21

243 30 8
                                    

Pov Emma

Zondag avond

Ik ben net klaar met eten en zit nu op mijn bed. Morgen weer school. Ik ben best zenuwachtig voor de reacties van de mensen want ja niet iedereen verft haar haar blauw. In deze week is best veel veranderd, Ik heb blauw haar, Ik ben terug naar mijn oude look en heb verkering met Link. Ik ga op mijn bed liggen nadenkend over morgen.

De volgende ochtend

Ik open mijn ogen en zie niks door het felle licht dat door het raam schijnt. Ik kijk hoe laat het is en schrik ik heb nog 30 minuten. Ik ben vergeten de wekker te zetten. Ik pak snel een setje kleren en loop naar de douche.

Als ik klaar ben met douchen borstel ik mijn haar en doe het in een staart

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als ik klaar ben met douchen borstel ik mijn haar en doe het in een staart. Ik loop naar beneden en zie dat ik nog 15 minuten heb. Ik loop naar de keuken maak een broodje met kaas en eet m op. Ik trek mijn schoenen aan en pak mijn fiets en fiets naar school. Ik heb geluk dat school maar 5 minuten fietsen is. Op school zie ik Link, Joost, Megan, Nora en Harm al staan. Ik loop naar ze toe "Heey" zeg ik "Hooi" zeggen ze allemaal en we lopen  naar binnen. We krijgen te horen dat de eerste les uitvalt dus gaan we in de kantine zitten. Als we in de kantine zitten merk ik op dat Maddy en Leyla de kantine in komt en naar ons toe loopt. "Megan kom je?" Zegt Maddy geïrriteerd "Nee waarom zou ik" zegt Megan "Nou omdat je......uuh.......Omdat...... uuuh" zegt Maddy nadenkend "Doei Maddy" zegt Megan "Ugh" mompeld Maddy en loopt samen met leyla weer weg. Er is niet echt een gesprek gaande want de meeste zitten in hun gedachtes. Ik staar een beetje voor me uit en bedenk me opeens dat we hier al best lang zitten. Ik pak mijn telefoon en kijk hoe laat het is en we hebben nog 10 minuten. "Zullen we alfast naar de klas?" Vraag ik en iedereen knikt dus lopen we naar de klas.

Als de laatste les is afgelopen zegt de docent dat we nog ff moeten blijven zitten. "Volgende week Woensdag is er een game toernooi tegen nog een paar scholen dus als je wilt meedoen moet je je inschrijven op het blad dat achter in de klas hangt" zegt de docent.































Waarom ben je dit aan t lezen het is niks nuttigs

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu