Sex

612 14 0
                                    

6 januari 2018
(01:22)

Jag stod och dansade med en kille jag inte visste namnet på när någon plötsligt ropade på mig.
"Babygirl kom hit!", jag vände mig frågandes om och såg Isak några meter bort. Jag ursäktade killen jag dansat med innan jag gick mot Isak som såg stressad ut och jag höjde frågandes ena ögonbrynet.
"Ogge har rykt ihop med nån snubbe igen", sa han sedan och nickade klungan av folk som stod och triggade. En suck flög ur mig och jag styrde stegen mot folkmassan.
"Vad skulle han ha gjort utan mig?", mumlade jag ironiskt medan jag trängde mig förbi alla som stod och iakttog slagsmålet.
När jag kom längst fram i den ring som bildats såg jag hur två killar slogs, varav ena var Ogge och den andra någon jag inte sett förut.
Killen var ganska kort och liten men han var bra på att slåss, betydligt mycket bättre än Ogge. Jag skrattade svagt åt hur Ogge vevade med armarna likt en tjej. Någon borde lära honom hur man slåss.
Med bestämda steg klev jag emellan de båda och den korta killen såg förvånat på mig vilket jag svarade på genom att ge honom en dryg blick innan jag drog med mig en arg Ogge ut ur ringen.
"Ogge för i helvete, lär dig åtminstone att slåss om du hela tiden ska ryka ihop med någon!", sa jag aningens irriterad över att jag alltid behövde behövde gå emellan då Ogge bokstavligt talat aldrig hade någon chans.
"Jag kan slåss", muttrade han och jag gav honom en 'driver du med mig' blick. Han svarade genom att kolla surt på mig.
"Som att du kan bättre", sa han och gav mig en dryg blick. Jag skrattade återigen, både han och jag visste att jag med säkerhet var bättre på att slåss än vad han var. Trots att han var kille och mycket längre än mig.
"Varför slogs ni ens?", frågade jag utan att svara på det han tidigare påstått. Han mumlade något ohörbart och jag rynkade på pannan "Vad sa du?"
"Han sa något om att du var i fara", muttrade han och jag kollade konstigt på honom. "Varför?", frågade jag och han suckade högt. "Fråga inte så jävla mycket", han lät smått irriterat vilket gjorde mig om möjligt ännu mer förvirrad, varför ville han inte berätta?

Babygirl Där berättelser lever. Upptäck nu