11

42 8 16
                                    

Heeey lieve lezers,

Weer een stukje vandag. Ik heb vandaag niet echt een hele goeie dag gehad. Ik zal jullie vertellen waarom.

Ik stond op om acht uur. Om tien uur had ik een afspraak bij de ggz. Om te kijken of ik ASS heb. ASS is Autisme Spectrum Stoornis. Dat zou mij echt een heleboel verklaren. Er worden allerlei testjes gedaan en daar wijst dan uit of ik het heb of niet. Vandaag was de intake. Ik weet het antwoord dus nog niet.

Later vandaag toen ik een van de twee honden uitliet, besloot ik om mijn ex te bellen. Ik belde haar om sorry te zeggen van wat ik tegen haar gezegd heb. Haar letterlijke woorden waren: nou das leuk voor je, maar ik ga je excuses nu nog niet aanvaarden. Dit deed me echt enorm veel pijn. Toen ik belde en toen ik haar stem hoorde, was ik bang en stond ik helemaal te trillen. Het deed me echt onwijs veel pijn.

Een paar uur daarna ben ik achter mijn laptop gegaan en heb ik wat geschreven. In de boeken Dit wens je niemand toe en How i became this way. Ik sta op #6 in non-fictie met dit wens je niemand toe en op #30 in algemene fictie met how i became this way!! Super veel bedankt allemaal!
En nu zit ik voetbal te kijken. Ierland tegen Zweden. Vanavond om negen uur De rode duivels (België) tegen Italië. Dat wordt echt een geweldige wedstrijd!
Ik sluit nu maar af.

O wacht. CUDDLEBUDDIE I LOVE YOU FREAKING MUCH ❤❤❤
Dan sluit ik nu maar af.
Tot morgen! Love you guys ❤❤

RantbookWhere stories live. Discover now