5

66 12 34
                                    

Heeeeey lieve lezers,

Weer een stukje dan maar he. Ugh ik verveel me echt dood. Ik heb vakantie dus ik zit gewoon niks te doen. Dat is saai.

Vandaag vroeg opgestaan. Rond negen uur al. Morgen tandarts (ugh geen zin in) en dan werken. Yay werken is leuk! Lekkee geld verdienen. Patience van guns n' roses. Ja ik luister weer muziek en zit lekker buiten in de schaduw.

Ik weet dat dit raar gaat klinken maar ik wil naar school heb ik tenminste wat te doen.

Omg de intro van its so easy van guns n' roses is geweldig. Echt moet je luisteren.

Maar goed. School is verleden tijd voor mij. Nou niet helemaal natuurlijk. Mbo komt eraan. Ga de opleiding Tuin, Park en Landschap doen op mbo terra hier in emmen. Dan de bbl vorm. Werken en leren. Vier dagen werken en een dag school. Natuurlijk wel betaald he.

Ik ben sowieso meer van het practische gebeuren. Maar fuck. Ik moet fucking 2500 planten kennen in het nederlands en in het latijn. Ik moet ze herkennen aan de bloem en aam het blad. Ook bomen herkennen alleen aan de stam! Dat word lastig.

But im gonna naile it! De opleiding is een opleiding voor hovenier/groenvoorziener. Mn oude buren lieten hun tuin verbouwen en toen dacht ik, dat wil ik ook doen! Dus zo ben ik erop gekomen.

Maar goed mijn dag is dus echt zo saai. Ik verveel me te pletter.

O en ik heb laatst iets heel doms tegen mn ex gezegd en nu heb ik geen contact meer met haar. Zo jammer. Not.

Maar ik heb wel spijt van wat ik gezegd heb en wil het goedmaken maar dat kan dus niet. Ik kan wel naar haar toe gaan, maar dat doe ik maar niet. Tis beter zo.

Nou dit was het hoofdstuk van vandaag.

Love you all ❤❤

Ik hou vooral van jou prinses ❤

RantbookWhere stories live. Discover now