\21/

1.2K 110 54
                                    

''Bu kurtları kapımıza kadar iten it sensin!'' Barbossa iğrenerek Will'e baktı.

''Turner'ı suçlama. O sadece bu ihanetteki küçük bir piyondu. Bu için mimarına bakmak istersen soluna bakmanı öneririm.'' Cuttler bilmişlikle araya girdi.

Barbossa Saphire'a, Saphire Jack'e, Jack'de kendi soluna döndü ve bahsedilenin kendi olduğunu anladı. ''Benim ellerim bu işte temiz.'' Jack gülümseyerek onu orda parçalayacakmış gibi bakan Saphire'a sonrada ellerine baktı. ''Yani mecazen.''

''Yaptıklarımı isteyerek ve kendi amacım için yaptım. Jack'in bu işle bir ilgisi yok.'' Will gayet rahat bir şekilde itiraf etti.

''Güzel konuşma. Piyonu dinleyin.'' Jack sevinçle Saphire'a baktı.

''Will, Hollandalı'nın içindeydim.'' Will şaşkınlıkla kız kardeşine baktı. ''Taşıdığın yükü anladım. Ama korkarım ki amacın boşuna. Benden seni uyarmamı istedi. Gelmemizi istemiyor, Will.'' Saphire üzgün gözlerle Will'e baktı.

''Geriye o amaç için mücadele eden bir aptal kalsa da, hiç bir amaç boş değildir.'' Will sert bir şekilde çıkıştı.

''Eğer Turner seninle birlikte hareket etmediyse, bu nasıl oldu da bana geldi?'' Cuttler gururla Jack'in pusulasını gösterdi. ''Korsanları teslim etmek için benimle bir anlaşma yaptın, Jack. Ve işte buradalar.'' Cuttler pusulayı Jack'e geri attı. ''Hadi utanma. Çık öne. Ödülünü talep et.''

''Bana, seni şuan bu kuma gömmemem için bir sebep ver, Jack!'' Saphire burnundan soluyarak Jack'e döndü.

''Bana, seni şuan bu kuma gömmemem için bir sebep ver, Jack!'' Saphire burnundan soluyarak Jack'e döndü

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

''Beni seviyorsun.'' Jack sırıtarak Saphire'a baktı ama Saphire'ın ifadesi yumuşamadı. ''Sevmiyor musun?'' Jack küçük bir çocuk gibi dudaklarını büzdü.

''Bana olan borcun ödenmeyi bekliyor

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

''Bana olan borcun ödenmeyi bekliyor. Yüz yıl, Hollandalı'ya hizmet edeceksin. Başlangıç olarak.'' Davy Jones pasif kaldığını düşünerek araya girme isteği duydu.

''O borç ödendi, dostum. Biraz yardımla.''

''Kaçtın!'' Davy Jones mızmızlanarak bağırmaya devam etti.

Jack's GemOnde as histórias ganham vida. Descobre agora