54

33 7 16
                                    

Heey peepz

Ik heb zoveel zin in woensdag. Dan ga ik PizzaMetCape ontmoeten. Ik kan gewoon niet meer wachten.

Gister heb ik even geverfd.

Hebben jullie enig idee waar het op lijkt? Want ik heb echt geen flauw idee

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hebben jullie enig idee waar het op lijkt? Want ik heb echt geen flauw idee. Ik heb nog twee van zulke doeken en twee ronde doeken. Als jullie ideetjes hebben mogen jullie ze best zeggen. Ik heb namelijk echt geen idee. Maar meestal is het ook zo dat als ik mn potlood op het doek zet, dat het dan gewoon vanzelf gaat.
Jah ik begin met schetsen. Dan heb ik namelijk een lijn waar ik overheen kan verven. Dat is voor mij zoveel handiger.

Ik heb gister ook de tweede halve finale van de Europa league gekeken. Dat was Celta de Vigo regen Manchester United. Man U won die met 0-1 maar man wat was dat een saaie wedstrijd. De dag ervoor moest Ajax tegen Olympique Lyon omdat Ajax niet wilde spelen op dodenherdenking wat ik absoluut snap. Volgens die domme Fransozen is 4 mei een nationale FEESTDAG!!!! BEN JE DOM OFZO??!! Maar goed. Ajax won die wedstrijd verdient met 4-1. Dus als Ajax in Lyon 1 keer scoort, moet Olympique Lyon 6 (!!!) keer scoren. Dat gaan ze dus niet doen. Dus Ajax zit met een been in de finale van de Europa league. Ik hoop echt dat ze hem winnen, mijn clubje.

Ik sluit nu maar af want ik weet niks meer.
Doeii

RantbookWhere stories live. Discover now