(19)

290 28 94
                                    

Pov Emma

Uiteindelijk als ik, Megan en Nora klaar zijn met gamen praten we nog over shit waar ik en Megan niet echt naar luisteren want Megan zit weer in gedachten en ik wil weten waar ze over aan het denken is. "Waar zal ze over na denken?''vraag ik aan Nora ''Idk'' zegt ze "WAAR DENK JE OVER" schreeuw ik in Megans oor "JEZUS" zegt ze en ik en Nora lachen "Waarover dacht je" vraag ik rustig "Over niemand" zegt ze licht blozend. "Het gaat dus over iemand" zeg ik "Oeeeeh is Megan verliefd" zeg ik en Megan haar hele hoofd is rood geworden "Ja dus,wie is het?" Vraagt Nora "dat ga ik dus niet zeggen anders ga je ons shippen" zegt Megan "Kennen we hem" vraag ik "Ja maar ik wil er niet over praten" zegt Megan  (Op wie denk jij dat ze verliefd is) "Oké" zeggen Nora en ik "Hoelaat is het?" Vraagt Megan "19:00" zegt Nora "Zullen we gaan eten?" Vraag ik "Ik wil koken!" Zegt Megan "Oké" zegt Nora en Megan loopt weg terwijl ik alleen maar wil weten op wie Megan verliefd is want ik ben nieuwsgierig omdat ze nooit verliefd geweest is.

We zijn  er klaar met eten en het is 20:27 "Ik denk dat ik weer naar Link ga" zeg ik "Oké bye" zeggen ze en ik loop weer naar mijn kamer. "IK BEN ER WEER" roep ik en zie Link op de bank zitten "Heey" zegt hij en ik ga naast m zitten "En wat was het belangrijke dat ze wou vertellen" vraag Link "Dat was ze vergeten" zeg ik en lach "Handig" zegt Link "Wat heb jij gedaan" vraag ik "Ik ging naar de jongens en ging gamen" zegt hij "Ja wij ook en Wat gaan we nu doen?" Vraag ik "Geen idee" zegt Link "Film kijken?" Vraag ik en hij knikt "Kies jij er maar 1 uit'' zeg ik en hij kiest er 1 uit en als ik zo kijk is het een horror film kut ik ben dan altijd fking bang ''Deze?'' vraagt hij en ik knik en hij zet de film aan. Als de film af is zit ik bijna op Link's schoot omdat ik zo dicht tegen hem aan zat. Ik kijk hem een beetje awkward aan en schuif een beetje op ''Sorry'' zeg ik ''Geeft niet'' zegt hij blozend. Hij is zo schattig als hij bloost. Ik merk dat ik weer aan het staren ben ugh daar moet ik echt mee ophouden. Kan je je gevoelens niet gewoon uitzetten? is er niet gewoon een uit knop? We kijken elkaar nog steeds aan en ik zie aan zijn ogen dat hij ook nadenkt. Hij leunt naar voren en......












Sorry ik ben gemeen. Ik heb zin in mijn groep 8 musical hij heet Torenhoog en ik ben Nerd 2 vet grappig want de helft van mijn tekst gaat over internet, wifi en telefoons.

En dan zeg ik nog maat 1 ding en dat is Later Later ❤

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu