ze gerust op naar mijn mail: irisdejongxxx@gmail.com

jullie maken geweldige covers dankjewel voor de moeite alvast love you guys

all the love don't die
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu