1

341 21 81
                                    

Nou, om te beginnen maar eens HOOOOOOOOOI!!

Het is vandaag volgens mij een maand uit met mn ex (ja het klinkt raar, maar moet ik anders zeggen dat het een maand uit is met mn vriendin??) maar het doet me geen pijn meer. :) Ook wilde ik vandaag met mn beste vriend naar de bios maar hij kan niet 😭😭. Hij moet op zn broertje passen omdat zn oudere broer naar zn vriendin gaat en zn ouders gaan met zn tweeën uit eten. Oke dat wil ik ook, maar kan niet. Degene waarmee ik uit eten wil is nu niet bij me. Nee niet mn ex. Ik zie jullie wel denken.
Maar goed, film wordt dus niet wat.

O en even tussendoor, HET IS ECHT UBER WARM BUITEN 😱 ECHT NIET NORMAAL! IK KAN NIET EENS ROKEN ZONDER DAT IK BEGIN TE ZWETEN. Dat terzijde.

Okay waar was ik. Ojah de film. Helaas wordt dat niet wat, maar morgen wel. Heb tenslotte toch vakantie MOEHAHAHA.

Ja de examens zijn achter de rug he zoals ze dat zeggen. Nou als ik mn examen erbij pak, ligt ie toch echt voor mijn neus!

Maar goed even iets heel anders. Ik ben blij dat mn ex het heeft uitgemaakt. (Het klinkt weer raar, maar dat maakt niet uit.) Ik heb nu rust in mn koppie.

En ik vind iemand anders leuk. Daarmee wil ik ook uit eten. En dat wil ik dan echt heel speciaal maken enzo, maarja, geld is het probleem. Niet dat ik niet werk ofzo, want ik werk wel. Maar snoep is zó lekker.

En degene die ik leuk vindt woont ruim twee uur rijden bij me vandaan maar ik heb geen rijbewijs 😭😭.

O o weet je? Papa zei een keer "life sucks, than you marry a bitch who doesn't."

Okay, ik ben echt veel te snel afgeleid. Dat zullen jullie nog wel vaker merken MOEHAHAHA.

Maar goed. Dit is het einde van hoofdstuk 1. Vertel me wat jullie ervan vinden en wat ik kan verbeteren en waar ik mee door moet gaan enzo!

Love you ❤❤

RantbookWo Geschichten leben. Entdecke jetzt