10

51 10 20
                                    

HEEEEY LIEVE LEZERS ❤
ALWEER HET TIENDE DEEL VANDAAG! HET GAAT WEER LEKKER SNEL.

Ik ga maar eens beginnen.

Ik werd vandaag wakker om half twaalf (!!) nadat ik heerlijk geslapen had. Ik ging naar beneden voor mn ontbijt, bestaande uit een krentenbol em 4 (!) gewone witte bollen. Ik weet het ik ben een vreetzak 😂😂. Dik ben ik niet. Verre van zelfs. Ik ben te licht. Maar dat ben ik altijd al geweest, dus geen zorgen.

Na het ontbijt even roken. Papa en mama waren plantjes in de tuin aan het zetten. Ik hou van plantjes. Ik weet het ik ben raar. Zeg alsjeblieft dat ik raar ben, dan is dat ook weer afgehandeld.

En het EK is in volle gang. Mijn broertje begon vanmiddag over aanslagen op het ek. Ik zeg zo voor de grap dat hij dat dan moet doen tijdens de finale. Hij moest er wel even om lachen.

Later op de dag ben ik verder gegaan met een aantal boeken. Eigenlijk niet met een boek, maar met de rest wel. En ik moet zeggen, het voelde goed. Alleen het boek 'Dit wens je niemand toe' voelde niet echt fijn. Het deed pijn en het voelde alsof ik aller herbeleefde. Dat is zo'n enorm kutgevoel. Ik had het hoofdstuk ervoor even gelezen, en ik voelde de plekken nog op mijn gezicht. De tranen stonden toen letterlijk in mn ogen. Nu ik eraan terug denk weer. Ugh ik moet hier echt mee stoppen.

Nou nadat ik dus had geupdate, ben ik achter mijn laptop gegaan voor 'How i became this way' en dat ging best wel goed. Hoofdstuk 5 is nu ook bijna af. Met een beetje geluk is het morgen af.

En nu kijk ik polen tegen noord ierland.

Dussss ik zeg

Totlaterzz
Love you guyss ❤❤❤

RantbookWhere stories live. Discover now