(5)

446 39 0
                                    

Zondag ochtend 

POV Emma

Ik werd wakker en OMG ik lag in de armen van Link niet dat ik het heel erg vond maar toch, ik kan me niet herinneren dat ik zo lag ach ja. Uiteindelijk stond ik heel voorzichtig op en ging ontbijt maken voor de mensen die er nog waren.

 10 minuten later

Ik zag dat Nora wakker werd en naar me toe kwam ''Hey'' zei ze ''Hoiii'' zei ik terug ''Wat ga je maken?'' vroeg ze ''Pannenkoeken dat doe ik toch altijd?''' zei ik op een duhhh toon ''Oke maar ik ga me aankleden en we moeten de jongens wakker maken''zei Nora ''Oke ik maak ze wel wakker'' zei ik en legde de pannenkoeken die ondertussen al klaar waren op een bord. Ik pakte 3 bekers water en je raad het al ik gooide er 1 over Link en 1 over Joost en Nora gooide er 1 over Harm. Ondertussen rende ik weg want ik zag ze boos kijken en dan kan je verwachten dat je zelf ook en glas water in je gezicht krijgt.En Nora was te laat en kreeg een groepsknuffel van de jongens en ik zag haar kijken van kil me plzzz omdat ze dus helemaal nat was. Ik liep naar de keuken en pakte de pannenkoeken en legde ze op tafel en riep de rest die ondertussen handdoeken hadden gepakt.

Skip naar als ze alleen thuis is 20:00 nog steeds pov Emma 

Dat vond ik wel een geslaagde verjaardag ik ga maar mijn pyjama pakken en douchen.

Dat vond ik wel een geslaagde verjaardag ik ga maar mijn pyjama pakken en douchen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Pyjama ^

Als ik klaar ben met douchen kleed ik me aan en ga in bed liggen want morgen de laatste wwek school en dan zomer vakantie











sorry dat dit deel niet zo lang was en voor zolang geen deeltje maar ik lees echt te veel verhalen

toch hoop ik dat je het leuk van en dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is Later Later <3

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu