\18/

1.2K 107 34
                                    

''Bu ne?'' Jack bir anda ayağa kalkarak sol tarafına doğru koşmaya başladı. ''Bu ne? Bilmem. Sence ne?''


''Nerde?'' Gibbs merakla sorda.


''Orada!'' Jack hiç bir şeymiş gibi cevap verdi ve garip bir ses çıkartarak geminin öbür tarafına koştu. Jack'in tek yaptığı şey garip sesler çıkartarak geminin bir ucundan diğer ucuna koşuşturmaktı.


Barbossa, Jack'in ne yapmaya çalıştığını anlamak için haritaya baktı. ''Meseleyi çözüyor.'' Gemi ciddi anlamda sağ sola sallanmaya başlamıştı. ''Denizin dalgalanmasına göre zamanı ayarlayın. Topları gevşetin sizi tembel herifler! Kargoyu açığa çıkarın! Bırakın kaysın dursun!''


Geminin sallantısından artık herkes zor bir yerlere tutunuyordu. Son bir kez geminin diğer tarafına koştuktan sonra hemen hemen herkes tutundu. ''Şimdi alt...üst oldu.'' Jack'de kendi dediğini anlamayarak gözlerini kıstı. Ve gemi sonunda ters dönmüştü ama bir sorun vardı. Saphire suyun altında, kapalı alan korkusundan dolayı fazla kalamazdı ve çoktan kalbini bir korku sarmıştı bile. Saphire bırakacağını anlatan bir şekilde Jack'e kafasını salladı. Gözleri korkuyla açılan Jack, kendi düşme ihtimaline karşın tuttunduğu ellerinden birini bırakarak Saphire'ı kendine çekti.


Gemi hareket etmeye başlayınca Jack kafasını hayır anlamında sallarken Saphire'da kafasını iyice Jack'in boynuna gömdü. Saphire hissettiği hava ve ağırlıkla gözlerini açtı. Gözlerini açtığında gördüğü ilk şey üzerinde ona endişeli gözlerle bakan Jack olmuştu. Saphire derin bir nefes aldıktan sonra konuştu. ''Lütfen, bunu bir daha yapmayalım!''


''Bana uyar.'' Jack gülümseyerek Saphire'ın kalkmasına yardımcı oldu.


''Güneşin doğuşu.'' Elizabeth gözlerini kısarak güneşe bakarken Barbossa tabancasını Jack'e doğrulttu. Tabi bunu yapmasıyla; Saphire, Will ve Elizabeth'in de kendi tabancalarını Barbossa'ya doğrultmasına neden oldu. Jack her zamanki nankörlüğü ile kendi tabancalarını Will ve Elizabeth'e doğrultarak herkesin birbirine silah doğrulttuğu bir döngü oluşturdu.

 Jack her zamanki nankörlüğü ile kendi tabancalarını Will ve Elizabeth'e doğrultarak herkesin birbirine silah doğrulttuğu bir döngü oluşturdu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Jack's GemWhere stories live. Discover now