39

22 6 4
                                    

Hayy allemaal,

Ik heb nu al een aantal dagen geen contact meer met Naomie want papa en mama verbieden het. Helaas. Maar goed. Ik moet maar luisteren.

Sinds donderdag heb ik een pas bij de sportschool. Ik heb dan ook donderdag gesport. De reden is dat ik mezelf niet mooi vind enzo. Ik wil meer spieren, ik wil zwaarder worden. Maarja dat ben ik.

Ik krijg serieus kippenvel door één liedje. Tis van Ed Sheeran. Supermarket flowers heet het. Dit liedje heeft hij gezongen op de begrafenis van zijn moeder en hij wilde dit niet op z'n nieuwe album zetten maar door aandringen van zijn vader heeft hij het toch gedaan. Het is echt het mooiste nummer van hem. (Vind ik dan.)

Maar goed. To the point. Ik ben al een aantal dagen een beetje down. Idk waardoor het komt. En weet je. Ik haat mezelf en mijn gedachtes echt. Soms zijn mijn gedachtes namelijk dat ik kanker wil... idk why. En ergens wil ik het ook. Dit gaat heel egoïstisch klinken, maar meestal begrijp ik iets echt als ik het zelf heb meegemaakt. En een aantal mensen die ik ken heeft kanker of heeft kanker gehad. En idk. Ik wil het gewoon beter begrijpen enzo.
Maar ik wil het ook weer niet. Ik wil mijn familie en vrienden en jullie dat niet aandoen. De onzekerheid of ik dan wel blijf leven of niet. De machteloosheid. De pijn en het verdriet. Ijdk.

Ik ben ook al een aantal dagen compleet gevoelloos. Ik haat dat gevoel. Echt ugh.

I don't know what I need to do. Ik wil heel graag met Naomie praten maar dat mag niet. Ik haat het dat het niet mag. Ik haat het echt.

I'm sorry I haven't been honest with you magi. I'm really sorry.

Doeidoei
Love you all

RantbookWhere stories live. Discover now