38

56 6 18
                                    

Heey mensen,

Gelukkig is vandaag een betere dag dan gister. Veel beter. Gister was echt een van de slechtste dagen die ik had sinds ik weer thuis ben.

Ik heb gister dan ook 2280 gram aan snoep en drop gekocht en gelijk daarna m'n pinpas aan papa gegeven. Ik zei tegen hem pas na de zomervakantie wil ik m'n pas op zijn vroegst terug. Dus daar ga ik me aan houden.

En gister heb ik ook besloten dat ik ga stoppen met roken. Ik had nog 5 sigaretten in m'n laatste pakje zitten, en die zijn nu allemaal op. Gister al. Dus vanaf vandaag ben ik gestopt met roken. En ik wil ook niet meer beginnen.

Gister was ik zo super moe. En vandaag ook, maar minder als gister. En daar ben ik ook blij om. Maar ik heb nu wel hoofdpijn. Maarjah, ik ook geslapen tot half elf ofzo.

Me wilt slapen. Maar me wilt ook meer dingen.

Ik heb dus serieus sinds maandagavond zowat overal spierpijn. Ik heb dus voor het eerst in twee tot drie maanden weer gevoetbald. En nu heb ik zo'n enorme spierpijn. Vooral in m'n kuiten. Het is echt niet fijn.

En nu verveel ik me. Vervelen is zo saai en zo niet leuk. Dus ik sluit maar af denk ik.

OWJAH BTW ALLEMAAL SUPER BEDANKT!! IK STA OP #18 IN NON-FICTIE EN MET DIT WENS JE NIEMAND TOE STA IK OP #34. PLEASE HELP ME OM BEIDE BOEKEN IN DE TOP TIEN TE KRIJGEN. DAT ZOU IK ZO GEWELDIG FANTASTISCH VINDEN. MAAR NU GA IK ECHT

DOEIDOEI❤❤

RantbookWhere stories live. Discover now