(20)

277 27 17
                                    

Pov Emma

Hij leunt naar voren en......

Dan voel ik 2 zachte lippen op de mijne. Je wilt niet weten wat er nu in me omgaat en als je het wel wilt weten het is ongeveer dit: 'OOOOOMMMMGGGGG'. Dit is het beste wat me ooit is overkomen. Hij trekt weer terug ''Uuuh s-sorry'' zegt hij en bloost heel erg net als ik ''L-link'' zeg ik ''J-ja'' zegt hij ''I-ik vind j-je leuk'' zeg ik ''E-emma wil je mijn vriendin zijn?'' vraagt hij onzeker ''Natuurlijk wil ik dat'' zeg ik enthousiast en geef hem een knuffel.

Volgende ochtend

Ik wordt wakker en zie Link nog naast me liggen want ja hij is altijd later wakker. Ik zoek mijn kleren uit en ga douchen.

Dit doet ze aan^

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit doet ze aan^

Als ik ben omgekleed ga ik even kijken of Link al wakker is. Ik zie dat Link al wakker is "Wil je het de andere al vertellen" vraagt Link terwijl hij uit bed komt "Nou ze shippen ons dus als we het nog niet vertellen wordt dat heel grappig dus we vertellen het een andere keer wel" zeg ik al lachend bij het idee "Oké" zegt Link

Na de vakantie op Zaterdag

We zijn net terug en Megan en ik blijven bij Nora slapen. Ik zit samen met de meiden in Nora's kamer te discussiëren (zooo moeilijk woord) over wat we gaan doen. We gaan dus Doen durven of de waarheid doen en Nora mag als eerste iets vragen '' D,D,W aan Megan'' zegt Nora ''Waarheid'' zegt Megan ''In welk tv programma zou je heel graag aan mee willen doen?'' vraagt Nora ''Wie is de mol, Want dat is mijn favo tv programma'' zegt Megan ''D,D,W Emma?'' vraagt Megan ''Doen'' zeg ik ''Maak Nora op met een blinddoek voor je ogen ''Zegt Megan lachend en ik kijk lachend naar Nora terwijl zij zo kijkt van: 'Help me' ''Oke'' zeg ik en Nora pakt haar make up. Als ik Nora uiteindelijk heb opgemaakt ziet ze eruit alsof ze een fee is. ''D,D,W aan Nora?" vraag ik ''Doen'' zegt Nora ''Ga naar buiten en schreeuw 'ik ben gestoord''' zeg ik en Nora knikt loopt naar buiten op dr sokken en ik hoor haar heel hard schreeuwen. O gaan het nog een uur verder en daarna is het al laat en gaan we slapen.



Yodieyo, ik ga WAARSCHIJNLIJK niet heel lang door met dit boek hoelang weet ik nog niet precies en ga iets minder uploaden, maar dat betekent niet het einde van mij. Ik ga (waarschijnlijk een maandje na dat dit boek is afgelopen) een nieuw boek uploaden hij heet 'Wacht is even!' Maar Ik ga geen dingen vertellen over de inhoud van het boek. Het is wel weer een fanfictie over Link.







































BOE!!

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu