(18)

340 27 68
                                    

Pov Emma

Ik wordt wakker en zie Link nog slapen dus ik sta zo voorzichtig mogelijk op. Ik wil net uit de kamer lopen, maar dan wil ik opeens weten hoe laat het is. Ik loop terug en pak mijn telefoon en zie dat het al 12:00 uur is en ik moet over een uur bij Nora zijn om.....weet ik veel wat te doen. Ik pak kleren en loop daarna naar de badkamer en ga douchen. Als ik klaar ben met douchen trek ik mijn kleren aan en doe mijn make up en kijk daarna hoelaat het is.

 Als ik klaar ben met douchen trek ik mijn kleren aan en doe mijn make up en kijk daarna hoelaat het is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit trekt ze aan ^

Het is 12:40 dus loop ik naar beneden en maak een broodje. Als ik mijn broodje op heb is het 12:45 dus ga ik kijken of Link wakker is. Ik loop naar de kamer en zie dat Link nog in bed ligt zou ik m wakker maken? Ach ja anders weet jij niet waar ik ben dus ik maak m wel wakker "Link wakker worden" fluister/zeg ik "Hmm ik wil niet opstaan" zegt Link "Oké maar ik wou alleen zeggen dat ik zo naar Nora ga en dat het al 12:45 is" zeg ik "Zo laat al het voelt als 5:00 man" zegt hij "Ik ben geen man" zeg ik nep-verdrietig "vrouw dan" zegt hij en ik grinnik "Maar als je niet wilt opstaan vind ik het ook goed maar ik ga zo" zeg ik "Oké ik sta wel op" zucht hij en ik loop weer de kamer uit en ga op de bank zitten en tv kijken. Na 5 minuten zie ik Link uit de kamer komen lopen. Zijn haar zit nog helemaal plat maar het staat wel schattig. Ik staar waarschijnlijk een beetje lang want Link bloost een beetje dat m nog schattiger maakt. Ik kijk ff Hoelaat het is en het is 12:55 "Link ik ga naar Nora" zeg ik "Oké tot later" zegt hij. Ik loop naar Nora haar kamer en klop op de deur. "Heey" zegt Nora als ze de deur open heeft gedaan "Heey waarvoor moest ik komen" vraag ik "Uuuh weet ik niet meer" lacht ze " Omg" lach ik "Kom binnen" zegt ze als ze uitgelachen is. Ik loop naar binnen en zie Megan zitten op de bank diep in gedachten "Heey Megan" zeg ik " huh oh hoi " zegt ze hmm ze is vaag "Dat is er aan de hand?" Vraag ik als ik naast de ben gaan zitten "niks hoor ik was gewoon in gedachte" zegt ze "Oke?" zeg ik "Jullie weten toch van het game toernooi?" Vraagt Nora "Ja hoezo? " vraag ik "Ga je meedoen?" Vraagt Megan "Ja denk t wel" zeg ik "Maar je wou toch niet dat mensen wisten dat je gamede?" Zegt Nora "Klopt maar het maakt me niet meer uit anders had ik ook geen blauw haar etcetera" zeg ik ze knikken "Wat gaan we doen?" Vraagt Megan "gamen" zeg ik zo lief mogelijk want hun vinden dat niet leuk "Goed" zucht Nota en Megan knikt dus gaan we gamen.



Sorry dat ik de laatste tijd wat kortere delen plaats maar ik ben verslaafd aan musical.ly (ff zelfpromotie volg me op musical.ly ik heet adientje1508 )maar dit deel is wel langer. En bekijk de verhalen van traanfan Lirpie altijdjeremy xDewiTijger wittevossen caskompas WinstonJulian xVickyIce AngelOfDarkness70602 altijdlotta xRoonsieTijger en Roomijsje1

En dan zeg ik nog maar 1 ding en dat is: ik heb honger

LinktijgerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu