Hoofdstuk 37

5.3K 248 41
                                    


Met een kortbroekje aan en een topje sta ik voor mijn spiegel. Vanavond is er weer een feestje in het studentehuis, Alice slaapt vanavond met Jack in haar appartement waardoor ik bij Adam ga slapen.

''Mam ik ga zo'' ik loop naar beneden waar mijn moeder aan tafel zit met een kop koffie in haar hand. ''Is goed liever veel plezier'' ik druk snel een kus op haar wang pak mijn tasje en loop het huis uit.

Het is fris buiten waardoor ik mijn fiets pak en sneller ga fietsen. Al snel ben ik bij het huis waar ik de muziek van ver al kon horen. Er staan mensen buiten met een drankje in hun hand ik glimlach beleefd en loop meteen het huis binnen als ik mijn fiets tegen een boom heb gezet. Het is druk waardoor het moeilijk is om Adam te vinden.

Als ik de jongen zie met zwart haar glimlach ik, ik loop erheen en als Adam's ogen die van mij zien glimlacht hij ''hey knappie'' ik grinnik en druk een klein kusje op zijn lippen. Adam slaat zijn arm om me heen en drinkt een slok van zijn drankje ''wil je ook wat?'' hij kijkt naar zijn drankje en ik knik ''kom'' we lopen samen naar de keuken waar flessen met alcohol staan. Adam mixed snel een drankje voor me en pakt mijn hand vast als hij me meesleurt door de drukte.

We komen aan bij de bank waar Alice en Jack zitten en meteen ga ik zitten ''hey dik kop'' schreeuw ik naar Alice als ze naar me lacht en haar middelvinger opsteekt ik grinnik en Adam ploft naast me neer. De muziek gaat harder en druk begin ik een gesprek met Adam over hoeveel alcohol ik mag vanavond.


Belofte gebroken, ik mocht 4 glazen van Adam en ik gooi nu mijn zesde al naar achter. Ik sta druk te dansen met Alice als ik snel een blik werp op Adam die druk staat te praatte met een jongen. De muziek is hard aan mijn oren maar ik geniet zo erg dat ik daar al niet meer op let. ''Ik steel haar even van je'' hoor ik een jongens stem zeggen tegen Alice als ik daarna 2 handen op mijn heupen voel.

Ik draai me om en kijk in het gezicht van een jongen die me vaag bekend voor komt ''ken ik jou?'' zeg ik meteen waardoor er een grijns op de jongens gezicht komt. Ik weet niet of ik dronken ben of gewoon dom ''ik zit bij je bij Engels'' ik knik ''oke?'' hij grinnikt ''wil je dansen?'' ik kijk hem raar aan en als ik me wil omdraaien naar Alice zie ik haar niet meer. ''Ik heb een vriend'' zeg ik als ik hem aanstaar alsof hij de nieuwe Harry Styles is. Ik weet niet wat hij van me wilt maar ik vind hem raar.

''Weet ik, ik wil gewoon dansen'' ik knik raar naar hem en hij glimlacht, het is even stil tussen ons maar al snel begint hij te praten ''dus, Adam is je vriend'' ik knik en hij knikt ook ''en hoe zit het tussen Charlie en jou?'' ik kijk hem raar aan wat ik al vaker heb gedaan in de 10 minuten die we nu samen staan. ''Charlie en ik? dat is nooit wat geweest.''

Ik voel een hand mij pakken en meteen word ik weggetrokken ''waarom praat je met die gast?'' hoor ik Adam's stem meteen zeggen waardoor ik hem raar aankijk ''rustig, hij vroeg me gewoon wat dingen'' Adam kijkt me boos aan ''praat nooit meer tegen hem!'' ik kijk even naar Adam en dan naar de dansende mensen. De jongen is nergens meer te bekennen en ik draai me weer terug naar Adam ''hij vroeg me dingen over Charlie'' Adam snuift even ''hou erover op, we gaan naar boven.'' Adam pakt mijn arm en sleept me mee naar boven.

Ik zucht als we boven zijn en Adam de deur op slot doet. ''Ga je me ooit vertellen wat er nu aan de hand is tussen jou en Charlie?'' ''nee'' zegt Adam meteen als hij op bed gaat zitten ''jezus doe niet zo chagrijnig'' ik ga op Jack zijn bed zitten en Adam kijkt me aan ''sorry'' zucht hij als ik knik dat het goed is.

''Ik was gewoon jaloers'' hij krabt even aan zijn hoofd en ik glimlach als ik naar hem toe loop. ''Dat is schattig'' Adam rolt zijn ogen en ik ga op zijn heupen zitten met aan elk kant een been ''jij bent ook schattig'' ik grinnik en Adam kijkt me met een glimlach aan als hij zijn lippen op die van mij drukt. Zijn handen glijden meteen over mijn lichaam en ik voel alles warm worden.

Mijn handen gaan naar zijn haar en mijn tong glijd zacht over die van hem. Hij rust even zijn voorhoofd op die van mij en onze adems mengen elkaar ''Jade ik wil niet te sne-'' ik leg mijn vinger meteen op zijn lippen ''we gaan niet te snel'' onderbreek ik hem als ik zijn shirt over zijn hoofd trek en even slik door zijn spieren. Ik zit nog steeds op zijn schoot en ik voel Adam's handen onder mijn shirtje glijden.

Beelden van mijn ouders komen weer omhoog maar ik knijp mijn ogen dicht en concentreer me op Adam's handen. Al snel vagen de beelden weg en trek ik mijn truitje uit. Adam kijkt me aan en slikt ''Jade ik wil niks doen wat jij niet wilt'' ik knik naar hem ''maar ik wil het'' Adam kijkt me aan en ik glimlach ''zeg als ik moet stoppen'' ik knik zacht en voel Adam's handen onder mijn kont. Hij pakt me op en legt me op zijn bed.

Zijn schoenen trapt hij uit en ondertussen schop ik mijn schoenen ook uit. Adam's lippen gaan naar mijn nek en zo steeds verder naar beneden, hij kust net boven mijn beha en mijn adem gaat omhoog. Ik sluit mijn ogen en geniet van zijn warme lippen.

'Help' hoor ik zacht en zie beelden van mijn moeder, ik open mijn ogen en zie Adam me aankijken ''gaat het Jade?'' ik slik en knik ''ja ik beloof het'' Adam knikt en ik maak mijn broekje open Adam trekt het uit en ik voel zijn lippen zachte kusjes geven op mijn been. Hij trekt zijn eigen broek ook uit en ik geniet van zijn lippen.

Alle beelden vervagen en ik voel alleen nog maar Adam's handen die mijn beha los maken.

''Een condoom'' zeg ik als Adam me aankijkt en zijn onderbroek uittrekt. Hij pakt er een uit zijn nachtkastje en ik kijk hem meteen aan met een serieuze blik ''rustig'' zegt hij als hij zacht op me gaat liggen ''die condoom ligt al klaar sinds je me vertelde over je 'truth and dare' gebeuren met je ex'' ik grinnik ''toen was ik dronken, maar rustig nu ben ik alleen aangeschoten'' Adam lacht ''als je morgen maar geen spijt krijgt.''

Hij komt zacht in me en ik kan alleen maar genieten van het gevoel.

Hier ga ik nooit spijt van krijgen.
-----------------------------
late update sorry
ik ga morgen naar Little Mix:-) en ik ben v excited ik heb op het laatste moment nog kaartjes gekregen dus ik was zo lucky!!
gaan er mensen?

fijn weekend allemaal
slaap lekker!
don't die all the love
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu