Hoofdstuk 40

4.8K 232 25
                                    

pov. Adam

Samen met Jade lig ik in haar bed. Ze ligt tegen me aan en ik voel haar bibberen. Ze zegt niks maar ik voel haar hart kloppen als een gek.

"Wat voel je?" fluister ik zacht waardoor ik haar grip strakker om me heen voel "angst" zegt ze zacht en ik kijk haar aan door met mijn vinger haar hoofd omhoog te duwen. "Praat er over met me alsjeblieft" zeg ik zacht en ze snikt als ze knikt.

Meteen zie ik de tranen ontstaan in haar ogen en voel ik mijn hart ook even stoppen. Het is vreselijk om haar zo te zien.

Pov. Jade

"Hij verkrachten mijn moeder Adam, ik was 12 jaar en ik zag het gebeuren. Haar handen vol bloed en vast gebonden ik ben nog nooit zo bang geweest toe ik zijn ogen op mij zag gericht." tranen lopen over mijn wangen maar er komen geen snikken uit mijn mond. Het is opluchting, opluchting dat ik het vertel tegen iemand van wie ik echt houd.

"Ik heb erna paniekaanvallen gehad" fluister ik zacht als ik even naar mijn handen kijk maar Adam's vingers onder mijn kin voel. Hij wil me aankijken en ik zie zijn ogen waterig worden. "Wat voelde je bij die paniekaanvallen?" ik slik maar ik zie in zijn ogen dat hij het wil weten, dat hij wil voelen wat ik voelde.

"Ik voelde me alleen, dat ik de enige was die dit had meegemaakt. Dat ik het niet alleen kon verwerken. Ik zag steeds de beelden van mijn moeder met dat bloed en haar tranen, ik dacht wat als ik haar nu had geholpen wat als ik niet was weg gerent had ik haar kunnen helpen?" ik snik even als ik mijn hoofd in Adam's nek leg. "Ik at niet meer ik durfde niks meer, ik kon mijn moeder niet aankijken. En toen alles voorbij was kwamen de nachtmerries en die zijn er nog steeds" ik kijk Adam weer aan en zie tranen in zijn ogen.

"Fuck, wat erg" zegt hij als er een traan over zijn wang loopt. Ik veeg hem meteen weg en leg mijn hand op zijn wang "ik hou van je" snik ik Adam slaat meteen zijn armen om me heen "ik ook van jou."

En ik weet dat hij het meent.
-

Ik word wakker in Adam's armen en kijk op mijn telefoon het is 3 uur snachts. Adam en ik hebben nog niks gegeten en ik voel mijn maag knorren. Mijn ogen doen zeer en ik heb hoofdpijn. "Adam" fluister ik zacht en meteen schieten zijn ogen open.

Hij kijkt me bezorgd aan maar ik leg meteen mijn hand op zijn wang "niks aan de hand" zeg ik meteen "ik heb alleen honger" Adam glimlacht meteen en ik grinnik zacht "laten we wat gaan eten" we stappen uit bed en lopen maar beneden.

Een grote pan soep staat klaar en ik weet dat mijn moeder dat heeft klaar gezet voor als we honger kregen. Ze kent me te goed. We pakken een kop soep en wat brood en gaan aan tafel zitten.

"Ik ben blij dat je het weet" zeg ik zacht en Adam kijkt op "ik ben blij dat ik het weet" hij pakt mijn hand vast en ik glimlach. "Sorry dat het zo lang duurde" hij schud meteen zijn hoofd "voor jou wacht ik jaren" ik glimlach "smooth" hij grinnik en knipoogt.

''Denk je dat je ooit met je vader wil praten?'' ik slik als ik een hapje neem van mijn brood ''ik heb altijd gezegd nee, maar na gister weet ik het niet. Aan zijn blik te zien had hij echt spijt maar het werd me gister allemaal te veel" Adam knikt als hij zijn hand op die van mij legt. ''Ik denk dat ik wel weten waarom hij het heeft gedaan, maar verder niks. Ik wil zo'n man niet in mijn leven, nooit niet.''

--------
heeeey,
hoe was jullie weekend?
NOG 2 WEKEN EN IK HEB VAKANTIE WOEHOE
ik heb over 1 week toetsweek maar ik blijf gewoon in het weekend update beloofd :-)
Gaan jullie nog op vakantie in de zomervakantie?
ik ga naar Luxemberg  met mijn zus en ouders dus ik ben v excited

succes morgen :(
all the love don't die
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu