(14)

347 32 4
                                    

Pov Emma (nog ff iets over Emma haar verleden vroegen werd ze gepest omdat ze gamede,blauw haar en een andere kledingstijl had namelijk tomboy behalve in de lente en zomer dan had ze ook wel eens een jurk aan (als je niet weet wat tomboy is dan is je beste vriend google) en iedereen zei altijd dat ze een jongen was. Toen ze naar het middelbare ging veranderde ze dat en kledde zich als een echt meisje ookal wou ze dat liever niet)

Tijd skip naar Zaterdag ze hebben nu een week vakantie en Emma is gewoon weer thuis

Ik sta voor mijn kleding kast en heb GEEN idee wat ik aan moet. Alles wat ik aan wil is weer te jongens achtig zou ik t aandoen? Ach ja ik ben liever mezelf en niemand vind het leuk dan dat ik me voordoe als iemand anders. Ik leg mijn kleren klaar en ga douchen.

 Ik leg mijn kleren klaar en ga douchen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit doet ze aan ^

Het is ondertussen 13:00 en ik vraag me af of ik weer naar mijn oude look moet gaan. Ik doe het gewoon wat heb ik te verliezen? ja mijn al vrienden behalve Nora en Megan die zouden het alleen maar leuk vinden. Ik pak mijn spullen en loop naar de kapper. Als ik er ben word er gevraagd wat ik wil en ik zeg wat ik wil. Als ik klaar ben bedenk ik me of mijn moeder dit gaat goedkeuren ach ja het is nu al gebeurt en met die gedachten loop ik naar huis.

 Als ik klaar ben bedenk ik me of mijn moeder dit gaat goedkeuren ach ja het is nu al gebeurt en met die gedachten loop ik naar huis

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

dit heeft ze met haar haar gedaan ^

Thuis aangekomen wil ik naar mijn kamer gaan maar mijn moeder roept me ''Wat is er'' zeg ik als ik naar har toe ben gelopen ''Ik zie dat je terug bent naar je oude stijl'' zegt ze ''Ja vind je het erg?'' vraag ik een beetje bang '' Erg nee ik vind het heel mooi. Ik vond het erg toen je jezelf veranderde alleen maar omdat je bang was om gepest te worden'' zegt ze blij ''Dankje"zeg ik en trek haar in een knuffel ''Waar is Sarah?'' vraag ik ''Op schoolreisje voor een week'' zegt ze ''Oké o en Nora komt zometeen'' zeg ik ''Oké'' zegt ze en ik hoor de bel. Ik loop naar de deur en doe m open en zie Nora met een verbaasde blik naar me kijken ''Vind je het leuk?'' vraag ik ''JAAAAA OMG JE BENT EINDELIJK JEZELF WEER'' gilt ze ik lach ''Dankje  kom binnen'' zeg ik en we lopen naar binnen ''Wil je wat drinken?'' vraag ik '' Nee dankje maar ik heb wel nieuws'' zegt ze blij ''Wat is er?'' vraag ik enthousiast ''WE GAAN NAAR MIAMI VOOR EEN WEEK'' gilt ze ''OMG ECHT?'' vraag ik ''Nee nep'' lacht ze ik lach mee ''En Joost, Jeremy, Megan en Link gaan mee'' zegt ze ''Wanneer gaan we?'' Vraag ik héél blij ''Over 3 uur komt mijn moeder met de rest want we gaan naar het vliegveld met de auto dus ga inpakken'' zegt ze ''En weet mijn moeder het al? '' vraag ik ''Ja is ook geregeld'' zegt ze '' Oké help je me met inpakken?'' vraag ik ze knikt en we gaan inpakken.

Tijd skip tot de andere komen

ik loop samen met Nora naar de deur want de rest belde aan. Nu hopen dat ze het leuk vinden hoe ik er nu uitzie. Ik doe de deur open en verbaasde gezichten staren me aan en 1 die op het punt staat te ontploffen en dat is die van Megan ''OMG WAT LEEUUUK '' gilt ze '' Ik wou dit ook altijd maar het mocht niet'' zegt ze al rustiger ''zullen we naar de auto'' zegt Nora en we lopen naar de auto. ''En vinden jullie het ook leuk?'' zeg ik als we in de auto zitten (eigenlijk is het meer een busje want je kan er zitten met zijn 8e 3 achter 3 in het midden en 2 voor. Emma zit achter in het midden met Link rechts en Megan lings van haar) ''Ja echt leuk'' zeggen ze allemaal ''Dankje'' zeg ik. Ik pak mijn oordoppen en mijn telefoon en ga muziek luisteren. Na een tijdje word ik moe dus leg ik mijn hoofd op de schouder van Link en zie hem blozen wat er dus echt cute uitziet. Ik zie Nora die voor me zit gelijk een foto maken want volgensmij heeft ze echt een collage met foto's van ons samen man dat kind is raar. Na een tijdje val ik in slaap.

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu