(22)

237 24 1
                                    

Pov Emma

Oja het game toernooi. Ondertussen is bijna iedereen weggelopen maar ik loop naar het blad en schrijf me in. Ik loop naar de uitgang van de school en zie Joost, Link en Megan,Nora en Harm(mijn autocorrectie veranderd Harm naar Jarm 😂) staan. "Heey"vraag ik "Haai" zegt Iedereen En ik knik "zullen we gaan" zegt Megan en iedereen stemt in.

Als ik uiteindelijk thuis ben ga ik tv kijken. 5 minuten later komt mijn moeder weer thuis "heey mam" zeg ik "hoi schat" zegt mijn moeder terug. Hmm wat zal ik eens gaan doen''Mam wat kan ik gaan doen'' vraag ik en opeens bedenk ik me dat ik huiswerk heb ''Laat maar'' zeg ik. Ik pak mijn huiswerk, leg t op de tafel en begin er aan.

Als ik Uiteindelijk klaar ben met mijn huiswerk is het half 4. Oké wat zou ik gaan doen? Ik vraag wel aan Nora of ze wil komen.

U: Hey Nora kan je ff langskomen ik verveel me

Vrijwel meteen komt ze online

Nora🎶: Ja kan wel, Ik kom er zo aan

U: tot zo

Oke hoe ga ik die 10 minuten volhouden? Ugh ik ga wel tv kijken.

Na ongeveer 10 minuten hoor ik de deurbel. Ik loop naar de deur en doe m open. "Hey" zegt Nora. "Hey kom binnen" zeg ik.




Wat een tering deel, maar ja beter dan niks denk ik. Het is zo een kort deel omdat ik totaal geen inspiratie heb. Dus sorry daarvoor.

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu