Hoofdstuk 38

5.2K 262 51
                                    


Rustig word ik wakker en zie ik Adam me met een glimlach aan kijken. Ik glimlach terug en ga op mijn zij liggen zodat onze gezichten voor elkaar liggen.

"Staren is onbeleefd weet je" zeg ik als ik toch glimlach door Adam die me nog steeds met een glimlach aankijkt "maar je bent mijn vriendin ik mag legaal naar je kijken" ik grinnik en zet zachtjes mijn voorhoofd tegen die van Adam. "Ik ben zo blij na gisteravond" fluistert Adam zacht als hij met zijn hand over mijn blote arm wrijft.

Ik bedenk me nu pas dat ik nog naakt ben en alleen een shirt van Adam draag maar dat maakt me niet uit, ik ga dit moment niet verpesten.

Ik glimlach naar hem en Adam kijkt me weer aan "ik heb nooit seks gehad met een meisje waarmee ik iets had, meestal was het eerst seks dan een relatie en dan dacht ik al dit word niks en dumpte ik haar" ik slik maar Adam kijkt me nog steeds met glimmende ogen en een glimlach aan "maar bij jou wilde ik wachten zolang je nodig had" ik glimlach en druk zacht een kusje op Adam's lippen als ik daarna in zijn armen ga liggen.

"Jij bent anders" fluistert hij "en ik hou daarom zoveel van je."

Mijn adem stokt in mijn keel en ik trek terug en kijk Adam aan die zacht slikt "je houd van me?" hij knikt en wacht mijn reactie af als ik mijn ogen knipper.

Houd? hij houd van me, dat is iets wat mijn ex nooit zij. Houden van? iets wat ik heb gedaan naar mijn vader en wat kreeg ik van hem?

Adam is je vader niet.

"Lieg je tegen me?" fluister ik waardoor Adam slikt maar zacht nee schud "ik hou echt van je Jade al toen we vrienden waren" ik glimlach "en over iets anders, ik haat het als mensen liegen tegen me Adam. Dat deed mijn vader" fluister ik waardoor Adam een hand op mijn wang legt en me in mijn ogen aankijkt "ik lieg niet" ik knik en glimlach.

"Gelukkig, want ik hou ook van jou" zijn ogen lichten op en zijn serieuze blik gaat meteen weer naar een glimlach.

Ik houd echt van hem.

---

"Kan ik u helpen?" ik sta bij de starbucks. Ze belde me op toen ik bij Adam in bed lag of ik kon werken waardoor Adam mijn telefoon afpakte en zei dat ze moeste oprotten maar ik pakte de telefoon bood mijn excuses aan en zei dat ik erg graag wilde werken. Adam werd geïrriteerd omdat dit 'ons' moment was. Maar ik wil niet ontslagen worden nu ik eindelijk een baan heb.

"Een iced latte alsjeblieft" ik knik naar de vrouw voor me en zet het op een beker als het meisje naast me de koffie maakt. Het is niet super druk waardoor ik zelf een koffie drink.

"Ik neem even een pauze red je het zelf?" zegt Laura het meisje die naast me staat ik glimlach "ja tuurlijk" ze knikt en loopt weg.

Gelukkig kan ik het goed vinden met Laura, het zou verschrikkelijk zijn als ik hier met zo'n snot kind moest werken maar Laura is grappig en super lief.

Als ik een bekend gezicht zie glimlach ik. Adam komt met een stralende glimlach binnen waardoor ik het meteen warm krijg van binnen.

"Hallo beauty" ik grinnik "kan ik u helpen meneer?" Adam schud lachend zijn hoofd "graag een chocolate cream" ik knik "komt eraan" ik pak een beker en maak de koffie als ik Adam's ogen me voel aanstaren. Ik geef de koffie aan Adam en als hij betaald kijk ik hem serieus aan "ik verdien 5 euro extra je keek de hele tijd naar me" Adam grinnik en trekt me zacht aan mijn arm zodat ik dichterbij kom te staan, de toonbank staat nog tussen ons in maar toch drukt Adam zijn lippen op die van mij.

Ik trek even terug en kijk om me heen of iemand het zag "kom op Jade" zegt Adam die nog met zijn lippen voorruit staat waardoor ik lach "ik ben op werk Adam" hij grinnikt "goed goed, ik wacht op je dan kan ik je erna eens goed zoenen" ik rol mijn ogen als ik toch zacht bloos.

Als ik af ben gewerkt zeg ik Laura even gedag en loop ik naar Adam. "Eindelijk" hij drukt nu zijn lippen goed op die van mij en ik ga er in mee. Ik glimlach naar Adam en pak zijn hand vast. Ik weet niet of het door de seks komt of doordat we 'ik hou van je' tegen elkaar zeiden maar we zijn nu closer dan ooit.

We lopen naar buiten en ik snuif meteen de buitenlucht op "zullen we een hapje eten bij kfc?" ik kijk Adam meteen blij aan "ja oh my god" Adam grinnikt "ik trakteer" ik druk meteen een kus op Adam's wang en trek hem mee naar de kfc.

Maar als ik een bekend gezicht naar mij zie kijken stop ik Adam net zoals ik mijn hart voel stoppen.
------
hey hey,
dan weer eindelijk mijn weekend update. Sorry het duurt allemaal zolang en het gaat denk ik langer duren want ik IRIS HORAN heeft een baan jaja. Mensen mogen trots zijn hahha, nee naar ik heb een eindelijk een baantje bij de c&a een kleding winkel! dus dat word geld verdienen yes yes :-)
hoe is het met jullie? pff het mag van mij wel weer vakantie zijn...
NOG EEN PAAR WEKEN
love you guys
all the love don't die
xoxo me

It was Him✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu