\14/

1.3K 117 26
                                    

''Yaralarınla ilgilensem iyi olacak, Saphire.'' Tia şefkatle Saphire'a baktı. Saphire sadece başıyla onayladı ve Tia'yı arka taraftaki odaya takip etti. ''Şuraya otur.'' Saphire yatağın üzerine oturdu. Tia elinde bir kaç malzeme ile geri dönerek Saphire'ın yaralarını temizledi.


''Teşekkür ederim.''


''Sadece yaralarını temizledim, tatlım. Önemli bir şey değil.'' Tia, Saphire'a sıcak bir gülümseme karşılık verdi.


''Sadece onun için değil. Bana Jack'i tekrar görebilme şansı verdiğin için.''


Tia bu sefer sadece sevecen bir şekilde gülümsemekle yetindi. ''Dolapta senin için yeni giysiler var, tatlım. Orada yıkandıktan sonra giyinebilirsin.'' Saphire başıyla onayladıktan sonra Tia odayı terk etti. Saphire yerinden kalkarak banyo yapmak için Tia'nın bahsettiği yere girdi. Saphire yıkandıktan sonra havlusuna sıkıca sarınarak çıktı. Mavi elbisesini dikkatlice küçük yatağın üzerine koyarak dolaba yöneldi. Dolaptaki kıyafet bir korsanın giyebileceği tarzdaydı. Kıyatefin yanında siyah deri bir pantalon ve siyah deri botlar vardı. Aynada kendine bakarken, abisinin ona küçükken verdiği kolyenin kaybolduğunu fark etti. Yokluğunu hissetsede yapabileceği bir şey yoktu.


Saphire giyindikten sonra odadan çıktı ve Will'in yanına gitti. ''Bu kıyafetler-'' Will kardeşini dikkatlice süzdü. Aslında hoşuna gitmişti. ''Çok farklı görünüyorsun. Ama çok yakışmış.''


Saphire başını salladı. ''Teşekkürler.''


Will derin bir nefes aldıktan sonra tekrar konuştu. ''Barbossa'nın bir planı var.''













'Bazılarımız ölür, bazılarımız yaşarız

Diğerlerimiz yelken açarız

Kafesin anahtarıyla

Başımızda ciddi sorunlarla

Süreriz gemiyi yeşil çayırlara

Mezarda çaldı zil

Dinle mezara ait olan o sesi

Kulak kesil yaygaranın çağrısına'

Saphire dikkatlice etrafındaki askerlere baktı ve şarkısına devam etti.

'Çevir yelkenini eve doğru

Yo ho, çekelim beraber

Çekelim sancağı yükseklere

Vira salpa, hırsızlar...'



Saphire şarkısını bitiremeden yüzü yanmışa benzeyen bir adam araya girdi. ''Hırsızlar ve dilenciler. Ölmeyiz hiçbir zaman biz.'' Adamın arkasından iki tane adam çıktı. En öndeki adam Saphire'ı ve kıyafetini süzdü. ''Anlamından bihaber olan biri için söylemesi tehlikeli bir şarkı. Özellikle bir kadın için. Özellikle de yalnız bir kadın için.'' Adam son cümlesinden sonra gülümsemeye başladı.

Jack's GemHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin