48

30 4 4
                                    

Heey peepz

Tgaat wel redelijk met me nu. Af en toe een best wel depressief momentje, maar dat gaat wel weer over. Dus op sommige momenten kan het beter.

Ik heb ook weer contact opgenomen met een oud klasgenote van me. Ze kent Naomie ook. Volgens mij hebben ze samen op dansen gezeten. Maar goed. Ik heb gesprekken met haar, echt geweldig. En ook gewoon tot twee uur snachts omdat we allebei niet kunnen slapen. De gesprekken gaan echt nergens over.

En zoals ik al zei, ik kom moeilijk in slaap de laatste dagen. Niet dat ik niet moe ben ofzo. Eergister ging ik om fucking half vier nog een sigaret roken omdat ik niet kon slapen. En toen werd ik ook nog eens om zeven uur s'ochtends gewekt😂😂.

Kheb ook een nieuwe muziek style ontdekt. Metal. Das echt fucking vet. En heel anders dan mensen zeggen. En rock is ook gewoon geweldig. Die twee lijken een beetje op elkaar.

Mn gips mag er volgende week dinsdag EINDELIJK af. Dan wordt er een foto gemaakt om te kijken hoe het staat en of het toch nog geopereerd moet worden of niet. Ik hoop echt van niet anders ben ik nog langer weg van werk en voetbal enzo.

Als je een beetje van metal/rock houdt moet je Judas Priest ~ Painkiller eens opzoeken. Die is echt geweldig. Ook een geweldige gitaarsolo zit daar in. Oh en Metallica~Enter Sandman. Die is ook echt geweldig.

Ik sluit hier af want ik weet niks meer 😂😂
Doeii

Rantbookحيث تعيش القصص. اكتشف الآن