(6)

406 36 2
                                    

Maandag ochtend POV Emma

Ik word wakker en kijk hoe laat het is 7 uur.Ik kleed me aan doe mijn make up en pak mijn schoolspullen

ik loop naar beneden en eet mijn ontbijt die mijn moeder had gemaakt als ik klaar ben kijk ik op de klok en zie dat ik nu naar school moet gaan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

ik loop naar beneden en eet mijn ontbijt die mijn moeder had gemaakt als ik klaar ben kijk ik op de klok en zie dat ik nu naar school moet gaan.Ik stap op mijn fiets en fiets naar school.

op het schoolplein

op het schoolplein aangekomen zie ik alleen Nora staan "Hey Nora waar is iedereen?'' vraag ik ''eerste en tweede uur zijn we vrij en het is aan sommige niet doorgegeven''zegt ze ''oh oké'' zeg ik 'laten we alvast naar het klas lokaal gaan om te kijken of er nog andere zijn''zegt ze ''ga maar alvast ik moet nog mijn fiets op slot doen enzovoort'' zeg ik ''oké tot zo''zegt ze en ze loopt weg. Ik zet mijn fiets op slot en loop langzaam naar binnen en op een gegeven moment hoor ik iemand huilen en zie Maddy lachend de kantine uit lopen, ik ga kijken in de kantine en zie iemand huilen maar kan nog niet zien wie, ik loop dichterbij en zie dat het Link is en dat hij op de grond zit. Ik ren naar hem toe ''Wat is er gebeurt?'' zeg ik zo rustig mogelijk ''iemand heeft me getrapt en mijn muts meegenomen'' zegt Link nog steeds huilend. Ik ga naast hem zitten en kalmeer hem ''Kan je staan?'' vraag ik en Link probeert te staan en valt gelijk weer op de grond ''Ik breng je wel naar de zuster'' zeg ik en pak zijn handen zodat hij kan opstaan. Gelukkig is het kamertje van de zuster niet zo ver. Als we er zijn word er gekeken wat er is met Link ze zegt uiteindelijk dat hij mogelijk een gebroken been heeft en hij krijgt krukken. ''Er moet wel iemand zijn die voor hem zorgt''zegt de zuster ''Maar mijn moeder is in Parijs voor een maand voor haar werk'' zegt Link ''Emma kan jij niet bij hem blijven?'' vraagt de zuster ''Maar deze week is de laatste week voor de kerst vakantie en dan mis ik een best belangrijke week'' zeg ik en zie Link een beetje verdrietig kijken ''Dat maakt niet uit hoor dit is belangrijker'' zegt de zuster ''Uhm Oké dan'' zeg ik ''Oké ga maar snel ik meld jullie wel af'' zegt ze '' doei'' zeggen ik en Link tegelijk en we lopen weg ''Wacht wil je je muts niet terug, Want volgens mij betekend die veel voor je'' ''Die heeft Maddy heet ze volgens mij ken je haar'' vraagt Link ''Ja haar ken ik wel kom maar mee'' zeg ik en ren naar haar kluisje en ja hoor daar staat ze met Leyla en Megan en heeft de muts losjes in haar hand hoe dom wil je zijn? Ik pak de muts met gemak en Link komt aanlopen want ik rende hier heen en ik was vergeten dat hij dat niet kan met krukken ''heey geef terug '' zegt Maddy ik negeer haar en loop samen met Link weg.









Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik ga proberen om meer te uploaden maar ik ben ziek dus verwacht het over ongeveer 3 of 4 dagen dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is Later Later <3

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu