3

112 15 27
                                    

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey lieve lezers,

Ja sorry ik verveel me een beetje en ben net wakker. KIDS WANNA ROCK BRYAN ADAMS.

Okay dat moest ff. GREEN DAY LOVE THEM!! Sorry, ik luister nu muziek 😂. En ik ben aan het ontbijten. IK HEB EEN PAARS/ROZE KOPTELEFOON #NEEBENGEENHOMO... dus waar was ik? Ojah. Nou ik was dus om kwart voor elf wakker ofzo. HEERLIJK DAT UITSLAPEN OP EEN MAANDAG! MOEHAHAHAHAHAHAH ik voel me nu slecht en toch ook weer goed! Maar goed. Ik zou dus wat gaan vertellen over mezelf. Nou, ik ben dus gewoon mezelf.

Nou tot morgen dan maar he.

Hahah nee grapje.

Mijn naam is Casper, maar dat weten de meeste van jullie vast wel als je kijkt naar mn profielnaam. Ik ben 17, bijna 18. 11 augustus ben ik 18. Dus als jullie me stalken en weten waar ik woon, kom dan maar niet. Dat is een beetje eng. Maar goed.

Ik heb ADHD. De meeste van mn vriendenkring enzo weten dat wel. Bij hun gedraag ik me ook gewoon rustig (voor zover dat mogelijk is). Ik ben dus een heeeeeeeeel klein beetje drukker dan alle andere. Hoor die sarcasme toch. En ik houd van muziek! Dat heeft mij door mijn depressie geholpen. Als je dit niet wist, lees dan mijn eerste boek "Dit wens je niemand toe". Ik merk dat ik te serieus word. Ik krijg niks meer mee van de muziek. JA IK WEET HET IK BEN RAAR, LAAT MIJ RAAR ZIJN. Ik ben gewoon geweldig 😊. GUNS N' ROSES MET PARADISE CITY! ❤. OMG IK HOU VAN DIT NUMMER! IK HOU VAN ELK LEUK NUMMER! VOORAL ROCK! GEEN IDEE WAAROM ROCK! GEEN IDEE WAAROM CAPS DE HELE TIJD AANSTAAT EN IK ALLES VETGEDRUKT LAAT MET EEN UITROEPTEKEN! ZAL IK MAAR STOPPEN! O WACHT, DAT WAS EEN VRAAG! ZAL IK MAAR STOPPEN! DAT IS EEN VRAAG ER MOET EEN ! ACHTER. DAT IS HELEMAAL GEEN ! O WACHT TOCH WEL! ER MOET EEN VRAAGTEKEN ACHTER! DIE MAG IK NIET MEER GEBRUIKEN! GEEN IDEE WAAROM NIET! OKAY IK STOP MAAR!

IS HET GELUKT*VRAAGTEKEN*

O wacht. Nu wel toch? Oepsiedoepsiefloepsie, bijna 400 woorden. Ik weet niet meer waar ik ben. Nou ik zeg nog een ding en diegene weet wel dat ik haar bedoel.

Ik hou van je prinses ❤

Nou tot laterzz dan maar weer he. Love you guys!

RantbookWhere stories live. Discover now