Hoofstuk 35

5.4K 245 38
                                    

Ik word wakker en voel 2 sterke armen om me heen. Ik glimlach als ik naar me naar Adam draai. Hij ademt zacht in en uit en zijn lippen zijn een stukje van elkaar. Dit is de eerste keer dat we hier hebben geslapen. Meestal slapen we in zijn kamer in het studentehuis of bij Alice. Ik glimlach en wrijf zacht over zijn wangen met mijn vingertoppen. Ik draai me weer zo dat ik op mijn rug lig en staar even naar het plafond.

Mijn hele leven ben ik al bang van die man, mijn vader. Door hem durf ik niks, ik durf niet eens alleen in de stad te lopen. Bang om hem tegen te komen en ik ben er klaar mee. Ik durf niet eens verder te gaan met Adam maar ik laat me niet meer stoppen. Ik ga mijn leven lijden hoe ik het wil en als ik mijn vader ooit tegen kom ga ik hem vertellen dat hij kan oprotten.

Ik kijk nog even naar Adam en sta dan op. Ik loop naar mijn kast waar ik een kort spijkerbroekje uit pak en een zwart shirtje met gekruiste stof ervoor. Ik loop naar de badkamer waar ik mijn tandenpoets. Ik trek mijn kleren aan en zie de zon buiten schijnen. Ik doe het raam even op en ruik de buitenlucht. Ik krul mijn haar als ik het raam open houd voor frissenlucht.

Als ik mijn slaapkamer binnen kom zie ik Adam met zijn handen achter zijn hoofd liggen. Ik glimlach naar hem en zijn ogen gaan over mijn lichaam. ''Goedemorgen'' zeg ik als ik naar hem kijk. Zijn spieren zijn goed te zien door zijn grijze shirt. Hij mompelt wat waardoor ik naar hem toe loop en op zijn heupen ga zitten.

''Ben je boos op me?'' ik trek een pruillip en Adam glimlacht even ''nee, ik was gister gekwetst omdat ik dacht dat je me niet vertrouwde maar als jij er nog niet klaar voor bent moet ik wachten tot je dat wel bent'' ik glimlach even door zijn woorden.

''Het is niet dat ik niet klaar ben, ik weet niet wat het was Adam, sorry'' hij glimlacht. Ik buig even naar voren en druk mijn lippen zacht tegen zijn warme lippen. ''We moeten naar school'' mompelt hij als ik terug trek. Ik zucht en druk nog een klein kusje tegen zijn lippen ''ja, jij gaat omkleden ik maak ontbijt''

"deal'' roept Adam als hij uit bed springt en ik lachend naar beneden loop.

En zo staan we 1 uurtje later voor school. Het is al 12 uur waardoor Adam en ik te laat zijn. Als we de klas binnen lopen kijkt Alice me meteen grijzend aan waardoor ik mijn middelvinger onopvallend opsteek. Charlie kijkt boos naar Adam maar als hij naar mij kijkt kijkt hij meteen naar zijn tafel. Ik heb medelijden met hem.

"En waarom zijn jullie zo laat?'' zegt de docent waardoor ik opschrik en haar aankijk ''ze hebben seks gehad'' roept een jongen meteen waardoor ik mijn ogen rol en Adam grijnst ''zou je wel willen zien hé!'' zegt Adam meteen waardoor ik zacht gelach hoor vanuit de hoek en Charlie zijn lach zie inhouden. Ze zijn nog vrienden... maar ze doen zo raar?

''Ga maar zitten'' mompelt de docent meteen waardoor ik naast Alice ga zitten en Adam naast iemand anders gaat zitten. ''Zag je Charlie lachen?'' zeg ik meteen tegen Alice die me met een grijns aankijkt ''ja, maar boeie hoe was de seks?'' meteen kijk ik Alice met grote ogen aan ''Alice!'' schreeuw ik iets te hard waardoor ik een blik krijg van de docent en ik meteen stil ben ''we hebben geen seks gehad hij sliep gewoon bij me'' sis ik zacht

''ja ja'' mompelt Alice waardoor ik mijn ogen rol en even snel naar Charlie draai die bezig is in zijn schrift.

Wat is er toch met hem?

----
heeeeeeeey cuties van me,
het spijt me dat ik zo inactive ben de laatste tijd :(( ik update alleen en ben eigenlijk niet online en im so sorry....
ik moet nog steeds een nieuwe cover doen en ik beloof het dat ik het ga doen!

ik wilde jullie wel even laten weten dat ik een hamster heb genaamt Charlie :-) het is zo'n schatje!!
hij is zo lief en omg ik ben zo happy

ik wilde jullie wel even laten weten dat ik een hamster heb genaamt Charlie :-) het is zo'n schatje!! hij is zo lief en omg ik ben zo happy

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

:-)ALL THE LOVE DONT DIExoxo me

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

:-)
ALL THE LOVE DONT DIE
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu